Esittelyssä kasvonaamiot ja -kuorinnat, jotka oikeasti tehoavat

Kuten olen jo aiemminkin tuonut esille, olen melkoinen salvamaija eli olen hulluna erilaisiin rasvoihin. :D Omalla kohdallani innostus ei kuitenkaan jää pelkästään rasvoihin, vaan myös kasvonaamiot ja -kuorinnat kiinnostavat (liikaakin).

Luonnonkosmetiikka on sydäntäni lähellä: kaikki omistamani kasvokuorinnat ja -naamiot ovat luonnonkosmetiikkaa.
Suomalaisista tuotteista suosikkejani ovat EkoPharman AHA-Tyrni DUO-kuorinta, Flow Kosmetiikan Valkea Luonnonsavi -kasvonaamio, sekä EkoPharman Kiinteyttävä Kollageeninaamio. Latvialaisen Mádaran Brightening AHA Peel Mask kuuluu myös lemppareihini, samoin ranskalaisen Cattierin herkän ihon savinaamio. Voin lämpimästi suositella edellä mainittuja tuotteita, sillä ainakin oma ihoni tykkää tuotteista kovasti.


EkoPharma AHA-Tyrni DUO-kuorinta
Miten tuotetta käytetään: Tyrnistä valmistettua marjajauhetta ja AHA-hedelmähappoa sisältävä kuorinta levitetään puhtaalle iholle kerran viikossa. Marjajauhetta pyöritellään iholla. Naamion annetaan vaikuttaa viitisen minuuttia, jonka jälkeen kasvot huuhdellaan hyvin.
Lopputulos: Kuorinta jättää ihon sileäksi.

Flow Kosmetiikka Valkoinen Luonnonsavi -naamio
Miten tuotetta käytetään: Naamio poikkeaa muista kokeilemistani, sillä naamio tehdään itse sekoittamalla savea veteen. Jauhemaista savea sekoitetaan noin 0,5 ruokalusikallista hyvin pienen vesitilkan kanssa. Jos naamiosta haluaa kosteuttavan, sen sekaan voi laittaa kosteusvoidetta. Naamio levitetään puhtaille kasvoille ja annetaan vaikuttaa 10–15 minuuttia. Sen jälkeen kasvot huuhdellaan hyvin.
Lopputulos: Puhdas ja pehmeä iho.

Mádara Brightening AHA Peel Mask
Miten tuotetta käytetään: Naamiota levitetään puhtaille kasvoille ja annetaan vaikuttaa 3–10 minuuttia. Sen jälkeen naamio huuhdellaan pois. Tuote kihelmöi kivasti kasvoilla (ei kuitenkaan häiritsevästi), joten tuotteen tehokkuuden myös tuntee.
Lopputulos: Iho näyttää kirkkaamalta ja tuntuu pehmeältä.

EkoPharma Kiinteyttävä Kollageeninaamio
Miten tuotetta käytetään: Kollageeninaamiota levitetään puhtaalle iholle yhdestä kolmeen kertaa viikossa. Naamion voi jättää iholle yöksi. Itse käytän naamiota etenkin talvisin joka ilta sen superkosteuttavan ominaisuuden takia.
Lopputulos: Iho tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta.

Cattier Clay Mask Pink clay, Aloe Vera
Miten tuotetta käytetään: Naamiota levitetään paksu kerros puhtaille kasvoille ja kaulalle ja annetaan vaikuttaa kymmenisen minuuttia. Sen jälkeen kasvot huuhdellaan haalealla vedellä.
Lopputulos: Iho tuntuu ja näyttää raikkaalta.

Mitä kasvonaamioita ja -kuorintoja sinä suosittelet? :)