Päivitä kasvosi ja kyntesi syksyyn näillä tuotteilla

Joka syksy se iskee. Rakkaus viininpunaista väriä kohtaan. Tänä syksynä en tyytynyt ainoastaan viininpunaiseen villahuiviin, vaan päätin kokeilla burgundinpunaista myös huulilla. Ostin kokeiluun NYXin Butter Lipstick -huulipunan värissä licorice. En normaalisti käytä juurikaan huulipunia, mutta ajattelin antaa mahdollisuuden tälle yksilölle puhtaasti sen kauniin värin takia.

NYXin Butter Lipstick -huulipuna ja Sensinityn kynsilakka ovat uusia suosikkejani.

NYXin Butter Lipstick -huulipuna (licorice) ja Sensinityn kynsilakka (chocolate) loihtivat syksyn kasvoille ja kynsille.

Huulet kannattaa kuoria ja kosteuttaa hyvin ennen huulipunan levittämistä. Itse käytin kuorintaan jo kesällä ostamaani Lushin mintunmakuista Mint Julips -huulikuorintaa, mutta kuorinnan voi tehdä helposti itsekin esimerkiksi oliiviöljystä, hunajasta ja sokerista.

NYXin 8,5 euron huulipuna oli helppo levittää huulille. Mikä parasta, huulet tuntuivat pehmeiltä. Punalla saa halutessaan supertummat huulet, mutta käytän punaa usein niin, että sipaisen sitä muutamiin kohtiin ja levitän punan sormilla. Näin lopputulos on luonnollisempi.

Kun huulet ovat viininpunaiset, on aika lakata kynnet. Ostin apteekista Sensinity-merkkisen kynsilakan värissä chocolate. Testasin 3,5 euron lakkaa varpaankynsiin ja yllätyin positiivisesti: lakka levittyi kuin unelma. Väri oli tasainen ja peittävä, vaikka sudin lakkaa ainoastaan yhden kerroksen. Sensinityn lakkoihin on lisätty tuoksuja, jotka eivät välttämättä ole kaikkien mieleen. Itseäni suklaanvärisen lakan suklainen tuoksu ei haitannut ollenkaan. ;)

Miten sinä olet päivittänyt meikkipussiasi syksyn tullen? :)