Antti Rinne ja Jehovan todistajat

Kop kop!
– Huhuu! Täällä Antti Rinne demareista. Avatkaa, tulin pelastamaan sielunne ja taloutenne.
– Ensinnäkään me ei olla kotona, ja toisekseen meillä ei oo varaa maksaa enää yhtään enempää. Please! Menkää pois, rukoilee yrittäjä postiluukusta.

Jotenkin noin se varmaan monessa rapussa menee, kun demarit keksivät piristää vaalikampanjaansa jalkautumalla ihmisten ovien taakse.

Demarien hurja joukko kierteli Antti Rinteen johdolla Porvoossa koputtelemassa ihmisten ovia kertoakseen, että… Niin mitä sanottavaa heillä mahtoi olla?

Hieman tulee mieleen Jehovan todistajat, jotka ilmestyvät pyytämättä kynnyksellesi. Kertovat posket hehkuen paratiisista, missä ihmiset, tiikerit, lampaat, ketut, siipikarja ja ampiaiset makoilevat ystävinä niityllä vierekkäin.  Pahuus on poissa. Kaiken yllä lepää auvo ja onnellisuus.

Tosin helvetin puolelta kantautuva voihkinta hieman häiritsee. Tai siis ei. Siellä paha vain saa ansaitun palkkansa: jotain nyljetään elävältä. Jo kuudennen kerran tänään. Samaa tyyppiä. Se on sille oikein. Ketkupervolle.

Siitähän ovelta ovelle vaeltavat demarisaarnaajat halunnevat sinulle kertoa: Demariparatiisista, jossa rikkaat ketkut nyljetään aina uudelleen ja uudelleen – että hyvät saisivat makoilla. Eikä ilman uskoa Oikeaan Asiaan kukaan ole riittävän hyvä. Antti Rinne on jeesusdemari ja muu seurue hänen opetuslapsiaan. On vaalit tulossa. Evankeliumin julistamien on alkanut. Oletko valmis?

Jos, niin lasket heidät sisälle, murratte yhdessä leipää (jos on), laulatte yhteisen virren – ja se on siinä. Olet pelastunut. Koko maa on. Toki ehdokkaan numero on viisainta muistaa äänestyskoppiin saakka.

Siis mitä pelleilyä tämä taas on!?

Demarit kopsasivat Ruotsista uuden ja muka tehokkaan tavan kalastaa ääniä. He työntyvät ihmisten asuntoihin tuputtamaan ideologiaansa.

Vastenmielistä.

Asia, mitä vähiten kaipaan kynnysmatolleni, on Antti Rinne. Mies menneisyydestä. Kaukaa historian hämäristä, jolloin eka kerran keksittiin, että toisen oma on myös oma oma. Se vain täytyy kaivaa pois sen toisen taskusta. Samoihin aikoihin keksittiin Stasi. Se oli demarinuorison suosikkijärjestö ulkomailla. Halosenkin.

Ajatus demarijoukosta ovellani vaivaa. En saa nukutuksi.

Lopulta olen kauhuissani. Valvon ja tuijotan ovea.  Säpsähdän jokaista rappukäytävän kolahdusta. Alkavaa anttirinnefobiaa nääs. Yritän kehittää keinon, jolla selviän demarien koputuksesta.

Nousen ja laitan käteisvarani likapyykkikoriin. Sieltä eivät huomaa. Täytyy myös pukeutua köyhästi ja piilottaa verokortti. Se paljastaisi, että maksan tuloistani veroja vasta vaivaiset 49 prosenttia. Ei riitä alkuunkaan. He haluavat lisää.  Harjoittelen nöyrää ilmettä peilin edessä. Opettelen artikuloimaan uskottavasti: ” Teillä on väärä osoite. Hän on muuttanut. Vei rahansa mennessään. ”

Jussi Juhani

 

