Savolaiset sisustusbloggaajat koolla

Kesälomat on suurimmalta osin pidetty, ja olen sujahtanut takaisin konttorille. Viime viikonloppunakin tuli vähän tehtyä töitä, sillä kaupungissamme oli sisustusbloggaajien tapaaminen, ja olin tekemässä tästä juttua lauantain Koti ja asuminen -liitteeseen. Itäsuomalaisten sisustusbloggaajien ensimmäiseen tapahtumaan saatiin Deko 133 -blogin Kristiina Korkalainen (oik.), Nuapurissa-blogin Maru Hautala (2. oik.), Valontalon Emilia Knuutinen (2. vas.) ja She´s got herself a little piece of heaven -blogin Annika Nousiainen (1. vas.).
Kierreltiin kuopiolaisia putiikkeja, ja bloggaajat minua lukuunottamatta osallistuvat myös Mailandian Maija Ylösen virkkaustyöpajaan Vendelassa.
Putiikkikierroksen myötä saatiin kunnon sikermä syksyn sisustusmuodista, ja ainakin itselle muodostui selkeä kuva, mitä liikkeiden valikoimista ihan varmasti haluan kotiimme.

Pentikillä ilahduin Costa-torkkupeittojen syysväreistä. Ostin jo yhden Costan kesällä, ja se on ollut niin hyvä käytössä, että voisin ostaa toisenkin. Ehkä viininpunainen voisi olla syksyä kohti se oikea väri.

Sisustus Picason valikoimista ostan todennäköisesti ainakin Hayn bokseja siihen Lundian ”lapsinurkkaukseen”, joka on edelleen työn alla. Yksi syy moiseen hidasteluun on tämä armoton helle. Kuka jaksaa tehdä ulkona mitään hyllynkunnostusprojekteja? Toinen syy on vanhassa lakkapinnassa, joka haluaa pysyä tiukassa. Vaatii paljon hiomista, ennen kuin uudesta lakkapinnasta saadaan tasainen ja kaunis.

Jokerina laitoin mieleen hautumaan myös Scandinavian Design Lettersin purkit, jotka voisivat toimia monessa tehtävässä. Kynäpurkki, hammasmuki, keittiöpurkki…

Tapaamisessa oli alusta alkaen hyvä pöhinä, yhdistäähän kaikkia sama harrastus. Joku bloggaajista sanoikin, että sisustusblogista ei tule puhuttua sellaisen kanssa, jotka eivät kirjoita tai seuraa niitä aktiivisesti itse. Kun sitten pääsee saman pöydän ääreen samanlaisten intoilijoiden kanssa, niin porina käy.

En nyt tyhjennä pajatsoa tästä aihepiiristä, sillä juttu on tulossa vasta lauantaina ulos, joten lukekaahan sieltä tai näköislehdestä loput, ja maistiaisia voi käydä urkkimassa myös blogisiskojen kertomuksista: Deko 133, Nuapurissa ja Valontalo ovat päivittäneet omansa.

Aurinkoista viikonlopun alkua, ken auringosta nauttii!