Selänteen piina

Nyt on tapahtunut jotakin aivan gauheeta!

Ei ryöstöjä, eikä joukkoraiskauksia, ne ovat jo arkipäivää. Paljon pahempaa. Suomen virallinen Mukava Mies, Teemu Selänne, lipsautti vahingossa sen, mitä jokainen mukava mies ajattelee, mutta ei uskalla ääneen sanoa: Nämä turvapaikanhakijoiden naisiin kohdistamat rikokset ovat sietämättömiä! Ne aiheuttavat normaalisti mukavissa miehissä ja naisissa – uskallanko edes sanoa – inhoa, vihaa ja jopa raivoa.

Väliin pieni logiikan oppitunti:

Näitä tekoja ei olisi, jos hallitsematonta nuorten miesten massamaahanmuuttoakaan ei olisi. Väitteen looginen pointti: Tyhjästä ei synny seuraamuksia.
Se, että raiskaavathan suomalaisetkin, on oma juttunsa. Se ei liity tulijoiden suorittamaan raiskaamisaaltoon mitenkään. Joka onnistuu yhdistämään nämä kaksi, on onnistunut vain osoittamaan kyvyttömyytensä käsitellä kahta erillistä asiaa. Sitä sanotaan ajattelun sumeudeksi. Suomeksi: typeryydeksi.

Muistatteko kuinka koko maailma hiljattain kohisi Intiassa sattuneiden joukkoraiskausten vuoksi? Pidimme niitä yksinkertaisesti hirveinä. Huomaatte varmaan kuinka Helsingissä marraskuussa suoritettu joukkoraiskaus, johon osallistui neljä maahanmuuttajaa, on livahtamassa ilman keskustelua unholaan?

Eikö kellojen kuuluisi kilkattaa ja torvien soida? Olimme niin huolissamme intialaisten naisten asemasta. Oikeutetusti. Inhosimme yhdessä miehiä, jotka moiseen barbaarisuuteen siellä sortuivat. Kauas on helppo inhota. Nyt, kun sama tapahtuu silmiemme alla Suomessa, keskustelemme Teemu Selänteen oikeudesta twiittiinsä.

Olemme kansakuntana ajautuneet tässä asiassa täydelliseen neuroosiin. Ne kolumnit, joita Aleksi Valavuoren kirjoituksesta ja Selänteen twiiteistä on poikinut, ovat jakomielisiä. Yksikään ei ole reagoinut sisältöön, jokainen on paheksunut ja kauhistellut sitä, että twiitit on ylipäätään kirjoitettu – ja kuinka moinen vaikuttaa Selänteen brändiin.

Voi hyvä tavaton.

Olemmeko oikeasti sitä mieltä, että tämä koko tilanne saadaan pois silmistämme hyssyttelemällä ja toisiamme paheksumalla? Eikö toimittajien, kolumnistien, poliitikkojen ja vaikuttajien pitäisi viimeinkin nostaa se housuihin valahtanut selkäranka takaisin paikoilleen, riippumatta siitä pahoittaako Li Anderssonin tukijoukot mielensä vai ei?

Kysymys alkaa olla tunteettomuudesta. Tunteettomuudesta uhreja kohtaan.  Syynä oman pelokkaan pikku egon kitinä. Se inisevä ego sanoo: En halua leimautua rasistiksi.

Nostakaa hemmetti se katti pöydälle ja tekstatkaa sen kylkeen: Tämä riitti! Jokainen rikoksiin syyllistynyt lähtee tästä maasta. Heti.

Ja huom! Antakaa ihmisten sanoa mielipiteensä vapaasti. Siihen on nyt kansallinen tarve.

Enkä usko, että kukaan meistä mukavista miehistä kategorisesti inhoaa aitoina pakolaisina maahan muuttaneita ja tänne oikeasti integroitumaan pyrkiviä tippaakaan.  Jättäkää sellainen paskapropaganda jutuistanne pois.

Jussi Juhani

LISÄYS: Ohessa linkki Teemu Selänteen blogiin, jossa hän selventää twiittiensä sisältöä. Olen samaa mieltä.

Kommentit

 • TL

  Kuosmasen laatuun voi kyllä luottaa! Taas sellaista olkiukkoargumentointia jota ei sävytä mikään niin kuin viha ”puhavihreitä” vastaan, jotka kyllä johdonmukaisesti ja selkeästi tuomitsevat raiskaukset etc. mutta ei niiden käyttämistä kaikkien maahantulijoiden rasistiseen leimaamiseen.

