Alpakat ja valkoinen valhe

Jos olisin alpakka, niin ehkä kannattaisin suurmoskeijaa. Alpakat eivät söpöydestään huolimatta ole kovin viisaita.  Suomalainen lammaskin on eläintieteilijöiden mukaan hivenen välkympi.

Jos olisin alpakka, olisin tällä hetkellä myös hyvin hämmentynyt.  En ehkä ymmärtäisi miksi juuri minusta tehtiin mediassa melkein uusi vaakunaeläin. Vasta maahan muuttaneesta.  Toki alpakat pärjäävät Suomen luonnossa, kunhan niitä vain hoidetaan hyvin. Lammas tulee toimeen vähemmällä paijauksella. On jo sopeutunut ääriolosuhteisiimme.

Yllättävä joutuminen hyvien, mutta kierojen aikomusten keppihevoseksi saattaisi kiepauttaa valmiiksi neuroottisen alpakka-avatareni hämmennyksen ehdaksi vainoharhaksi. Eikä vainoharhainen alpakka enää ole kiva. Se saattaa sylkäistä. Sellainen ei sovi.

Joten mikäli aiotte käyttää alpakoita enemmänkin kierojen ideoittenne peite-eläiminä, ehkä niiden sylkirauhasille täytyy tehdä jotain. Brutaalius kun ei oikein sovi söpölle alpakkaideologialle. Paitsi busseja ja suomenlippuja poltettaessa, tietenkin.

Oletteko koskaan kuulleet psykologisesta ilmiöstä nimeltä valkoinen valhe? Sitä on oikein tutkittukin. Lopputulos oli hyytävä: Rehellisyys erottaa, valehtelu yhdistää.  Toki tuon olen aina tiennyt, mutta tutkittuna se näyttää karmeammalta kuin itse ajateltuna.

Alpakkavalhe – sen paremmin kuin menneillään oleva suurmoskeijavalhekaan – ei tule erottamaan jyviä ” parempien ihmisten ” akanoista niin, että yhdenkään silmät aukenisivat. Ideologian vuoksi yhteisesti hyväksytty valkoinen valhe ei koskaan tee niin.

Ainoastaan valheen ominaisväri lopulta muuttuu. Vitivalkoisesta (alun perin jopa hyvää tarkoittavasta) valheesta tulee lopulta pikimusta – ja silloin katuminen on myöhäistä. Sellainen on valheen evoluutio: pikkuvalhe – emävalhe – valheen aiheuttama katastrofi. Olemme siirtymässä pikkuvalheesta emävalheeseen.

Eli suurmoskeija siis tulee Helsinkiin kaikkine rujoine seuraamuksineen ja alpakkaopetus ei opettanut yhtään mitään. Marginaali-ilmiöihin vetoamalla tullaan entistä kiivaammin ja kovenevin keinoin ajamaan määrättyä ideologiaa, josta ei koskaan ole seurannut hyvää missään.

Samapa tuo. Kongi pelastaa. Ikäiseni suomalaiset ovat siinä onnellisessa asemassa, että iltahuuto on jo alkanut. Oman kulttuurinsa (joka kiistatta rakensi tämän hyvinvointivaltion) luhistumista ei silloin ehkä ennätä nähdä. Sillä se luhistuu taatusti. Mikään mahti maailmassa ei sitä enää pysäytä.

Meitä on viisi vaivaista miljoonaa. Olemme prikulleen samassa asemassa kuin mikä tahansa alkuperäisväestö on historian saatossa ollut. Lopulta meidät jyrätään. Edistyksen nimissä. Osa geeneistämme jää toki jatkamaan, se on selvä, mutta sosiaaliset saavutuksemme, rehellisyyskulttuurimme, teeskentelemättömyytemme ja tasa-arvoon perustuva hyvinvointimme ei.

Liukenemme maailman velloviin massoihin sekä itsenäisenä kansakuntana, että etnisesti erityisenä ihmispopulaationa. En sano onko se hyvä vai huono, onnittelen vain itseäni, etten tarvitse sitä nähdä. En halua enää sopeutua. Olen sopeutunut jo liikaa.

Löydettyäni itseni ja todellisen mielenlaatuni, olen niin saakelisti tykännyt olla ihan tavallinen savolainen metsäläisjuntti. Se on alkuperäiskansan ylpeyttä omista juuristaan. Sellaiselle ei enää ole tilausta. Se on ehkä ihan vähiten trendikästä. Muutaman sadan vuoden kuluttua viimeiset metsäsuomalaisten jälkeläiset huutavat turhaan menetettyjen oikeuksiensa perään samoin kuin saamelaiset ja intiaanit nyt.

