Tuunaa tietokonepöydästä marmoripöytä

Kodissani käyneet tietävät, että pidän hyvin pelkistetystä sisustuksesta. Haluan pitää kotini värimaailman harmaana, mustana ja valkoisena, mutta pieniä väripilkkuja ja hauskoja yksityiskohtia saa olla.

Bongasin Linda Juholan blogista ihanan idean Ikean Vittsjö-tietokonepöydän tuunaamiseksi. Marmoripinnat viehättävät, mutta en halua käyttää sisustukseen tolkuttomasti rahaa. Tästä johtuen marmorikuvioinen d-c-fix-kontaktimuovi kelpasi minulle enemmän kuin hyvin.

Marmoripöytäni syntyi siis Ikean Vittsjö-tietokonepöydästä, marmorikuvioisesta kontaktimuovista ja kullanvärisestä spraymaalista. Toteutuksesta vastasi isäni, vaikka alun perin minun oli tietenkin tarkoitus tuunata pöytä itse.

Kontaktimuovin kiinnitysvaiheessa ikkunankuivaimesta oli paljon apua, sillä sen avulla muovi kiinnittyi niin, ettei suuria ilmakuplia päässyt syntymään. Linda käytti kontaktimuovin kiinnityksessä apunaan astianpesuaineesta ja vedestä tekemäänsä sekoitusta, mutta homma onnistui ilman sitäkin. Muutama pieni ilmakupla jäi, mutta ne sai puhkottua pois nuppineulalla.

Täytyy sanoa, että olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Kiitos, isä! Marmoripöytä löysi paikkansa eteisestä. :)

Ikean Vittsjö-tietokonepöydästä tuli uusi, kun se maalattiin kultaisella spraymaalilla ja rungon keskellä oleva lasi päällystettiin marmorikuvioisella kontaktimuovilla.

Ikean Vittsjö-tietokonepöytä sai uuden ilmeen, kun se maalattiin kultaisella spraymaalilla, ja pöytärungon keskellä ollut lasi päällystettiin marmorikuvioisella kontaktimuovilla.

Miten sinä olet tuunannut huonekaluja? Kommentoi! :)