Elämää on edessäkin

Maailmankirjat näyttävät olevan sekaisin, kun kaikkialla rähistään, kiistellään, järjestetään mielenosoituksia ja jos vaikka mitä. Mistähän tämä kaikki johtuu?

Miulle ei tullut mieleeni kuin yksi asia: Elämä oli ja on ollut jo pidempään liian helppoa, kivaa ja on totuttu saamaan tahto läpi. Voin tietenkin olla väärässä, mutta siltä pahasti näyttää, kun on seurannut tätä menoa. Liian valmiiksi automatisoitu elämä, valmisruoat, 24 tunnin viihdeohjelmat, näpöttimet, selfiet, facebookit, twitterit ja jos vaikka mitkä, ovat tehneet elämästä kuluttavaa. Viihdettä pitää olla, että jaksaa raskaan työn, väittää joku. Bilettää pitää saada, napata olutta ja viiniä silloin tällöin, että olisi hauskaa edes pienessä pöhnässä, kun harmaa arki ei sitä tarjoa. Rasittavaa, kuulemma.
Kukaan ei ole valmis luopumaan mistään, ei edes haluta keskustella ja he, jotka ovat jo pudonneet kärryiltä, kun sontaluukku unohtui auki, riekkuvat sitten naamareitten ja huivien kanssa pitkin katuja, sen sijaan, että ottaisivat itseään niskasta kiinni ja alkaisivat tosissaan tekemään elämästään elämisen arvoista.

Ei se koulunkäynti ja opiskelu ole ennenkään ollut kivaa, mutta jos todella halusi päästä elämänsä herraksi edes jollain lailla, jätti huvit ja pilsnerit vähemmälle ja keskittyi tekemään työtä. Haki lainaa pankista, jos löytyi takaajia. Jos ei, niin sitten etsi mitä työtä tahansa, vaikka yövartijan hommia. Ei kivaa ollut, mutta halu selviytyä oli paljon suurempi ja se auttoi. Turhan riekkumisen kun jättää vähemmälle ja hylkää hetkeksi kaikenmaailman näpöttimet, aikaa kyllä on. Tv:n voi jättää aukaisematta, ei sieltä tule kuin valmiiksi naurettuja ja henkisesti köyhiä ohjelmia, jotka varastavat ajan, mutta menevät sen tien jättämättä mitään vastiketta ajankäytölle.

Väitän edelleen, että kukaan ei joudu Suomenmaassa tyhjänpäälle, jos ei halua. On tietenkin heitä, jotka eivät halua nähdä vaivaa ja heitä sitten kutsutaan väliinputoajiksi. Mihin väliin, ajattelen?! En vielä ole löytänyt sellaista väliä, johon putoaisi, korkeintaan vuoriston rotkot tai maanvajoamat ovat sellaisia.

Hallituksen tekemisiä olen aiemminkin käsitellyt näissä blogeissani tai oikeammin Sipilän hallituksen arvostelua. Hallitus tekee parhaansa. Yliopistomaailma saa palstatilaa omassa asiassaan ja nostaa oman kunniankruununsa taivaisiin. Kuitenkaan he eivät kerro, mitä tieteen saavutuksia voidaan saada aikaan, vaikka tingitään jostain. Mielestäni läheskään kaikki tieteen saavutukset eivät vaadi valtavia summia rahaa, vaan hetken oivalluksia aivan kuten Louis Pasteurin aikakaudella. Ei rikkaudet synnytä suuriakaan asioita, vaan niukkuus ja halu etsiä keinoja selvitä elämässä eteenpäin. Rahallinen rikkaus enemmänkin turruttaa ajattelua kuin innostaa miettimään uusia rikastumisen keinoja.

Kuinka monta kertaa onkaan synnytetty yksinkertaisista ideoista mahtavia spektaakkeleja ja valloitettu maailmaa. On tarvittu vain nerokkaita oivalluksia. En halua kuitenkaan vähätellä yleensäkään sitä, etteikö rahan avulla anneta mahdollisuuksia mahdollisimman monelle päästä näyttämään taitojaan saatuaan huippuopetusta oli sitten miltä ammattialalta tahansa, muttei tiedemaailma voi rakentua pelkan massiivisen seteleitä pursuavan kassakaapin varaan.

Sitten asian toiselle reunalle.
Tuntuu siltä, että ammattiyhdistysliike yhdessä oppositiopoliitikkojen kanssa haluavat valtaa siirretyksi itselleen arvostelemalla jyrkin sanoin Sipilän hallituksen aikaansaannoksia tai suunnitelmia, mutta eivät kuitenkaan itse halua kertoa sitä, miten maan asiat kokonaisuudessaan ratkaistaan ilman rahaa tai uusia lainoituksia. Ammattiliittojen ajatusmaailma vipeltää jossain aivan muualla kuin valtakunnan kokonaisvaltaisessa tilanteessa ja vielä ruokitaan sitä syöttämällä tiedonvälitykseen milloin mitäkin toinen toistaan surkeampia juttuja.

