Lakkolaisilla tärkeimpänä vain oma napa?

Lopulta hyvinkin olemattomista asioista syntynyt selkkaus ammattiliittojen osalta on johtamassa seuraamuksiin, jotka eivät kiinnosta pätkääkään ammattiliittojen pomoja. Kunhan vain oma kilpi kirkastuu.
Viimeisimmät tiedot kertovat liikennekaaoksesta, päiväkotilasten jääminen ilman ruokaa ja jos vaikka mitä.
Ei pienintäkään järkeä ole näissä lakoissa varsinkin, kun osa ammattiliitoista on vain ihan huvikseen päättänyt jäsentensä puolesta mennä lakkoon. On kai ihan mukavaa kiusata yhteiskuntaa.
Onpa jopa väläytelty yleislakkoa ja hallituksen kaatamista.

Hei haloo pahvit, sanon: Nyt ei eletä missään 1918 tai 1950 – luvuilla. Nyt kaikilla on jo kaikkea ihan yltäkyllin. Olemattomista pienistä palkankorotuksista kiistellään kuin pikkulapset hiekkakasalla.
Vai ovatko nuo ammattiliittojen pomot juuri heitä, jotka jo silloin aloittivat typerät kiistansa. Sitten jatkoivat kiusaajina kouluissa ja nyt tekevät kiusaa koko suomalaiselle yhteiskunnalle.

Vaikka olevinaan lakot ovat laillisia, niin siitä huolimatta lakkolaiset eivät kykene vastaamaan lakon seuraamuksista. Ei pienimmässäkään määrin! Eikä noita lakkoja ole ollut päättämässä koko jäsenkunta, vaan muutamat hörhelöiksi väittämäni henkilöt ja pomot viimekädessä.

Entäpä jos kaikki se, mikä nyt sitten kaatuu kaikkien muitten niskaan, alkavat vaatia osuuksiaan ammattiliitoilta. Kaikki ne ylimääräiset kuljetukset, ruokapalvelut, yhteiskuntarauhan järkkyminen. Kuinka esimerkiksi SAK tai mikä muu liitto tahansa pystyy niihin vastaamaan ja millä suorittamaan ylimääräisten kustannusten korvaukset? Pitääkö heidän mennä jo paratiisisisaarilta tyhjentämään sinne sijoittamiaan miljardejaan. Tuskinpa vaan. Pomot vain hymyilevät, ei muuta.

Ammattijärjestöjen merkitys korostuu aivan turhaan tällaisilla keinoilla, kun ne ovat jo taaksejäänyttä elämää. Työntekijät eivät enää näitä tarvitse, kun pystyvät hoitamaan henkilökontaiset palkka- ym. asiansa oman yrityksensä kanssa suoraan. Jäsenmaksutkin liittoihin ovat täysin turhia. Niilläkin rahoilla moni perhe jatkaa oman elämänsä kohentamista jopa kuukausitasolla.

Ammattiliittojen pomoilla ja päättäjillä ei ole pienintäkään vastuuntuntoa. Kunhan vain halutaan sekoittaa jo muutoinkin hyvin sujuvat asiat.