Meikkipussi kokonaan uusiksi

Kuten mainitsin edellisessä postauksessani, päätin vaihtaa kaikki meikkini luonnonkosmetiikkaan. Ostin koko meikkiarsenaalin verkosta. Kieltämättä tuo päätös jännitti, sillä epäilin, että sävyt eivät olisi hyviä, ja että ero synteettiseen kosmetiikkaan olisi liian suuri.

No, kuinkas sitten kävikään? Hyvin. Olen käyttänyt huhtikuun ajan pelkästään luonnonkosmetiikkaa. Mitään suurempaa valittamisen aihetta en ole löytänyt. Seuraavaksi hieman tuntemuksia ostamistani tuotteista. :)

Tällaisen kosmetiikka-arsenaalin ostin.

Meikkivoide ja peitevoide

Laveran Natural Liquid Foundation -meikkivoidetta olen kokeillut vasta kerran. Meikkivoide tuntui todella samettiselta ja levittyi hyvin. Valitsemani sävy (02 Ivory Nude) sopi omaan ihonväriini kuin nakutettu, siitäkin plussaa. Meikkivoiteen kestävyydestä en osaa sanoa yhden kokeilukerran perusteella. Saman merkin peitevoiteen ostin sävyssä 01 Ivory. Minulla on todella, siis TODELLA, tummat silmänaluset, joten tarpeeksi peittävän peitevoiteen löytäminen on ollut haasteellista. Natural Concealer -peitevoide peittää tummia silmänalusia jonkin verran, mutta aiemmin käyttämäni Cliniquen All About Eyes Concealeria se ei voita. Laveran peitevoiteen miinuksena on myös se, että tuote ”katoaa” iholta nopeasti. Otan siis vastaan hyviä peitevoidevinkkejä luonnonkosmetiikan saralta! :)


Korostuspuuteri ja kivipuuteri

Benecosin  Natural Highlighting -korostuspuuteri ja Compact Powder -kivipuuteri ovat olleet käytössä päivittäin. Korostuspuuterissa on toivomisen varaa on, sillä ainakaan ihollani korostuspuuteri ei juurikaan näy. Kivipuuteri sen sijaan on ollut todella hyvä. Ainoa asia, mitä kaipaisin mukana kulkevan kivipuuterin yhteyteen, on peili. Kivipuuterin tilasin muuten sävyssä Porcelain.


Luomivärisetti ja silmämeikinpohjustusvoide

Laveran Beautiful Mineral Eye Shadow Quattro -luomivärisetti (02 Cappuccino Cream) odottaa vielä korkkaustaan, mutta sävyistä voin sanoa sen, että ne miellyttävät kovasti. Benecosin silmämeikinpohjustusvoide Natural Eyeshadow Base on ollut käytössä silloin tällöin, mutta en ole vakuuttunut luomivärin paremmasta pysyvyydestä tuotetta käytettäessä. Plussaa tuotteelle kuitenkin kauniista, hieman kultaisesta sävystä ja siitä, että tuote levittyy hyvin.


Kulmakynä ja kulmakarvageeli

Benecosin kulmakynä on yksi lemppareistani. Sävy (Brown) sopii omiin väreihini hyvin, ja kulmakynän toisessa päässä olevalla harjalla kulmat saa ojennukseen. Laveran Eyebrow Styling Gel -kulmakarvageeliä olen testannut ainoastaan pari kertaa, sillä jotenkin tuntuu, että se ei ole minua varten. Olen ainoastaan onnistunut saamaan kulmistani kummallisen näköiset (väriä on tarttunut kulmiin liikaa). Ehkä parempi vaihtoehto olisi ollut tilata läpinäkyvä kulmakarvageeli.


Ripsiväri ja silmänrajauskynät

Laveran Volume Mascaran harjaosa sopii ripsilleni hyvin. Ripset näyttävät levityksen jälkeen pitkiltä ja tuuheilta, mutta valitettavasti vaikutus häviää melko pian. Ripsiväri myös alkaa valua (liian) helposti. Kaipaisin siis hyviä ripsarivinkkejä! :) Benecosin Natural Kajal -silmänrajauskynät ovat olleet huippuja. Käytän päivittäin valkoista rajauskynää alarajauksissa, mutta myös mustaa on tullut testattua. Väri tarttuu hyvin ja pystyy suhteellisen pitkään.


Poskipuna ja aurinkopuuteri

Laveran So Fresh Mineral Rouge Powder -poskipuna (01 Charming Rose) on ollut aivan ihana. Poskipunassa on hieman helmiäistä mukana, joten lopputuloksesta tulee todella raikas. Myös saman merkin Mineral Sun Glow Powder -aurinkopuuteri (02 Sunset Kiss) on ollut nappiostos. Kasvot saavat aurinkopuuterin avulla hetkessä päivetyksen ilman aurinkoa.


Huultenrajauskynä ja huulipunat

Laveran Beautiful Lips Colour Intense -huulipunat (sävyt 14 Wild Cherry ja 20 Exotic Grapefruit) ovat kauniin värisiä, mutta ne eivät levity omille huulilleni kovin hyvin. Asia voi johtua yksinkertaisesti siitä, että huuleni ovat todella kuivat, vaikka kosteutan (ja kuorin) huuliani usein. Huulipunissa on myös hieman outo tuoksu. Aion kuitenkin jatkaa kokeilujani huulipunien kanssa. Benecosin Soft Lipliner -huultenrajauskynästä (sävy Red) minulla ei ole vielä riittävästi kokemusta, mutta väri on kaunis.

Mitä luonnonkosmetiikkaa sinä käytät? Mitä ripsiväriä suosittelet? Entä mitä peitevoidetta?

P.S. Kivaa viikonloppua ja vappua! :)