Blogin hengetär liikkuu näppäimistöllä

Hei vaan! Onpa kostea ilma!

Jotain hienoa on alkamassa, nimittäin tuttavuuteni teidän kanssanne, lukijat. Toivon ihan ensimmäiseen hengenvetoon että käytätte sitten sitä kommentointimahdollisuutta usein ja uutterasti. Hectoria kuunnellen kirjoitan tähän nyt aluksi vain pienen esittelynpoikasen lehtosirkun pesästä ja siitä käestä…

Olen savossa syntynyt ja edelleen Itä-Suomessa asuva kuntoutuja. Kirjoitan tähän blogiin asioita, jotka askarruttavat minua mielenterveyden ja -sairauden saralla. Mielellään otan vastaan asiallisia kommentteja teksteistäni ja ajatuksistani. Kirjoitan lukemastani ja kokemastani, omaa maailmaani teille raottaen milloin enemmän ja milloin vähemmän. Toivon siis, että otatte lunkisti tämän blogin äärellä ja kerrotte heti jos osun arkaan paikkaan tai kirjoitan jotain mikä jää askarruttamaan kommentin verran.

Juhannus on ovela, se tulee keskellä kesää ja vie valon pois hivuttaen loppuvuotta kohden. Sen aika on taas tullut ja nautimme koko Suomi kukin tavallamme yöttömästä yöstä haikein mielin. Joku lukee kenties Kesäyön unelmaa, joku taas grillaa makkaraa, joku viattoman suukon saa… Minä  otan rennosti ja kirjoitan, kirjoitan vaan.

Siinä oli ajankohtaisuus-osio. Nyt sitten seuraavat postaukset koskevat enemmän tai vähemmän mielenterveyttä ja -sairautta. Kuten lupasin.

 

 

Kommentit

  • Seija Hämäläinen

    Lukijat, painakaa Sonjan nimi ja kasvot mieleen. Tästä kirjoittajasta kuulette vielä paljon.

    • Sonja Tirkkonen

      Kiitos kaunis sanoistasi, Seija!

Kommentointi on suljettu.