Mitä kosmetiikkahamsterin kannattaa ostaa Tallinnasta?

Piipahdin pari viikkoa sitten ostoksilla Tallinnassa. Ei, en ostanut kotiin alkoholia tai ruokaa, vaan keskityin kosmetiikkaan. Tarkemmin sanottuna tuotteisiin, joiden saatavuus ei ole niin hyvä Suomessa. Mukaani lähti tuotteita JoikiltaNatura Sibericalta, Nurmelta ja Natura Estonicalta.

Natura Estonican kasvovesi, Natura Siberican jalkavoide, Nurmen kuoriva saippua, Joikin meikinpoistoaine ja Natura Estonican lähtivät mukaan Tallinnasta.

Natura Estonican kasvovesi, Natura Siberican jalkavoide, Nurmen jaloille tarkoitettu kuoriva saippua, Joikin puhdistusmaito ja Natura Estonican vartalovoide.

Kaikkia edellä mainittuja merkkejä voi bongata esimerkiksi Kaubamajan kosmetiikkaosastolta, joka on mielestäni Tallinnan paras. Natura Siberica, Nurme ja Natura Estonica ovat edustettuina luonnonkosmetiikkaosastolla, kun taas Joikilla on oma hyllynsä toisella puolella kosmetiikkaosastoa.

Mitä mukaani sitten lähti? Joikin puhdistusmaito, Natura Siberican jalkavoide, Natura Estonican vartalovoide ja kasvovesi sekä Nurmen kuoriva jalkasaippua.

Joik oli entuudestaan tuttu merkki, sillä olen käyttänyt Joikin tuotteita runsaan vuoden ajan. Kokeilussani ovat olleet muun muassa karpaloa sisältävä seerumi ja syväpuhdistava kasvoöljy. Olen tykännyt molemmista tuotteista. Tällä kertaa kokeiluuni lähti siis luonnonkosmetiikkaa oleva puhdistusmaito, joka sisältää muun muassa auringonkukkaöljyä ja aloemehua. Puhdistusmaito on todella juoksevaa, mutta sen saa kuitenkin levitettyä kasvoille hyvin vanulapun avulla. Maito tuntuu iholla hyvältä ja puhdistaa ainakin kevyen meikin moitteettomasti. Tuotteen tuoksu on hyvin neutraali.

Natura Estonican kasvovesi oli edullisin ostokseni, sillä se maksoi ainoastaan 1,80 euroa. Kasvovesi tuoksuu miellyttävältä ja jättää ihon raikkaaksi. Uskon, että tästä tulee yksi lempparituotteistani. Myös Natura Estonican vartalovoide oli nappiostos: 300 millilitran voidepurnukka maksoi 3,70 euroa, joten tämäkään tuote ei tehnyt isoa lovea kukkaroon. Voide tuoksuu taivaalliselta, levittyy suhteellisen hyvin ja jättää ihon mukavan pehmeäksi.

Natura Siberican jalkavoide on todella kermaista, mutta imeytyy hyvin ja tekee jaloista pehmeät. Voide tuoksuu hyvältä. Plussaa myös kivasta pakkauksesta.

Nurmen kuoriva jalkasaippua on ollut käytössä vasta kerran. Jalkasaippua on ihan ok, mutta koen itse tehdyn jalkakuorinnan tehokkaammaksi. Toisaalta tätä jalkasaippua voi ohjeen mukaan käyttää vaikka päivittäin. Miinusta siitä, että saippua tuoksuu ehkä jopa hieman liian voimakkaalta omaan makuuni.

Millaisia kosmetiikkaostoksia sinä olet tehnyt Tallinnassa?