Näin Olaplex-hoitokäsittely tehosi

Sana Olaplex on vilahdellut niin suomalaisissa blogeissa kuin Instagramissa (#olaplexfinland) tämän vuoden puolella. Kuvakomboja, joissa takkuisista hiuksista on saatu sileät, ohuista tuuheat ja tummista vaaleat ilman, että hiukset näyttävät hattaralta, on näkynyt paljon. Hoitoa on kehuttu oikeastaan jokaisessa silmiini osuneessa tekstissä.

Koska en kuitenkaan usko mitään, ennen kuin kokeilen itse, päätin varata ajan kampaajalleni Sannalle (Hiusstudio KK’s) Olaplex-tehohoitoon.

Osoitteessa www.kcprofessional.fi/olaplex kerrotaan tuotteesta näin:

”Olaplex hoitaa ja korjaa hiuksen kuitukerroksen rakennetta ainutlaatuisen tekniikan avulla. Olaplex perustuu keksintöön, joka estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta käsittelyn yhteydessä ja samalla korjaa jo katkenneita rikkisiltoja. Olaplex estää vahingoittumista, korjaa jo syntyneitä vaurioita ja vahvistaa hiuksia.”

Olaplexia voi käyttää osana mitä tahansa hiuksille tehtävää kemiallista käsittelyä, kuten permanenttia tai värjäystä, mutta sitä voi käyttää myös pelkkänä tehohoitona. Minulla on menossa oman hiusvärin kasvatusprojekti, joten hiuksiini tehtiin ainoastaan Olaplex-hoitokäsittely (50 euroa).

Hoitoon kuului kaksi tuotetta: Ensimmäinen aine vaikutti hiuksissa viiden minuutin ajan. Toinen aine vaikutti hiuksissa noin 15 minuutin ajan. Sen jälkeen hiukset pestiin sampoolla ja hoitoaineella. Lopuksi hiukset föönattiin. Hiuksiini ei laitettu mitään muotoilevaa, silottavaa yms. tuotetta.

Ja lopputulos? Ihan käsittämätön. Hiuksista tuli ihanan ilmavat, ja mikä parasta: hiuksiani vaivannut keltaisuus on vähentynyt. Hiukseni myös tuntuvat pehmeämmiltä ja näyttävät kiiltävämmiltä.

Sannan mukaan hiukset näyttävät (ja tuntuvat) tältä ainakin viikon ajan. Hoidon vaikutuksia voi ylläpitää seuraavaan kampaamovisiittiin asti kotona käytettävällä tuotteella (29,90 euroa). Ylläpitotuotteen käyttöä suositellaan kerran viikossa.

Antaa ennen hoitoa ja hoidon jälkeen otettujen kuvien puhua puolestaan:

Ennen Olaplex-hoitoa (vas.) hiukset olivat tunkkaiset, päätä pitkin valuvat ja kellertävät. Hoidon jälkeen hiukset olivat ilmavat, keltaisuus oli vähentynyt huomattavasti ja hiukset tuntuivat pehmeiltä.

Ennen Olaplex-hoitoa (vas.) hiukset olivat tunkkaiset, päätä pitkin valuvat ja kellertävät. Hoidon jälkeen hiukset olivat ilmavat, keltaisuus oli vähentynyt ja hiukset tuntuivat pehmeiltä. Huom! Hiuksia ei ole värjätty eikä niissä ole mitään muotoilevaa yms. tuotetta.

Olaplexia on tarjolla kampaamoissa ympäri Suomea. Esimerkiksi Kuopiossa tehohoitoa tarjoavia kampaamoja on jo 24 (lyhyellä matematiikalla laskettuna :D).

Täältä löydät kaikki Suomen Olaplex-kampaamot.

Kommentit

 • Mirva

  hei
  aika jännä että kampaajanne sanoi sen hoidon kestävän viikon hiuksissa, sillä tämä hoitoha kestää ymmärtääkseni, oman kampaajani puheiden mukaan, koko loppu ajan etenkin kun käyttää sitä kotituotetta kerran viikossa. Hän kertoi että rikkisillat vain aina murtuu hiusta käyttäessa ja siksi on hyvä käyttää kotituitetta lisäämään vaiktusta. olen ottanut jo kahdella värikerralla tämän hoidon ( jyväskulassa 70 eu ja mikkelissä 45 eu ) ja olen aivan hullaantunut uuteen tukkaani, elämä palasi päähäni. Kiitos .

  • Maiju Karhunen

   Hei, mukava kuulla kokemuksistasi! :) Kampaajani tarkoitti, että tulos kestää ainakin viikon ilman kotihoitotuotetta. :) Uskoisin, että tässäkin asiassa on poikkeuksia…

   Mukavaa kesää!

 • Parturi-kampaamo Blackout

  Täytyy muistaa että Olaplex mahdollistaa rohkeammat muutokset, mutta ihmeaine se ei ole. Aivan mahdottomuuksiin siitä ei ole hyötyöä.

  Olaplex-käsittelyssä on tärkeää ottaa mukaan kampaamosta myös Olaplex Hair Perfector no 3 -kotihoitotuote. Se jatkaa ja ylläpitää hoitotulosta sekä valmistelee hiusta seuraavaan värjäykseen.

  Lisää tuosta kotihoitotuotteesta: http://blackouthair.fi/olaplex/

  • Maiju Karhunen

   Kiitos kommentista! :) Itsellänikin on tuo kotihoitotuote käytössä.

Kommentointi on suljettu.