Pikkujoulumeikki

*Kirjoitus sisältää tuotemerkkien esittelyä.

Niin se aika vaan kuluu, äsken oli kesä ja nyt jo suunnitellaan jos nyt ei vielä joulua niin pikkujouluja ;) Tässä taas yksi syy meille Suomalaisille juoda yksi lasi liikaa, häpäistä itsemme tanssilattialla ja nolata laulamalla karaokea :)

Pikkujouluista ollaan varmasti montaa mieltä ja tästä aiheesta voisi kirjoittaa vaikka romaanin, mutta koska kyseessä on kauneus-blogi puhutaan tänään kuitenkin lempi aiheestani, meikeistä :)

Tänä vuonna olen löytänyt Make Up Storen ihanat glitterit. Glitterillä voi leikkiä monella tapaa. Sitä voi käyttää esim. eyelinerina, kynsien koristeluun, silmämeikkiin, kiinnittää hiuslakalla tukkaan tai vaikka sekoittaa kosteusvoiteen joukkoon ja levittää vartalolle. Vain taivas on rajana!

Tässä kuvassa rajauksena Make Up Storen glitter Multi.

Tässä kuvassa rajauksena Make Up Storen glitter Multi.

Tässä rajaus on tehty ripsiliimalla ja Make Up Storen glitterillä Ufo.

Tässä rajaus on tehty ripsiliimalla ja Make Up Storen glitterillä Ufo.

Vuoden 2015 virallisessa pikkujoulumeikissä panostetaan kulmiin, ripsiin sekä huuliin.

Kulmat ovat kasvojen kehykset joten mielestäni niihin on aina syytä panostaa. Kannattaa antaa ammattilaisen muotoilla kulmat oikein, siten ne on helppo itse pitää siistinä. Kestovärillä kulmiin saa ryhtiä. Jokaisella on varmasti oma suosikkituote kulmien laittoon. Omani on puuterimainen kulmakarvaväri, sillä saa mielestäni luonnollisimman ilmeen kulmiin. Kulmien pitäisi olla lähellä hiuksiesi sävyä.

Ripset ovat tärkeä osa meikkiä! Toisilla on luonnostaan nuo metrin pituiset ja amazonisen tuuheat ripset, onnittelut niistä teille! :) Onneksi myös meille vähempi ripsisille löytyy konstit korostaa silmiämme. Ripsienpidennykset ovat ihanat ja helpottavat nopeita aamuja. On kuitenkin edullisempiakin räpsyttimiä. Tekoripsillä ja ripsitupsuilla saa helposti näyttävän silmämeikin. Uskallan väittää että jokainen osaa laittaa esim. ripsitupsuja jo kertaharjoittelun jälkeen.

Kuparin sävyinen irtopigmetti Inglotin 63.

Kuparin sävyinen irtopigmetti Inglotin 63.

Make Up Storen glitter Multi ja Inglotin pigmentti 63

Make Up Storen glitter Multi ja Inglotin pigmentti 63

Huulet on tärkeää rajata. Huultenrajaus vaikuttaa sekä huulimeikin siistiyteen ja kestoon. Kun on kyse pikkujoulumeikistä valitsisin huuliin sen ihanan klassisen punaisen! Punaisia sävyjä löytyy paljon erilaisia. On tummia, kirkkaita, lämpimiä ja viileitä. Varmasti jokainen löytää omansa.

Make Up Storen slimlipstick 460 matte.

Make Up Storen slimlipstick 460 matte.

Tässäpä pari pikkujoulumeikki vinkkiä!

Mukavia pikkujouluja!

Kati

*Kirjoitus sisältää tuotemerkkien esittelyä.

 

Kommentit

  • Jari Holopainen

    Kiitos jälleen hienosta jutusta ja kuvista. Silmien rajaukset on tehty on niin tarkasti – tohtiiko sitä kysyä, kuinka kauan kuvissa esiintyviin rajausten tekemiseen meni aikaa? En ole aikaisemmin oikein ymmärtänyt, miten paljon sävyjä ja mahdollisuuksia silmiin voi sisältyä, saati sitä, kuinka paljon vaivaa on voitu nähdä asian eteen.

  • Kati Kasanen

    Hei Jari!
    En koskaan ole tajunnut ottaa aikaa kauanko meikintekoon kuluu. Veikkaisin että noin 10 min pelkkään silmämeikkiin. Rajaukseen ei kyllä mene kuin ehkä minuutti :) Ottaen huomioon että olen tätä omaa pärstääni meikannut jo noin 17 vuotta, alan siis päästä jo jyvälle :D

Kommentointi on suljettu.