Uskoisitko näitä kenkiä kumppareiksi?

Nyt sen voi vihdoin sanoa ääneen: tervetuloa, syksy! Tykkään syksystä todella paljon. Ei siis ole ihme, että ostin superlämpimän villahuivin (esittelyssä myöhemmin syksyllä) kylmiä kelejä ajatellen helteisenä päivänä heinäkuussa. :D Myös tikkitakki on ollut kovassa metsästyksessä kesän alusta lähtien, mutta sitä täydellistä takkia ei ole vielä osunut eteen. Otan mielelläni vinkkejä vastaan. ;) Unelmieni tikkitakki on musta tai tummansininen, kultaisilla yksityiskohdilla varustettu yksilö.

Vaikka aurinko paistaa tällä hetkellä pilvettömältä taivaalta, olen varautunut jo sadekeleihin. Kiljahdin riemusta viime sunnuntaina Kouvolan Sokoksella, kun silmiini osuivat Julia Lundstenin Nokian Jalkineille suunnittelemat kumpparit. Rakkautta ensisilmäyksellä! On ihanaa, että nykyään on tarjolla kumppareita, jotka muistuttavat enemmän nilkkureita kuin kumppareita: kukaan työkavereistani ei tajunnut, että jalassani on kumpparit. Helpottaa elämääni kummasti, kun voin viipottaa kumpparit jalassa joka paikkaan ilman, että tulee alipukeutunut olo. Suosittelen.

Kumpparirakkautta <3 Julia Lundstenin Nokian Jalkineille suunnittelemissa nilkkurimallisissa kumppareissa on särmää.

Kumpparirakkautta <3 Julia Lundstenin Nokian Jalkineille suunnittelemissa kumppareissa on särmää.

 

Millaiset sinun unelmiesi kumpparit ovat? :)

Kommentit

 • Nina

  I-H-A-N-A-T! <3

  • Maiju Karhunen

   Eikös olekin? :D

 • Salla / Happy Heels

  Vau! Onpa sievät :) Mahtavaa kun näitä nilkkureiksi naamioituja kumppareita tulee markkinoille kokoajan enemmän! Itse olen haaveillut Sorelin korollisista versioista, mutta nämä kotimaisetkin olisivat varmasti oikein hyvä hankinta.

  • Maiju Karhunen

   Eikös? :D Nuo popot ovat myös tänään jalassani. Oi, ne Sorelin korolliset saappaat ovat myös ihanat! Otahan kuva niistä, KUN ostat ne! ;)

Kommentointi on suljettu.