Kommentit

 • Timo

  Vastenmielistä tekstiä bloggaajalta!
  Ovelta ovelle – kampanjointi on varsin yleistä ja siinä ehdokkaat ja äänestäjät pääsevät kohtaamaan kasvotusten.
  Ehdokkaiden/päättäjien jalkautuminen on hyvä asia, joka toivottavasti nostaa jopa äänestysprosenttia vaaleissa.
  Uskontoa on aivan turha sotke tähänkään asiaan.
  Jussille oven taakse pitäisi ilmestyä kai sen oikean puolueen edustaja niin ei olisi vastenmielistä?
  Kaikkea hyvää ja hyvää kevättä kaikesta huolimatta! :)

  • Jussi Kuosmanen

   Jos kuka tahansa ilmestyy politikoimaan ovelleni, koen sen vastenmielisenä. Mieluummin kuuntelen vaikka pölynimurikauppiasta. Hän valehtelee luontevammin.

  • Bobby Ewing

   Haista sinä kommari paska! Demarille tai muillekaan rosvoille en oveani avaa ja jos alkavat vinkua niin soitan poliisit.

 • Tosi on!

  Taas kerran Jussilta mainio kirjoitus. Politiikan ja uskonnon yhteinen piirre on ”kalastelu” jonka avulla ihmisiä aivopestään oman vakaumuksen ”pönkitykseen”.Luvataan ”yhdeksän hyvää ja kahdeksan kaunista” mutta köyhyys ja synti asuvat silti keskuudessamme ikuisesti.

 • plokkariukki

  Tervetuloa vaikka demarit, jehovat pysykööt poissa, muulloin paitsi päiväunien aikaan, se on eläkeläisen omaa laatuaikaa!

 • Netistä löytyy

  Jehovan todistajat eivät usko helvettiin, toisin kuin luterilaiset.

  • Jussi Kuosmanen

   Kunhan tutustuvat Rinteen ja kumppanien ohjelmaan, muuttanevat mielensä helvetin suhteen.

 • Tosi on!

  Jokaista uskonsa auttakoon. Ei kiistelemällä eikä ”hurskauden kaapuun pukeutumalla” tai omaa uskoaan tai politiikkaa tyrkyttämällä ainakaan maailmaa paranneta .Tulee vain sellainen vastenmielinen olo.Puheet ja saarnaaminen eivät koskaan korvaa hyviä ja aitoja tekoja lähimmäisten auttamiseksi joita tässä epäoikeuden mukaisessa maailmassa kipeästi nyt kaivattaisiin.

 • JoenJussi

  Kulkukauppiaat ovella on ikivanha tarina, eihän se mitään uutta ole. Niinkuin ei se politiikan sanomakaan ole. Kaikkea, mitä kulkukauppiaat möivät, sai myös kaupasta, samoin kaikkea sitä, mitä poliitikot haluavat kertoa, löytyy netistä, jos joku haluaa sitä tutkia. Tyrkytyksestä tulee aina negatiinen olo ainakin itselleni. Sanoman julistaminen on ja oman ideologian tyrkyttäminen on kaksi eri asiaa. Julistamisessa ne kuuntelevat ja tulevat kuuntelemaan, jotka haluavat ja ovat kiinnostuneita. Tyrkyttäjää ei kukaan halua kuunnella varsinkaan jos tullaan kotiin kutsumatta.

 • Hömistynyt piäkaupungista

  Antti pelastaa monen uskottoman aviovaimon, jos käry käy ja mies tuleekin aiemmin matkoilta: ” Se on vaan Antti Rinne, joka jakaa vaalisanomaansa”

 • Khekhe

  No nämä on näitä persuja,nämä blokkaajat.
  Siinä puolueessa sitä on ehokkaita rikollisesta -lääkäriin, elikkäs monen sorttista.
  Ei niistä tarvii tuohtua,toisesta korvasta sissään ja peräsuolesta ulos.

  • Maire Kröger

   Ei kannata yleistää. Ei kaikki ole persuja. Minä en ainakaan. Kaikki tahtoo hyvää, eri asia miltä kantilta katsoo.

Kommentointi on suljettu.