Valittajat unohtavat tärkeän asian

Some-kansa on käynyt raivona, kun tuli esille muuan hoitokodin laiminlyönti. Kaikki muutkin yksityiset hoitokodit näkyvät joutuneen saman ryöpytyksen kohteeksi. Aika jännää!

Ei ole kauankaan, kun kaikki oli kunnallista toimintaa. Mitä silloin tapahtui? Hoitopaikkojen toiminnasta valitettiin, lääkärien ja hoitohenkilökunnan tekemisistä ja tekemättäjättämisistä jätettiin kanteluita joka päivä satoja eri puolilla Suomea. Käräjiä käytiin, huomautuksia sateli, sakkoja ja pahimmissa tapauksissa viraltapanoja.

Onko siis mikään muuttunut? Ei näytä olevan. Nyt vain osoite on vaihtunut ja suurin syy taitaa olla rahassa. Ei suinkaan maksuissa, vaan omistajien nostamissa palkkioissa. Rikastuvat mitä ilmeisimmin köyhien kustannuksella ja sitten, kun tapahtuu jokin inhimilinen virhe, niin siitäpä sitten älämölö nousee.

Eiköhän ole aika rauhoittua, miettiä vähän enemmän. Ja Paavon käyttämä ”miettiä yön yli” tuplattuna tai triplattuna.
Ei ole olemassa sellaista ihmistä, jolle ei vahinkoa voi sattua. Ihminen on inhimillinen olento.

Nyt nuo some-raivoojat ovat mitä ilmeisimmin ainoita maailmassa, joille ei voi sattua mitään. Ovat täydellisiä ja heitä vain pitäisi ihannoida ja jumaloida. Muut kaikki ovat pahiksia, ainakin nuo hoitoalan yrittäjät. Ja kun vielä nuo omistajat rikastuvat ja muut köyhtyvät. Siinähän se juju on, eikä missään muussa.

Samahan se on tuolla politiikan kentällä. Nyt tehdään Sipilästä kaiken pahan alkua aivan kuin Suomessa ei muita koskaan olisi ollutkaan. Ei siis ole ollut Paavo Lipposta, Kalevi Sorsaa, Harri Holkeria, Paasikiveä, Kekkosta, ynnä muita pääministereitä ja presidenttejä.

Lopettakaa tuo rääkyminen, se ei johda mihinkään. Yhdestäkään puolueesta ei koskaan ole tullut sellaisia henkilöitä maan johtopaikoille, jotka olisivat olleet kaikkien mieleen ja jotka olisivat tehneet kaikki asiat niin, että jokainen Suomen kansalainen olisi ollut ylpeä ja ihaillut heitä.

Nykyinen tietoyhteiskunta on vain sellainen, että ne pahimmat räkättäjät piiloutuvat nimimerkkien taakse ja sieltä räksyttävät kuin kapiset rakit. Säälin heitä, siis SÄÄLIN! Vaikka sääli onkin sairautta, raaka peli se on, joka ratkaisee!

Heistäkö olisi sitten tämän maan pelastajaksi, maan, joka on jo tällä hetkellä paremmassa kunnossa kuin moni suurempi valtio.

Nyt lopettakaa, katsokaa peiliin ja jos pystytte itsellenne olemaan rehellisiä, miksi ette ole itse päättämässä asioista Eduskunnassa tai jopa ehdolla? Eikö itsetunto kestä kirjoittaa omalla nimellä? Mitä te pelkäätte? Jos teillä on asiaa ja todellista syytä sekä selkeitä parannusehdotuksia, niin miksi ette kirjoita omalla nimellänne? Sitä kauttahan jokainen saa ympäristön arvostusta. Eihän kukaan teitä tunnista, kun siellä sängyn alla piilossa kirjoitatte ja haukutte kaikki pystyyn. Sielläkö se itsetunto nousee, piilossa sängyn alla, karvalakki silmillä ja verhot ikkunoissa?

Nyt te valittajat ”olette todella pahasti erehtyneet, eihän sotaa sillä tavalla voiteta”, nimettöminä, piilossa makaamassa ja sieltä räiskimällä, vaan reilusti esiintulevina rehellisinä ihmisinä.

Te itse todellakin voisitte olla valtakunnan kärkikaartia, mutta tekemisenne osoittaa, ettei teistä ole itsestänne minkääntekijöiksi.

Nyt ryhtiliikettä ja valitukset ja raivoomiset pois. Ei niillä Suomea rakenneta eikä asioita saada kuntoon. Selkeästi ja rehellisesti pää pystyssä ja omilla nimillä. Se on ensimmäinen vaihe, että teidät todellakin voidaan ottaa todesta!