Hymynaama ilmestyi sushilautaselle

Moni on varmaan lukenut, mihin kaikkeen Jeesuksen kasvot ovat ilmestyneet eri puolilla maailmaa: milloin pitsaan, milloin ketsuppiin, milloin viljapeltoon. Nyt on minullekin tullut viesti, meinaan hymynaama sushilautaselle. Ja ei se kovin metsään menevä ajatus ole, kun tietää, kuinka tolkuttomasti tässä perheessä jaksetaan syödä sushia. Nyt sushirullien pyörittelyyn oli vielä erityinen syy, kun olimme luvanneet tehdä niitä ystäville.

Se olikin ainoa kalasaalis tänä viikonloppuna, vaikka meillä piti olla myös asukkaiden väliset pilkkikilpailut tänään. Koska emme halunneet pelastuslaitosta paikalle, jätimme jäällä hurjastelut sikseen. Kuvassa kuitenkin dokumentti viime viikonlopulta, kun naapurimme pilkkivät satakunta ahventa nykäisemällä. Siinä sitä riitti lapsille ihmeteltävää, että noinko niitä kaloja saadaan, heitetään vain koukku veteen, ja het nappaa. Oho!

PS. Tuli muuten mieleen, että hymiöt näyttävät seurailevan minua näissä ruoka-asioissa. Piti kaivaa esiin kuva Kuopion torilla vuosia sitten juomastani kahvista, jonka vaahdotetusta maidosta tuijotti naurava naama.

Soili8 Soili9