The King has arrived

IMG_0186
Liikuntakykyni parannuttua siihen pisteeseen, että voin jo tehdä pieniä lomamatkoja päätimme alkukeväästä varata liput Lontooseen O2-areenalla olevaan Elvis-näyttelyyn. Näyttely on suurin koskaan Eurooppaan tuotu Elvis-näyttely. Se sisältää yli 300 huolella valittua esinettä, myös Elviksen perheen esineitä.
Näyttely on koottu Elviksen eri aikakausilta ja paikoissa käyttämistä tavaroista ja vaatteista. Näyttely huipentuu lopussa olevaan The finale showhun, jossa näytetään Elviksen eri vuosikymmeniltä kuvattuja konserttitaltiointeja.
Näyttely on huikea läpileikkaus Kuninkaan elämästä. Kuvat puhukoon puolestaan.
Haluan myös tässä yhteydessä mainita kuinka helppoa on Lontoossa liikkua pyörätuolilla. Takseihin, busseihin ja metroon ( metrokartassa erikseen mainittu missä on hissi ) pääsee erittäin helposti ja ystävälliset ihmiset auttoivat aina tarvittaessa. Kaikkiin kauppoihin pääsee helposti sisään ja melkein joka kaupassa on hissi, jos kauppa sijaitsee useammassa kerroksessa.
Muistuttaisin tässä yhteydessä pe 10.7 Sport & Spa Hotel Vesileppiksessä olevasta ”Elvis – Kuninkaan Laulut” – konsertista Vesileppis Areenalla. Samassa yhteydessä on myös Suomen Elvis fan clubin 29. kesätapahtuma.
IMG_0164  IMG_0158  IMG_0154  IMG_0149  IMG_0148  IMG_0147  IMG_0145  IMG_0146  IMG_0142  IMG_0139  IMG_0138  IMG_0137  IMG_0136   IMG_0181  IMG_0168

Kommentit

 • Pertti Mecklin

  Tyttäreni Päivi lähetti viestin : Varkauden Lehdessä on Harrin kirjoitus.Luimme sen ja iloitsemme onnistuneesta matkastanne.Ihmemies tuo Elvis,kun vielä elähdyttää ihailijoitaan. Mielelläni kuuntelen hänen herkkiä,melodisia esityksiään,vaikka ikä jo taitaisi edellyttää siirtymistä yksinomaan virsiin,joista olen alkanut pitää yhä enemmän.Parahinta vointia sinulle.

  • Harri Pynnönen

   Kiitos Pertti!
   Elvis elähdyttää edelleen ihailijoitaan, koska hienompaa ääntä saa edelleen hakea mikä Elviksellä oli. Ja Kuningashan elää.

Kommentointi on suljettu.