SS Bloggaaja Maiju :)

”Tervetuloa SS Bloggaajaksi” tuli toivotus Savon Sanomilta. Otin kutsun kiitollisena vastaan, sillä minusta kirjoittaminen on jo pikkupennusta lähtien ollut todella mieluista puuhaa. Niinpä nyt sitten istun aurinkoisella terassillani, luomuviinilasi käteni ulottuvilla ja läppäri sylissäni – kaksi asiaa, jotka aina seuraavat minua, minne ikinä matkaankin.

Alkuun siis haluan esitellä itseni lyhyesti ja kertoa elämänkertani…
Olen lähtöisin Iisalmesta, suuren maalaistalon kuopus. Lapsuuden ympäristöni oli järven rannalla ja siellä järvessähän me lapset varmaankin suurin osa ajastamme vietettiinkin. Kalastelin mielelläni ongella ja katiskoilla sekä isän kanssa verkoilla. Minulla oli aina vähintään 2 kissaa mukana, jotka rakastivat kalastamista myös yhtä paljon kuin minä ja söivät innoissaan aina tuoreita ahveina laiturilla. Minun kissat aina tykkäsivät uida, joka on myös koko elämäni ollut lempiharrastukseni. Opin soutamaan veneellä varmaan jo ennen kuin opin kävelemään. Meille suomalaisille soutaminen on itsestään selvyys, monille muille taas ei ole. Siksipä minusta on äärettömän hauskaa tyrkätä joku saksalainen turisti soutuveneeseen ja sanoa, että hihi…. soudapa nyt  :)
Lapsuuden suloisista muistoista kai se johtuu, että vesistö heijastuu kaikissa matkoissanikin aina: jos ei meri, niin järvi, joki, lampi, puro tai edes uima-allas on pakko olla!

Ylioppilaaksi päästyäni lähdin elämän janoisena maailmalle matkaan…. ja olen sitä vieläkin. Siis elämän janoinen ja maailmalla matkalla.

Toivotan Sinulle mukavia lukuhetkiä kanssani koskien luomuviiniä, matkaamista, uusia tuulia, hauskoja juttuja, ajankohtaisia teemoja – kirjoitan niistä aiheista, jotka ovat juuri nyt lähellä sydäntäni.

Aurinkoisin terveisin

Marjut Langefeld – ITS Langefeld –

Mieheni Manfred ja minä luomuviinitastingin jälkeen

Mieheni Manfred ja minä luomuviinitastingin jälkeen