Mitä tekisi oppositio nykytilanteessa? Tekisikö saman, minkä takavuosien hallitukset eli hyssyttelivät ja lupasivat palkankorotuksia ja yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista, jotta taas seuraavissa vaaleissa oma puolue pärjäisi ja varmuus paikasta auringossa olisi taas neljä vuotta turvattu.

Maailma on vain kaikkineen tullut lähemmäs jokaisen suomalaisen arkipäivää. Enää ei eletä vain Suomessa suomalaisten toivomalla tavalla, vaan oli kyse muista eurooppalaisista, amerikkalaisista, Afrikan tai Aasian maitten asukkaista ja yritystoiminnasta, kaikki ovat keskenään tekemisissä toistensa kanssa tavalla ja toisella.

Kuinka paljon on maailman väkiluku kasvanut esimerkiksi 1990- luvulta tai vuosituhannen vaihteesta ja kuinka nopeasti se sikiää edelleen rajoitteista huolimatta? Maailma elää nyt tietyllä kestokyvyn rajalla, se on vain kiistaton tosiasia ja se iskee kapuloita rattaisiin Suomessa, Euroopassa, Venäjällä, Kiinassa ja Intiassa, Japanissa ja kaikkialla.

En ymmärrä, miksi hallitusta lukuunottamatta järjestäytynyt yhteiskunta elää sokkona ja ajattelee niin itsekkäästi, että kun oma vatsa on täysi, niin se riittää, mitäpä muista. Ei se ole oikein!

Eikä niin suurista asioista ole kyse, etteikö kuka tahansa selviä elämässä eteenpäin. On vain istuttava ja laitettava oman elämän asiat ja arvot tärkeysjärjestykseen ja annettava maan hallitukselle työrauha. Nyt ei yksikään ihminen ole toistaan arvokkaampi tai huonompi. Kaikki ovat samassa veneessä ja vesiltä ei selvitä mantereelle, jos joku soutaa eri suuntaan. Kun tämä selviää esimerkiksi PAM:lle, AKT:lle, SAK:lle ja kaikille muille ammattikeskusjärjestöille, silloin Suomen ja suomalaisten on mahdollista selvitä kuiville ja saada elämänsä järjestykseen. Kenelläkään ei nyt ole varaa ajatella yhtään itsekkäästi vain omaa etuaan tuijottaen vain omaan napaansa. Sitä ei vain ole! Ja siitä se lähtee! Elämä on edessä elävillä!

Kommentit

 • Elena

  Hei kaikki!
  Olen Elena Vasil, joka asuu tällä hetkellä Helsingissä. Olen leski tällä hetkellä neljän lapsen kanssa, ja olin jumissa taloudellisessa tilanteessa tammikuussa ja minun piti jälleenrahoittaa ja maksaa laskut. Yritin etsiä lainoja eri lainayrityksiltä sekä yksityisiltä että yrityksiltä, ​​mutta ei koskaan menestyksekkäästi, ja useimmat pankit hylkäsivät luottani. Mutta kuten Jumala olisi saanut sen, Jumalan MAN, yksityinen lainanantaja, joka antoi minulle 80 000 euron suuruisen lainan, esiteltiin yhteisyritykselle, ja tänään olen yrityksen omistaja ja lapseni tekevät hyvää tällä hetkellä, jos sinun on otettava yhteyttä mihinkään yritykseen, jossa viitataan lainan turvaamiseen ilman vakuutta, luottotarkastus, ei ole allekirjoittajaa, jolla on vain 2 prosentin korko ja paremmat takaisinmaksusuunnitelmat ja aikataulu, ota yhteyttä Dante Paolaan sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com Hän ei tiedä, että teen tämän, mutta olen niin onnellinen nyt ja päätin antaa ihmisille enemmän tietoa hänestä ja haluan myös, että Jumala siunaisi häntä enemmän. Voit ottaa häneen yhteyttä sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com pikaviestipuheluun tai whatsappiin / +35677926593

