Helppoa nimimerkin varjossa

Tämänpäiväinenkin Savon Sanomat on taas täynnä, mitä ihmeellisimpiä arvosteluja. Suuri osa arvosteluista koskee talviolympialaisia ja Mika Kojonkoskea. Miksi? Mitä pahaa hän on tehnyt heille, jotka kirjoittavat täyttä soopaa tietämättä asioista sen enempää kuin mitä heidän kauppalistassaan lukee: Ruisleipää ja voita tai sitten vaan lenkkimakkaraa, joka on tarjouksessa!

On todella sairasta esittää arvosteluja ja hyökätä julkisuudessa esiintyvien kimppuun ja itse raukkamaisesti vetäytyä nimimerkin varjoon olkoonpa heillä kuinka oikeus käyttää intimiteettisuojaa verhonaan.

Mitä heillä on parempaa esittää perusteiksi Olympiakomitean ja Mika Kojonkosken työhön? Ei yhtään mitään, kunhan vain louskuttavat löysiä leukojaan. Kenties itse ovat epäonnistujia kaikessa, mihin ovat ryhtyneet, eivätkä kestä kenenkään muunkaan onnistuvan. Sitten takerrutaan johonkin yhteen lauseeseen, missä Mika Kojonkoski määritteli Suomen tavoitteen olla paras Pohjoismaa. Tavoite on edelleen olemassa ja se jos mikä kannustaa kaikkia tekemään parhaansa ja enemmänkin sen eteen.

Mikä sitten on vaihtoehto, jos ei tavoitteita ole, eikä niitä lausuta julkisuuteen? Olla möllötetään, otetaan pilsneriä ja ”arhinmäet” ja ollaan pönttö sekaisin pahanolon vallitessa ja katkerina päästellään suusta vaikka mitä, vaikka mätiä lahnoja sammakoista puhumattakaan.

Lopettakaa jo ja kasvakaa aikuisiksi, juuri te nimimerkkien taakse kätkeytyvät katkeroituneet tyhjänpuhujat ja toisten arvostelijat. Tehkää itse paremmin, silloin teillä on kanttia kirjoittaa ja sanoa jotain, jota todella arvostetaan.

Missä noin katkeria ihmisiä asuu, jotka eivät muuhun pysty kuin toisten arvostelemiseen tai haukkumiseen? Ai niin. Suomen tasavallassa ja täällähän kaikkien pitäisi saada sama tulo teki töitä tai ei, tasavallassa. Vaan kun ei kukaan tekemättä mitään saa ja siitäkös sitä sitten riittää katkeruutta.

Astu esiin ja taistele kuin mies! Opetelkaa kirjoittamaan omalla nimellänne kaikki tuo soopa, niin sittenpähän tiedätte, minkä arvoista se on!