  Raiskaajat heti pois maasta vai? Entä rangaistus iljettävästä teosta?

 • sep

  Länsimainen kulttuuri luhistuu vahvemman edessä. Ei ole enää mitään omaa, kun niin pitää lipoa ja olla loukkaamatta. Vahvemmalla ei ole näitä estoja. Eli heikompi poistukoon, luonnon valinnan mukaisesti. Mahtava Roomakin luhistui vahvempiensa edessa. Nyt menköön ns Länsimainen Eurooppa demokratioineen, koska ei kerran osaa pitää puoliaan.
  Tykkää · Vastaa · 1 min · Muokattu

 • sep

  Täällä me vaan meuhkataan somessa, kun anarkistit tappelevat Itsenäisyyspäivänä poliisien kanssa. Some on terapiaa, mutta vaikuttaminen tapahtuu kaduilla ja ihan jossain muualla.

  • sep

   Tarttis varmaan myös tehdä jotain, somessa avautumisen lisäksi, mutta se taitaisi vaatia rohkeutta – ja sitä on jaettu aika vähän. Kannattaa siis edelleen puristaa nyrkkejä taskussa, sillä emme vielä ole nähneet kaikkea.

  • sep

   Pitäisi siis nostaa perse penkistä ja luopua pelkästä tietokoneesta ja somen viestittelystä, mutta kun – autoakin pitää huollattaa ja vaimolle pitäisi järjestää laatuaikaa. Eli – ehkä joku muu tekee jotain.

  • sep

   Eli, katsopa peiliin, niin näet muutoksen tekijän. Lyö nyrkkiä pöytään ja sano, että nyt riittää. Sano se myös munattomille päättäjille, jotka ovat hirttäneet itsensä kansainvälisiin sopimuksiin, jotka olivat aikoinaan ok, mutta nyt ne ovat meitä vastaan, ja me tavikset maksamme siitä hinnan. Jos ei nyt oikeasti tehdä jotain, niin myöhemmin se voi olla myöhäistä. – Eli tehdä jotain? Ilmaista tahtomme, että nyt riittää. Miten? Kukin tavallaan, mutta ei pelkästään somessa itkemällä. Tekoja ystävät.

 • traktori

  Yksi matu maksaa noin 100€/vrk suomelle., linnassa istuva matu maksaa noin 500€/vrk!
  Todelliset maapallon ongelmat on tällä hetkellä saastuminen , nälänhätä, sodat.
  Me itsekeskeiset paskat täällä kitisemme milloin mistäkin, meille maailman kauhein asia kun minun hipiääni hipaistaan.
  Ny kun jokainen antaa ;-))))) vähän niin me selviämme, yhtä kokemusta rikkaampina!

  • sep

   Ja tämän viisi miljoonaisen kansan pitäisi sitten pelastaa maailma? Herää!

 • Monikulttuurin todellisuudessa elävä

  <3 En voi muuta kuin jättää tähän tuon sydämen ja 110 % komppauksen. Kyyneleet silmissä, niin suuren liikutuksen tämä kirjoitus aikaan sai.

  t: Nainen, 33-v., pk-seudulta, jo pitkään muhinutta kiukkua ja suuttumusta & pikkuhiljaa raivoksi – ja kyllä, jopa ihan suoranaiseksi vihaksi – muuttuneita fiiliksiä näiden ns. "hädänalaisten" käyttäytymistä kohtaan tuntien

  Kyllä, minullakin ON ihmisoikeudet (oikeus fyysiseen koskemattomuuteen jne.), vaikka olenkin nainen, vaikka olenkin hunnuttamaton, vaikka liikunkin yksin, omassa kotimaassani Suomessa; ihan helkkarin varmasti on, vaikka tulijoiden kulttuuri onkin kuulemma niin paljon parempaa, upeaa ja superhyperfantastista, ja vaikka heillä kuinka olisi oikeus tehdä ihan mitä hyvänsä, kulttuurinsa, uskontonsa ja sen ns. hädänalaisuutensa oikeuttamina.

  • sep

   Taisitpa osua asian ytimeen, mutta siitä ei saa puhua. Se on niin vihapuhetta, eli niele suurempi näköalattomuutesi. Niele kulttuurien kohtaaminen ja suvaitsevaisuus. Ja pelkää jatkossakin, sillä siihen ei ole tulossa muutosta – me ollaan allekirjoitettu muutama asiakirja.

Kommentointi on suljettu.