Valkoiset hampaat mustalla Warpaint-jauheella?

Kuinka monelle tulisi mieleen hieroa hampaisiin mustaa jauhetta? Niinpä. Myönnän olleeni hyvin skeptinen, kun kuulin kookoksen kuoresta valmistettua aktiivihiiltä ja bentoniittisavea sisältävästä jauheesta, Warpaintista. Mutta totta kai minun oli ostettava tämä(kin) tuote kokeiluun.

Ostamani purnukan mukana tulleessa lapussa lukee näin: ”Warpaint huolehtii suun hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti. Huolellisesti valituilla, 100 % luonnollisilla ainesosilla Warpaint valkaisee ja kiillottaa hampaasi, vahvistaa kiillettä ja puhdistaa suusi.”

Olen käyttänyt Warpaintia nyt muutamana päivänä. En ole huomannut mitään dramaattista muutosta, mutta aivan kuin värjäytymät olisivat haalistuneet himpun verran. Yritin ottaa hampaista kuvat ennen ja jälkeen Warpaintin käytön, mutta valitettavasti valo-olosuhteet olivat sen verran erilaiset, että kuvat eivät ole vertailukelpoisia. Palataan siis asiaan kuvien osalta. :)

Plussaa Warpaintille siitä, että suu tuntuu puhtaalta ja raikkaalta jauheen jäljiltä. Miinusta puolestaan siitä, että musta väri tarttuu hammasharjan harjaksiin turhankin hyvin. Jauheen kanssa pelatessa saa myös olla tarkkana, ettei jauhetta leviä muualle kuin hampaisiin. Seuraavaksi ajattelinkin kokeilla kookosöljyn ja Warpaint-jauheen sekoitusta, jolloin rakenteesta tulisi toivottavasti tahnamaisempi.

Olettekos te kokeilleet Warpaintia?