Kosmetiikkaostoksia!!

Moikka taas!!

Ajattelin kertoa muutamasta kosmetiikkatuotteesta mitkä tilasin ja jotka saapuivat minulle tänään!!! Olen ihan super-hyber innoissani näistä, varsinkin yhdestä tietystä :)

Sain -20% tarjouksen eräästä nettikaupasta tällä viikolla ja tajusin että nyt on hyvä sauma tilata jo kauan haluamani tuote. Tietysti ostoskoriini tarttui pari muutakin juttua :)

Pohjustan vähän sitä miksi tilaan meikkejä netistä.. Suomessa on suppea valikoima! Siinä se! Meillä myydään vain muutamia isoja merkkejä ja niidenkin valikoimaa täällä meillä on karsittu rajulla kädellä. Toivoisin että meillekin otettaisiin myyntiin ulkomailta vähän tuntemattomiakin merkkejä. No onneksi lähes keikkea voi tilata netistä.

Itse suosin kuitenkin kotimaisia verkkokauppoja koska pelkään luottokorttitietojeni joutuvan vääriin käsiin. Tältä kyseiseltä firmalta olen tilannut useasti ongelmitta.

No niin! Nyt asiaan :) Tämän minä halusin!! NYX merkkisen Highlight & Contour Pro Palette eli Suomeksi: korostus ja varjostus paletti. Tuote on puuterimainen. Se sisältää yhteensä 8 sävyä, 4 kasvojen korostamiseen ja 4 varjostamiseen. NYX:iä ei myydä meillä Suomessa kaupoissa (ainakaan vielä). Törmäsin tähän tuotteeseen Youtubessa. Siellä sitä kehuttiin paljon joten halusin päästä kokeilemaan!

Tässä kaikki tuotteet.

Tässä kaikki tuotteet.

Tilasin myös NYX:n Tame&Frame Tinted Brow Pomade:n sävyssä Brunette eli: kulmakarvavärin joka on ”purkissa”. Tämä tuote kiinnostaa myös minua kovasti. Laitain kulmiani joka päivä ja etsin aina uusia tuotteita niiden korostamiseen. Sävy näyttää ensisilmäyksellä hyvältä. Se on myös vedenkestävä joka on plussaa :)

Ostin myös toisen kulmakarvatuotteen: NYX:n Auto Eyebrow Pencil sävyssä Brown, siis kulmakynän. Kynä on mekaaninen eli sitä ei tarvitse teroittaa. Myös tämä kynä on vedenkestävä.  Äkkisiltään sävy brown näyttää lämpimältä ruskealta.. mutta luulen että saan sen toimimaan. Suosin kulmissani kylmiä sävyjä koska mielestäni ne sopivat parhaiten vaaleaihoiselle kuten minä.

Tässäpä kaikki shoppailuni tälläkertaa :)

Mukavaa viikonloppua!

Kati