”Turhaan, aivan turhaan”, laulaa myös Destia uusimmalla levyllään

Aivan turhaan, ajattelee näköjään teitten kunnossapidosta vastaavat virastot ja henkilöt liukkauden estoista valtateistä alkaen. Ilmeisesti ovat sitä mieltä, että keväällä sitä hiekkaa ei kuitenkaan tarvita ja ajelkoot varovammin.

Turha sitä silloin on toimia, kun on jo housuissa. Ennen se pitää tehdä liukkauden esto. On vaikka minkälaisia murskaamoja ja kuorma-autoja maa täynnä. Eikö niihin saada todellakaan minkäänlaista kuormaa, kun koko maa huutaa.

Rekkoja on ojassa, syntynyt valtavia taloudellisia vahinkoja ja ihmishenkiä on mennyt, joita ei takaisin saada. Virastot pyörittelevät papereitaan siihen malliin, ettei ennenkään ole tarvittu, eikä kaikille teille ole ennenkään ja jos vaikka mitä selityksiä päivittäin lehdistä saa lukea.

Mikä siellä mättää, Destiassa? Pitääkö laittaa vaihtoon koko remmi ja ottaa sinne sellaisia, jotka ymmärtävät asioitten päälle? Suojatyöpaikkako se on tuo Destia? Siltä näyttää!

Tiedän tarkoituksellani ärsyttävän tiettyjä piirejä, mutta tehtävistään pitää ottaa vastuu, jos kerran palkkaa haluaa. Nyt ei todellakaan näytä tuon viraston intresseissä olevan minkäänlaista halua. Odotetaan vain kesää ja kärpäsiä, ei muuta!

Jos tällaiset käsitteet ovat outoja, kuten hiekka tai murskesora, niin menkää kysymään vaikka rekkakuskeilta. He kyllä osaavat kertoa, mitä se on ja milloin sitä kannattaa käyttää, ennen vai jälkeen onnettomuuden!

On aikoihin eletty ja kun kuvitellaan, että sotien jälkeinen sukupolvi olisi viisaampaa, mutta pahasti on mennyt pieleen arvio.

Nyt liikkeelle kuin olisitte jo!