Kokeilussa Mádaran pikkusisko Mossa

*Postaus sisältää tuotemerkkejä

Luomulaatuista luonnonkosmetiikkaa edullisesti. Lause kertoo oikeastaan kaiken olennaisen Mádaran pikkusiskosta Mossasta (Tuotteet valmistetaan samalla tehtaalla kuin Mádaran). Suomen markkinoille latvialainen Mossa ilmestyi tammikuun loppupuolella, jolloin törmäsin merkkiin sattumalta kosmetiikkaosastolla asioidessani. Päivävoiteeni oli juuri loppumaisillaan, joten ostin kokeiluun Nutritive Antioxidantpäivävoiteen.

Ihanan tuoksuinen voide levittyi hyvin, mutta varsinkin pakkaspäivinä voide oli liian kevyt. Uskoisin, että voide sopii iholleni paremmin kesäaikaan.

Pari viikkoa sitten hankin Restoringsilmänympärysvoiteen ja –yövoiteen.

 

Silmänympärysvoide ja yövoide ovat olleet ahkerassa käytössä. Molempien koostumus on todella miellyttävä. Yövoiteen kanssa ei tarvitse läträtä, vaan pieni määrä riittää kosteuttamaan ihoni. Myös silmänympärysvoide on riittävän tuhti. Molemmat tuotteet jäävät käyttöön. Edellä mainitut tuotteet ovat kivan tuoksuisia, siitä plussaa. Kunhan lakkainen päivävoide loppuu, otan käyttöön Mosturizing Antioxidant -päivävoiteen. Korkkausta odottaa myös eilen ostamani sävyttävä päivävoide.

Itse asiassa olen jo pidemmän aikaa haaveillut luonnonkosmetiikkaan siirtymisestä. Voiteiden ja putsareiden osalta siirtymä on jo tehty, mutta meikkini ovat olleet suureksi osaksi jotain aivan muuta kuin luonnonkosmetiikkaa. Koska olen ”kaikki tänne heti” -ihminen, päätin vaihtaa kaikki meikkini luonnonkosmetiikkaan kerralla. :D  Nyt odottelenkin, että saisin netistä tilaamani tuotteet meikkipussiini. Eniten jännittää ripsiväri, sillä hyvän ripsarin löytäminen on muutenkin niin vaikeaa. Mutta let’s see. Lupaan raportoida, miten kävi.

Millainen suhde sinulla on luonnonkosmetiikkaan?

Kommentit

 • Mulan

  Itselläni on erittäin läheinen suhde luonnonkosmetiikkaan. En enää näe oikein hyvää syytä käyttää synteettistä itseni ja luonnon kannalta. Arvostan sitä, että tuotteet ovat eettisiä ja ekologisia ja sitä hyvin paljolti luonnonkosmetiikan tuotteet ovatkin. Minulla on myös ollut monta vuotta akne ja haluan käyttää sen hoitamiseen helliä, mutta tehokkaita keinoja. Haluan myös tietää, mitä laitan iholleni, enkä halua siihen mitään turhaa (en sano, että kaikki syntteettiset ainesosat ovat turhia, mutta jotkut. Toiset peräti ovat myös haitallisia).

  Lisäksi olen yliherkkä joillekin aineille ja luonnonkosmetiikassa on pääosin vähemmän allergisoivia ainesosia. Olen toki saanut joistakin luon.kosmetiikan tuotteistakin reaktioita, mutta paaaaljon vähemmän, mitä synteettisistä.

  Minkä merkin meikkejä muuten tilasit? Kiinnostaisi kovasti tietää. :)

  • Maiju Karhunen

   Mukava, kun kommentoit! :) Kiva kuulla, että luonnonkosmetiikka on sopinut sinulle! Itselleni luonnonkosmetiikka on sopinut muuten hyvin, mutta hyvää deodoranttia en ole vielä onnistunut löytämään kokeiluista huolimatta. Saanko kysyä, mitä sinä käytät? :)
   Tilasin itse asiassa ainoastaan kahta merkkiä: Laveraa ja Benecosia. Tuotteet ovat olleet käytössä nyt lauantaista lähtien, ja täytyy sanoa, että olen tykännyt. Ajattelin kirjoitella noista tuotteista muutaman viikon päästä. :)

   Kivaa alkanutta viikkoa!

Kommentointi on suljettu.