Joko olet tutustunut näihin Savossa valmistettuihin tuotteisiin?

Jostain syystä tuntuu, että kaikki tuotteet loppuvat aina yhtä aikaa. Näin kävi myös muutama viikko sitten, kun kasvovesi, puhdistusvaahto ja huulirasva loppuivat samana aamuna. Jo ennen kauppaan lähtemistä päätin, että haluan suosia Suomessa valmistettuja tuotteita. Ilokseni tajusin, että ostoskoriini päätyneet tuotteet valmistetaan Savossa.

Olen käyttänyt jo pidempään erilaisia puhdistusvaahtoja meikin poistamisessa, joten Herbinan kosteuttava puhdistusvaahto houkutteli luokseen. Heinävedellä valmistetun tuotteen sanotaan sopivan niin normaalille kuin kuivallekin iholle.
Luomuruusuvettä sisältävä vaahto on mukavan pehmeää ja levittyy iholle hyvin. Vaahto poistaa meikin kasvoilta suhteellisen hyvin, ja iho tuntuu tuotteen käytön jälkeen raikkaalta. Jos kasvoilla on kunnon pakkelikerros, pesen kasvot kahteen otteeseen vaahdolla puhtaan lopputuloksen varmistamiseksi. Himpun verran alle kuusi euroa maksava vaahto tuoksuu miellyttävältä.

Ostin kokeiluun Herbinalta myös normaalille ja kuivalle iholle sopivan kosteuttavan ruusuveden. Olen käyttänyt noin kuusi euroa maksavaa kasvovettä sekä aamulla että illalla ja tullut siihen tulokseen, että ostan tätä jatkossakin. Plussaa siitä, että Heinävedellä valmistettu ruusuvesi ei sisällä alkoholia ja tuoksuu raikkaalta.

Rohtuneisiin huuliin on auttanut Nilsiässä valmistettu Korpiahon Hunaja Oy:n Hehku-huulivoide. Muun muassa mehiläisvahaa sisältävä huulivoide on todella riittoisaa, tuoksuu hyvältä ja tekee huulista ihanan pehmeät. Hintaa purnukalla oli vähän alle viisi euroa.

Mitä Suomessa valmistettuja tuotteita sinä käytät? :)