Päivänsäde ja menninkäinen

Ja niin menninkäinen otti päivänsäteen puolisokseen ja menninkäisen kodista tuli heidän yhteinen lemmenpesänsä.

Perfektionisti-menninkäinen oletti, että pelkällä hännän heilautuksella ADHD-päivänsäteestä tulisi pimeyttä rakastava ja että päivänsäteen ADHD paranisi rakkaudella ja ahkeralla menninkäisen sääntöjen noudattamisella.

Kun niin ei käynyt alkoi menninkäistä ahdistaa ja arki stressasi hänet tuohtumuksen tuolle puolen. Päivänsäde puolestaan koki syvää riittämättömyyttä, kun ei voinut olla menninkäiselle mieliksi. Lisäksi hän joskus yllätti itsensä kaipaamasta aurinkoon takaisin.

Näin ei voinut jatkua, sillä päivänsäde tuhoutuisi kontrollista ja pimeästä, eikä menninkäinenkään pitänyt itsessään tapahtuneista muutoksista, olihan hän mielestään erittäinkin leppoisa tapaus.

Niinpä he yhdessä päättivät tehdä kompromissin ja viettää aikaa erillään omissa mielipuuhissaan osan vuorokaudesta. He näkivät että se olisi hyväksi suhteelle ja sai heidät pitämään toisistaan taas enemmän. Hehän näkivät toisen iloisena ja luontonsa mukaisissa tehtävissä, mikä teki heille molemmille hyvää. Se sai heidät myös rakastumaan uudelleen toistensa hyviin puoliin.

Sen pituinen se.