Elämäni suurin muutos

Nimittäin hiusmuutos. Kävin kolme viikkoa sitten kampaajani Sannan luona täydellisessä hiusmuodonmuutoksessa.

Tiedän, että kerroin tässä postauksessa kasvattavani omaa väriäni takaisin, mutta yllätys, yllätys muutin mieleni. ;) Olen aina halunnut kokeilla, miltä näyttäisin vaaleilla hiuksilla. Aiemmin vaaleiden hiusten saaminen on kuitenkin tuntunut mahdottomalta ajatukselta, sillä minulla oli pitkään mustat hiukset.

Vaikka olin viihtynyt jo pidempään ruskeissa hiuksissa ja tiesin, että vaalennus olisi nyt mahdollista, muutos jännitti silti. Onneksi tiesin, että voin luottaa Sannaan ja hänen ammattitaitoonsa 100-prosenttisesti.

Mutta niin. Asiaan. Istahdin eräänä iltana Sannan tuoliin.

Tästä lähdettiin liikkeelle.

Tästä lähdettiin liikkeelle.

Ensin hiuksille tehtiin värinpoisto, sen jälkeen toinen ja sitten mukaan tulivat olaplex ja itse väri. Hiuksia leikattiin myös hieman. Kaikkiaan hiusoperaatioon meni viisi tuntia, mutta kylläpä kannatti. En voisi olla tyytyväisempi! Hiukset tuntuvat todella pehmeiltä ja väri on mieluinen.

Ja tähän päädyttiin. Melkoinen muutos, eikö?

Tähän päädyttiin. Melkoinen muutos, eikö?

Ja niin, kyllä blondeilla taitaa olla hauskempaa. ;) Yhtään blondivitsiä en tosin ole vielä kuullut. :D

Millaisia hiusmuodonmuutoksia sinä olet tehnyt? Onko kaikki mennyt aina niin kuin Strömsössä? :D

P.S. Suosittelisin näin radikaalista hiusmuutoksesta haaveilevia kääntymään suoraan ammattitaitoisen kampaajan puoleen.

Kommentit

 • Jari Holopainen

  Hyvältä näyttää. Voisin koettaa kertoa blondivitsin, joka tosin voi olla huono. Se on näet totta. Kävin pari viikkoa sitten parturissa ja hiukseni leikannut neito oli huolissaan vaalennettujen hiustensa väristä. Oli pessyt niitä väärällä shampoolla, jonka seurauksena hiusten väri oli kellastunut. Mitä tästä opimme? Ainakin sen, että minun on mentävä nyt uudestaan parturiin. Hiukseni jäivät liian pitkiksi.

  • Maiju Karhunen

   Kiitos, kiitos! Pakko kyllä sanoa, että tuo vitsi ei täysin auennut, mutta ei haittaa, nauratti se silti. :D

 • Jari Holopainen

  Kirjoitin hetki sitten tämänpäiväisestä hiustenleikkausmatkastani. Siinä valotan tarkemmin myös edellistä hiustenleikkaustani. Hyvä tuli tällä kertaa. T. Jari

Kommentointi on suljettu.