Luomuviinimatka Etelä-Afrikkaan

*Kirjoitus sisältää tuotemerkkien esittelyä, kaupallista yhteistyötä ja mainoslinkkejä yhdessä Weinwelt Langefeld kanssa.

Nelson Mandela vietti 90. syntymäpäiväänsä 18. heinäkuuta 2009 mennessä 67 vuotta elämästään Etelä-Afrikassa kotimaansa olosuhteiden parantamisen puolesta. Hän toimi monille esikuvana. Cape Townissa toimii järjestö nimeltään Home of Compassion (”Laupeuden Koti”). Johtajanaan pastori Charles George se taistelee inhimillisemmän elämän puolesta.

Isä Georgella on realistinen näkökulma maansa ongelmiin ja hän on oppinut kehittämään  tilanteeseen sopivia, käytännössä mahdollisia apukeinoja. Yhdistyksemme  ‚Good Grapes for a better life‘ toimii jo useiden vuosien ajan yhteistyössä Isä Georgen kanssa. Isä Georgin uusin projekti on leipomon perustaminen, jossa leivotaan terveellistä ja edullista leipää alueen asukkaille.

05

06

07

Weinwelt Langefeldin Marjut ja Manfred lähtevät joulukuussa 2015 luomuviinimatkalle Etelä-Afrikkaan. Menemme tietysti tämän matkan aikana myös tutustumaan Isä Georgeen ja hänen projekteihinsa. Kerromme sitten lisää luomuviinitarhoista Etelä-Afrikassa, Stellar Organicsin ja muiden tuottajatilojemme tuotannosta.

Sinä voit kätevästi tilata meidän etelä-afrikkalaisia luomuviinejämme verkkokaupastamme:

Weinwelt Langefeldin Etelä-Afrikkalaiset luomuviinit

t. Marjut Langefeld

*Kirjoitus sisältää tuotemerkkien esittelyä, kaupallista yhteistyötä ja mainoslinkkejä yhdessä Weinwelt Langefeld kanssa.