Lukijan toive: talvikengät

Sateiset kelit ovat vaikuttaneet pukeutumiseeni niin, että kumpparit ovat olleet jalassa monena päivänä peräkkäin. Pakko kyllä sanoa, että kumpparit ovat (kerrankin) niin mieluisat, että voisin käyttää niitä vaikka joka päivä. :D Töissä köpöttelen työkavereideni (Terkkuja Outille! ;)) kauhuksi Birkenstockin Arizona-sandaalit <3 jalassa.

Vaikka talvesta ei ole vielä tietoakaan Kuopiossa, kävin läpi talvikenkävarastoni lukijan toiveesta. Tulin siihen tulokseen, että en oikeastaan omista kuin kahdet lämpimät talvikengät. Muut talvikenkäni ovat samoja kenkiä, joita käytän myös syksyisin ja keväisin.

Kengissä, myös talvikengissä, minulle tärkeintä (ulkonäön lisäksi :D) on mukavuus. Piikkikorot eivät olisikaan kovin käytännölliset Suomen sääolosuhteissa. ;) Kengissä saa olla korkoa, mutta koron pitää olla tarpeeksi tukeva.

Tässä ne nyt ovat. Lempitalvikenkäni.

Tässä ne nyt ovat. Lempitalvikenkäni.

Talvikenkäni taitaisivat kelvata myös Anssi Kelalle värin puolesta. :D Myönnän, että olen itsekin tykästynyt mustaan väriin vähän liikaa.

Ziosta pari vuotta sitten ostetut Wondersin nilkkurit ovat ylivoimaisesti eniten käyttämäni nilkkurit. Näissä nilkkureissa jaksaa kävellä pitkiäkin matkoja ilman, että jalat puutuvat. Nikkureissa on myös todella kaunis leikkaus, joten ne sopivat kivasti yhteen mekkojen ja hameidenkin kanssa.

Ziosta pari vuotta sitten ostetut Wondersin nilkkurit ovat ylivoimaisesti eniten käyttämäni nilkkurit. Näillä kengillä jaksaa kävellä pitkiäkin matkoja ilman, että jalat puutuvat. Nilkkureissa on mielestäni todella kaunis leikkaus. Plussaa myös siitä, että olen pysynyt pystyssä näillä kengillä yllättävän hyvin, vaikka nilkkureissa on melko sileät pohjat.

Janitan nahkaiset ylipolvensaappaat ovat löytö Tampereen Radiokirppikseltä. Saappaissa oli alun perin lämmin vuori, mutta vuori on otettu pois, jotta saappaat eivät ole liian kuumat keväällä tai syksyllä.

Janitan nahkaiset ylipolvensaappaat ovat löytö Tampereen Radiokirppikseltä vuosia sitten. Muistaakseni maksoin uudenveroisista saappaista ainoastaan 30 euroa. Saappaissa oli alun perin lämmin vuori, mutta vuori on otettu pois, jotta saappaita voisi käyttää myös keväisin ja syksyisin. Käytän saappaita erityisesti ilta-aikaan, mutta kyllä näillä kehtaa tepastella päivälläkin. ;) Vaikka korkoa on lähes 10 senttiä, saappailla on todella hyvä kävellä.

Anttilasta viime vuonna(?) ostetut nahkanilkkurit ovat olleet vähemmällä käytöllä, vaikka nilkkurit ovatkin supermukavat.

Anttilasta viime vuonna ostetut nahkanilkkurit ovat olleet vähemmällä käytöllä, vaikka nilkkurit ovatkin supermukavat. Pitänee ryhdistäytyä näiden kenkien suhteen. ;)

Nämä nilkkurit sain äidiltäni jo joitain vuosia sitten. Nilkkurit ovat superlämpimät, sillä niissä on "turkisvuori". Plussaa myös nilkkaremmistä, joka antaa kengille särmää.

Remminilkkurit sain (otin) äidiltäni joitain vuosia sitten. Nilkkurit ovat todella lämpimät, sillä niissä on karvavuori. Nilkkaremmit antavat kengille särmää. Vuoresta johtuen käytän kenkiä ainoastaan talvella.

Millaisia kenkiä sinä käytät talvella?