Jussi Juhani

 

Kommentit

 • Tuutuutupakkarulla

  Näin se menee, niin on päätetty. Joka katsoo huomista pidemmälle, ei voi muuhun lopputulokseen tulla. En ole ihan varma olemmeko ansainneet kohtalomme vai ainoastaan aikanaan äänestäneet väärin.
  Pääasia että rahat ja tavarat liikkuvat vapaasti ja rosvot ja valekossit siinä mukana. Hyvää yötä Suomi. Kansallisvaltion nousu ja tuho, parissa sadassa vuodessa alusta loppuun.

 • Jake

  Vaikka olisimme äänestäneetkin väärin, niin kurssin muutos olisi vielä tehtävissä mutta suvaitsevaisten klobaali maailman parantaminen velkarahalla tuhoaa Suomen. Työperäinen maahanmuuto on suotavaa mutta Islam ja siihen liittyvät lieveilmiöt tuhoaa Euroopan.

 • poloinen

  Ihan samoja ajatuksia minullakin ja onnittelen todella itseäni etten tule elämään enää kauan. Naapurien kanssa jutellessa kiitämme siitä, että valitsimme asuinpaikaksemme juuri tämän; kaukana isoista kaupungeista joihin meillä ei juurikaan ole asiaa eikä huvia edes lähteä.
  Kaksikymmentä vuotta sitten pidin Ruotsista, nyt en enää.

 • Miss U

  Valkoista valetta ja mustaa huumoria tulee sieltä samasta punavihreästä populistikuplasta jatkuvalla syötöllä. Vähän metoota kaupanpäälle.

 • T. R.

  ”Muutaman sadan vuoden kuluttua viimeiset metsäsuomalaisten jälkeläiset huutavat turhaan menetettyjen oikeuksiensa perään samoin kuin saamelaiset ja intiaanit nyt.”
  Kuin omat ajatukseni joita en osannut pukea sanoiksi.

  • Matti Niemi

   Sekavia ajatuksia on vaikea pukea sanoiksi.

   Näin on käynyt Jussillekin, kun hän on ”löytänyt itsensä ja todellisen mielenlaatunsa.”

   Olisi ehkä saanut jäädä loytämättä?

   Tuo mielenmaisema kun tuntuu olevan kovin synkkä ja rasistinen.

   Mutta idioottien ja narsistien aivoton seuraaminen tuntuu olevan nyt kovin muodikasta, kuten monista kommenteista voi päätellä.

   Ihmettelen edelleen, että SS julkaisee rasistisia blogeja.

   • Japer

    Löytyisikö muita sanoja kuin ”rasismi” täyttämään aukkoja lauseissa?

    Kaikki rasismia jossa vaaditaan esimerkiksi suomalaisuuden etusijalle asettamista Suomessa?

    Mikä kohta tässäkin kirjoituksessa on sitä ns. rasismia:D…

 • Al Pakka

  Alpakkajupakka tulee vielä laajenemaan Helsingin kaupungin sisäiseen organisaatioon. Ja miksi juuri Vihreiden ex-puheenjohtaja Ville Niinistä taas oli kommentoimassa asiasta, jota ei julkisuudessa kokonaisuudessaan ollut uutisoitu. Tietovuoto järjestävän taholta? Sama henkilö joka ilmeisesti vuoti Niinistölle levitettäväksi väärää tietoa afganilaisten pakkopalautuksesta . Ja mites siinäkin kävi?

 • Epa

  Mikähän oli tämän jutun pointti?

 • Alpakkamyyrä

  Tähän liittyen: miksi media hyökkää alpakka-tapahtuman kimppuun kuin hyeenat, mutta jättää aivan yhtä itsestäänselvän ”emme ole poliittinen marsdi” -valeen selvittämättä äärioikeistolaiselta 612-marssilta?

  Kukahan esimerkiksi sponsoroi marssin soihdut?

 • Fil.maist.

  Helsingistä tulee Suomen peräreikä, ja hyvä niin, on taas useita hyviä syitä pysyä kaukana sieltä :)

 • xxl

  ’’Joten mikäli aiotte käyttää alpakoita enemmänkin kierojen ideoittenne peite-eläiminä,…’’

  Onko lasten tapahtuman järjestäminen ja natsien häätäminen omilta kotinurkilta itsenäisyyspäivänä blogistin mielestä kiero idea?
  Ilmeisesti on ja kertoo kyllä blogistin arvomaailmasta.

  • Elina Nygren

   Mistähän xxl oikein puhuu? Näkyi siellä 612-marssilla ainakin pari Helsingin sanomien toimittajaa soihtuja kantamassa.

Kommentointi on suljettu.