Syksyn 2015 suosikkeja

Tervetuloa syksy! Pimeät illat, villasukat ja tietysti kynttilät.

Seuraan itse innokkaasti Youtubea ja siellä olenkin nähnyt meikkigurujen kertovan omista syksyn suosikki meikkituotteistaan. Päätin jakaa muutamia omia suosikkejani teidän kanssanne. Huvitti itseänikin kun huomasin kuvatessani suosikkejani niiden olevan kaikkien samalta merkiltä :) Make Up Storelta. Tähän on kuitenkin syynä se että työskentelen kyseiselle yritykselle. Make Up Store ei ole sponsoroinut tätä kirjoitusta millään tavalla. Käytän toki muitakin merkkejä ja tulen puhumaan niistä joskus myöhemmin mutta juuri nyt nämä pääsivät listalleni.

Huulet:

Ennen olin huulikiilto tyttöjä. Olen vasta hiljattaen oppinut käyttämään huulissani värejä. Niinpä nyt niistä innostuneena olen tykästynyt tummiin punaisiin jopa punaruskeisiin sävyihin. Kuitenkin suosikkini ylitse muiden on tänä syksynä ollut huulipuna nimeltään Mauve Berry. Kyseinen puna on sävyltään viileä, rusehtava nude. Tai näin minä sitä kuvailisin. Olen aivan hulluna tähän huulipunaan!! Sen kaveriksi olen valinnut huultenrajauskynän jonka nimi on Golden purple. Nämä kaksi yhdessä ovat täydellinen parivaljakko :)

Kasvot:

Kasvomeikissäni ei juuri muutosta ole tapahtunut. Kuitenkin poskipunan sävyt muuttuvat vuodenajan mukaan. Siispä tänä syksynä suosikkini on ollut poskipuna sävyssä Kiss on the cheek <3 Tämä tuote on todella tumma ja pigmenttinen joten sitä tarvitsee vain hitusen. Sävyltään Kiss on the cheek on tumman viininpunainen. Jälleen, näin minä sitä kuvailisin. Tuo kyseinen sävy näkyy tänä syksynä myös vaatteissa sekä sisustuksessa. Itse olen käyttänyt sitä myös silmissä :) Aivan ihana sävy!

Kynnet:

Myös kynsissä huomaan käyttäväni tiettyjä sävyjä vuodenajan perusteella. Tänä syksynä lempilakkani on ehdottomasti ollut Make Up Storen Lotta. Lottaa voisin kuvailla näin: viileä, tumma, rusehtava nude. Tämä ja edellä mainittu huulipuna Mauve berry ovat hyvin samankaltaisia. Tämä lakka ei ole vain tämän syksyn suosikki vaan uskon sen vievän koko vuoden lempilakka-tittelin :)

Tässä kaikki syksyn lempparini :)

Tässä kaikki syksyn lempparini :)

Syksy ei ole mitään ilman kynttilöitä, eikä mitä tahansa kynttilöitä vaan tuoksukynttilöitä. Lemppari tuoksuni kynttilöissä on appelsiini.

Tunnustaako kukaan muu omistavansa kaiken näköisiä ja kokoisia tuikkukippoja ja aina niitä tulee ostettua lisää..? :) Kun tyttäreni menee iltaisin nukkumaan minä vuoraan olohuoneen kynttilämereksi ja romantisoin itsekseni (mies istuu tietokoneella) hämärässä sohvan nurkassa :) Tätä kutsuttakoon siksi kuuluisaksi omaksi ajaksi. Kynttilät, villasukat, huopa, minttutee ja tietysti Kauniit ja rohkeat ;) Siitä on Katin ilta tehty.

Appelsiini-vanilja tuoksukynttilän löysin Tokmannilta. Tuikut Ikeasta.

Appelsiini-vanilja tuoksukynttilän löysin Tokmannilta. Tuikut Ikeasta.

Mitkä ovat sinun syksyn 2015 suosikki kosmetiikka tuotteitasi tai yleensä niitä asioita jotka lämmittävät mieltäsi kun ilma viilenee ja kesä on todistetusti jäänyt taakse?

Mukavaa syksyä kaikille!! :)

Kati