Alpakat ja valkoinen valhe

Jos olisin alpakka, niin ehkä kannattaisin suurmoskeijaa. Alpakat eivät söpöydestään huolimatta ole kovin viisaita.  Suomalainen lammaskin on eläintieteilijöiden mukaan hivenen välkympi.

Jos olisin alpakka, olisin tällä hetkellä myös hyvin hämmentynyt.  En ehkä ymmärtäisi miksi juuri minusta tehtiin mediassa melkein uusi vaakunaeläin. Vasta maahan muuttaneesta.  Toki alpakat pärjäävät Suomen luonnossa, kunhan niitä vain hoidetaan hyvin. Lammas tulee toimeen vähemmällä paijauksella. On jo sopeutunut ääriolosuhteisiimme.

Yllättävä joutuminen hyvien, mutta kierojen aikomusten keppihevoseksi saattaisi kiepauttaa valmiiksi neuroottisen alpakka-avatareni hämmennyksen ehdaksi vainoharhaksi. Eikä vainoharhainen alpakka enää ole kiva. Se saattaa sylkäistä. Sellainen ei sovi.

Joten mikäli aiotte käyttää alpakoita enemmänkin kierojen ideoittenne peite-eläiminä, ehkä niiden sylkirauhasille täytyy tehdä jotain. Brutaalius kun ei oikein sovi söpölle alpakkaideologialle. Paitsi busseja ja suomenlippuja poltettaessa, tietenkin.

Oletteko koskaan kuulleet psykologisesta ilmiöstä nimeltä valkoinen valhe? Sitä on oikein tutkittukin. Lopputulos oli hyytävä: Rehellisyys erottaa, valehtelu yhdistää.  Toki tuon olen aina tiennyt, mutta tutkittuna se näyttää karmeammalta kuin itse ajateltuna.

Alpakkavalhe – sen paremmin kuin menneillään oleva suurmoskeijavalhekaan – ei tule erottamaan jyviä ” parempien ihmisten ” akanoista niin, että yhdenkään silmät aukenisivat. Ideologian vuoksi yhteisesti hyväksytty valkoinen valhe ei koskaan tee niin.

Ainoastaan valheen ominaisväri lopulta muuttuu. Vitivalkoisesta (alun perin jopa hyvää tarkoittavasta) valheesta tulee lopulta pikimusta – ja silloin katuminen on myöhäistä. Sellainen on valheen evoluutio: pikkuvalhe – emävalhe – valheen aiheuttama katastrofi. Olemme siirtymässä pikkuvalheesta emävalheeseen.

Eli suurmoskeija siis tulee Helsinkiin kaikkine rujoine seuraamuksineen ja alpakkaopetus ei opettanut yhtään mitään. Marginaali-ilmiöihin vetoamalla tullaan entistä kiivaammin ja kovenevin keinoin ajamaan määrättyä ideologiaa, josta ei koskaan ole seurannut hyvää missään.

Samapa tuo. Kongi pelastaa. Ikäiseni suomalaiset ovat siinä onnellisessa asemassa, että iltahuuto on jo alkanut. Oman kulttuurinsa (joka kiistatta rakensi tämän hyvinvointivaltion) luhistumista ei silloin ehkä ennätä nähdä. Sillä se luhistuu taatusti. Mikään mahti maailmassa ei sitä enää pysäytä.

Meitä on viisi vaivaista miljoonaa. Olemme prikulleen samassa asemassa kuin mikä tahansa alkuperäisväestö on historian saatossa ollut. Lopulta meidät jyrätään. Edistyksen nimissä. Osa geeneistämme jää toki jatkamaan, se on selvä, mutta sosiaaliset saavutuksemme, rehellisyyskulttuurimme, teeskentelemättömyytemme ja tasa-arvoon perustuva hyvinvointimme ei.

Liukenemme maailman velloviin massoihin sekä itsenäisenä kansakuntana, että etnisesti erityisenä ihmispopulaationa. En sano onko se hyvä vai huono, onnittelen vain itseäni, etten tarvitse sitä nähdä. En halua enää sopeutua. Olen sopeutunut jo liikaa.

Löydettyäni itseni ja todellisen mielenlaatuni, olen niin saakelisti tykännyt olla ihan tavallinen savolainen metsäläisjuntti. Se on alkuperäiskansan ylpeyttä omista juuristaan. Sellaiselle ei enää ole tilausta. Se on ehkä ihan vähiten trendikästä. Muutaman sadan vuoden kuluttua viimeiset metsäsuomalaisten jälkeläiset huutavat turhaan menetettyjen oikeuksiensa perään samoin kuin saamelaiset ja intiaanit nyt.

Jussi Juhani

 

Kommentit

 • Juntti juppe

  Entinen tolkku mennyt kirjoittajalta?

 • telaketjulepakko

  jep. kuosmanen osuu jälleen. äärimmäisen ikävä kirjoitus mutta silkkaa asiaa.

 • Realisti

  Mikähän seuraavaksi vihervasureilta
  ei olla enää tyttöjä eikä poikia eikä
  alpakka tapahtumaa?

 • Fil.maist.

  Vihervasemmistolta todellinen rimanalitus mennä lasten ja alpakoiden selän taakse oman ideologisen agendansa kanssa. Osoittaa minkätasoista porukkaa ovat !