  Kiitos
  Elena Vasil

 • Taru

  Hei kaikki, olen Taru Porista, Suomea ja haluan vain sanoa kiitollisen kiitoksen Dante Paola -osuuskunnan avulle vilpittömyydestä, avoimuudesta, läpinäkyvyydestä, totuudenmukaisuudesta, rakkaudesta ja tuesta lainavarojen saamisen aikana ja sen jälkeen. Olen ollut paljon läpi näiden huijareiden käsissä, ja aika ei salli minun sanoa kaikkea mitä kävin läpi vuonna 2018 verkossa vieraana tai saada lainavaroja kotiin saamiseksi täällä Suomessa, mutta Jumala vastasi rukoukset tuen ja rakkauden kautta herralta Dante Paolalta, joka omaksui minut ja ymmärsi kanssani alkuperäisestä epäilystäni ja epäkohteliaisuudestani huolimatta ja hänen hyvällä sydämellään ja rakkaudellaan olen nyt kodinomistaja hänen 2%: n korkolainavarojensa kautta ja olen luvannut levitä uutisia ja kertoa myös maailmalle, että siellä on edelleen aitoja ja harvoja hyviä online-lainayrityksiä, jotka voivat auttaa ja elvyttää myös kuivaa luuta, kuten olin vuonna 2018. Älä jätä kuuntelematta ja lukemassa tätä todistusta, koska tämä on todellinen elämää muuttava kokemus, ja jokaisen, joka tarvitsee tällaista kääntymistä, ei pitäisi epäröida tai epäillä sitä, koska olen todistanut ja vannon taivaan Jumalalle, että tämä tarina on todellinen ja myös tarina kokemuksestani heidän kanssaan. Katso heidät heidän sähköpostistaan, jos tarvitset rahoitusta! sähköposti: Dantecooperativehelp@hotmail.com, tai Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com, jos haluat pikaviestin tai whatsapp / +35677926593

  Kiitos
  TARU

 • Anna

  Hei,
  Etsitkö hyvämaineista lainanantajaa, olet kyllästynyt pankkien ja asuntolainojen hylkäämiseen, etsitkö väsymystä rahastosi rahoittaaksesi yritystäsi vai oletko taloudellisesti nolo, ettet pysty maksamaan velkaa ja veksejä? Ajattelitko saada taloudellista apua? Vaikka et kiirehdi nyt ja tartu taattua ja vakuutettua lainaasi tänään, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: annaloanfinance@gmail.com, pikakeskustelupalvelu tai whatsapp / +35677926593.

 • Sofia

  Hei kaikki, nimeni on Sofia Soininen, Espoosta. Olen täällä todistaakseni, miten sain lainaani rouva Anna Figolta sen jälkeen, kun olen hakenut useita kertoja useilta lainanantajalta, jotka lupasivat auttaa, mutta eivät koskaan antaneet minulle lainaa. Kunnes ystäväni esitteli minut rouva Anna Figolle, hän lupasi auttaa minua ja todellakin teki niin kuin lupasi ilman minkäänlaista viivytystä. En ole koskaan uskonut, että luotettavia lainanantajia on edelleen, kunnes tapasin rouva Anna Figon, joka todellakin auttoi lainalla ja muutti uskoni. En tiedä, tarvitsetko jollain tavalla aitoa ja kiireellistä lainaa, ota rohkeasti yhteyttä Anna Figoon hänen sähköpostitse: annaloanfinance@gmail.com nopeaa chat-puhelua varten tai whatsapp / +35677926593.

  Kiitos .

  sofia

 • Anette Olsson

  Tarvitsetko nopean henkilökohtaisen tai liike-, sijoitus- ja joululainan ilman stressiä ja nopeaa hyväksyntää? Jos kyllä, ota meihin yhteyttä, tarjoamme nyt lainoja 3%: n korolla. Lainamme on turvattu ja turvallinen, jos haluat lisätietoja ja hakemuksia, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: anette.olsson14@gmail.com

 • BARCLAYS

  Tarvitsetko kiireellistä lainaa taloudellisten ongelmiesi ratkaisemiseksi ja liiketoiminnan aloittamiseksi tai yrityspalvelujen lisäämiseksi? Joten älä anna tämän mahdollisuuden ohittaa sinua. Ole hyvä, tämä on tarkoitettu vakaville mielille ja peloille. Tällöin voit ottaa meihin yhteyttä WhatsAppin kautta: +33758614225
  sähköposti: legalloanservices@financier.com tai barclaysnationwideloancompany@gmail.com

 • Max Bent

  Tarvitsetko kiireellistä lainaa velkojesi selvittämiseen vai tarvitsetko pääomalainaa liiketoimintasi parantamiseksi? Onko pankit ja muut rahoituslaitokset hylänneet sinut? Tarvitsetko lainojen vakauttamista tai asuntolainaa? Älä etsi enää, koska olemme täällä, jotta kaikista taloudellisista ongelmistasi menneisyyteen. Ota yhteyttä sähköpostitse:

  oceanfmortgages@gmail.com
  oceanfmortgages@gmail.com

  Tämä on Ocean Finance -kiinnitykset. Tarjoamme lainaa kiinnostuneille kohtuullisella 2 prosentin korolla. Alue vaihtelee 5000,00 eurosta enintään 100 000 000,00 euroon.

 • Marie

  Tarvitsetko henkilökohtaista laina-apua tänään, voisitko lisätä yritystäsi, maksaa takaisin velkasi ja hoitaa laskuja ja palata jalkoihin jne.? Jos kyllä, lähetä sähköpostia: anette.olsson14@gmail.com tai Whatsapp +37258436980

Jätä kommentti

*