  Mutta suurin munaus tuli näiltä ”valtamedian” journalistityttösiltä, kun uutisoivat tapahtuman täysin ilman mitään faktatietoja, pl YLE joka heti huomasin vedätyksen.

 • Matti Niemi

  Jokaisen jussin sisällä asuu näköjään pieni natsi.

  Jos pupujen ja alpakoiden voimin saadaan lapsille hauska tapahtuma, ja sivussa tehdään jäynää näille vastenmielisille uusfasisteille, niin idea on loistava!

  Jussin jutut alkaa kyllä olla ajoittain niin typeriä, että SS:n kannattaisi vakavasti harkita niiden julkaisun järkevyyttä.

  Ellei sitten haluta olla nimenomaan SS-lehti. Joke!

  • res.ylil.

   Matti osoitti olevansa alpakoiden ja lasten selän takana piileskelevå pikku punikki eikä mikään mies!

   • Matti Niemi

    Uusnatsien tuki näyttää olevan vahva myös reservin upseereiden keskuudessa.

    Minä en piileskele, vaan kirjoitan omalla nimelläni.

    Miten on sinun laitasi, niinsanottu ”res.ylil.”?

    Eppäillä soppii tuota sotilasarvoakin, kun RUK:iin pääsyyn vaaditaan muutakin kuin mielikuvitusta ja löysiä leukaperiä. Ettei vaan res. korp. olisi ylentänyt itsensä?

    • Japer

     Höpsis, ensinnäkään RUK tuskin on mikään älyn jättiläisten kohtaamispaikka..ottamatta kantaa onko kommentoitu keskustelija sellainen..

     Tuo ”uusnatsi” :D…aikuiset ihmiset heittelee noita ”natsi” ja ”vihapuhe” sanoja joka kohtaan joka eroaa omasta ehkä ns. kansainvälisestä asenteesta..?

     Yhtä järkevää olisi vihervasemmiston edustajista jokaisesta ajatella että jokainen heistä edustaa ”rajat auki ja tänne kaikki vaan”-ideologiaa..

 • P-ls

  Vihervassari veministi naiset, nuo jalkovälin pikku kyöhniäiset.

 • Japer

  Asiaa, osui maaliin ja upposi..
  Suomea ja suomalaisuutta ei enää nykyisessä muodossa ole pitkään, osa suomalaisista ajaa suomalaisten piirteiden hävitystä..

  Juuri samaa mieltä, onneksi ei ole näkemässä miten asiat joita ollut ja miksi Suomi on ollut Suomi…niitä ei enää ole..esimerkiksi Lähi-Idän suunnan kansakuntien piirteitä tänne jne..—>jospa ei ehtisi nähdä niitä.

 • postimies

  Yhtenäinen suomalaisuus on myytti, jota ei ole koskaan ollutkaan.
  1918 käytiin sisällissota, jossa kymmenet tuhannet ulkonäöllisesti, kielellisesti ja uskonnollisesti samanlaiset suomalaiset kuolivat. Kummat olivat enemmän suomalaisia, punaiset vai valkoiset?
  Tänä päivänä suomalaiset natsit haaveilevat suomen lakkauttamisesta ja pohjoismaisen natsivaltion perustamisesta.
  Rasisteille ei kelpaa suomenkieltä puhuva ja Suomessa syntynyt Suomen kansalainen, jonka ihonväri on tummempi kuin suomalaisella keskimäärin on.
  Koulussa ja työpaikalla tavallinen suomalainen voi joutua kiusatuksi toisen tavallisen suomalaisen toimesta. Suomalaiset varastaa ja pahoinpitelee toisia suomalaisia, naapurit kyräilee eikä tervehdi toisiaan.
  Muutama tuhatta muslimia tai maahanmuuttajaa ei uhkaa suomalaisuutta mitenkään, koska mitään oikeaksi määriteltyä suomalaisuutta ei ole.

  • Savolainen

   Ehkä kannattaisi liikkua ulkomailla sieltä omasta kuplasta käsin niin voisit vertailla Suomen erikoispiirteitä muihin ja löytää ne asiat mitä täällä säilyttämisen arvoista ja sitä suomalaista. .
   Se on tietenkin esim. lapsettomille ja/tai Suomeen ja suomalaisiin pettyneille miten täällä hommat etenee. .
   Samoin taitaa olla ihan sama mihin kaaokseen ajaudutaan. .mallina esimerkiksi Euroopan siirtolaiskaupunginosat?

 • Tuleppaskallekustaanikkunanalle

  Punavihreät rumat monikulttuuriset sukupuolineutraalit henkilöt ja vihreät seksuaalivähemmistöt ja veronmaksajien rahoilla elätettävät oikeaa työtä koskaan tekemättömät yliopistojen pölhökustaa-dosentit ja femakot onnistuivat siinä missä punakaarti ja neuvostoarmeija epäonnistuivat.

 • TAPSA

  TÄTÄ MINÄ IHMETTELEN , KUN KIRJOITTAA JOSTAKIN ASIASTA , NIIN HETI KOMMENTEISSA MENNÄÄN HENKILÖKOHTAISUUKSIIN ! LUETAAN KIRJOITUS JA TYKÄTÄÄN , TAI EI TYKÄTÄ , OLIPA KIRJOITTAJA KUKATAHANSA .

Kommentointi on suljettu.