Demokratia on syvältä

Katsoin juuri A-talkin. Demokratia on syvältä. Tai vielä pahempaa: se on jakomielistä.

Ensin käydään vaalit. Eniten ääniä saaneet muodostavat hallituksen ja ryhtyvät toteuttamaan vaalilupauksiaan, eli laittamaan maan asioita kuntoon. Kaikki vastustavat. Vastustavat siis sitä, minkä puolesta juuri äsken äänestivät.

Joka ikinen media kaivaa esille oppositiota edustavia ”asiantuntijoita”: professoreja, dosentteja ja höyrähtäneitä diletantteja todistamaan, että KAIKKI hallituksen esitykset ovat syvältä.

Ehdotti hallitus mitä tahansa, niin oppositio vastustaa sitä jyrkästi ja haukkuu ministereitä nuijiksi ja huijareiksi. Kansa huutaa samaa. Opposition kannatus kasvaa kohisten heti uuden hallituksen ministerivalojen jälkeen. Nyt nosteessa ovat demarit. Vielä muutama kuukausi sitten kukaan ei halunnut äänestää tuota pölhöä muinaispuoluetta, jonka valtiovarainministeri oli saamattomin nysvääjä ikinä ja jonka edellinen ministeri oli tuhlannut miljoonittain kansan rahaa itse keksimiään valetakuita vastaan.

Demokratia tässä muodossa ei ole aito hallitusmuoto lainkaan, vaan pelkkää höyrähtäneiden huutokuorolaisten huvittelua.

Jos ihmisen poliittinen mielipide vaihtuu muutaman kuukauden välein, hän on syyntakeeton äänestämään.

Maapallolta ei nimittäin löydy sellaista älyä, joka kykenisi muutamassa kuukaudessa selvittämään tämän täydellisen sotkun, jonka edelliset hallitukset ovat skitsofreenisine kannattajineen aiheuttaneet. Hallitukselta vaaditaan asioita, joita ei edes Jumala kykenisi toimittamaan. Samalla vaaditaan, ettei Euroopan surkeimmin menestyvässä maassa saisi tehdä ainuttakaan muutosta mihinkään suuntaan.

Demokratian irvikuvamme on johtanut siihen, että Suomessa on tällä hetkellä BKT:hen nähden MAAILMAN RASKAIN julkinen sektori (joo, on tutkittua tietoa, KVG). Miksi? Samasta syystä kuin Kreikassa. Jokainen puolue on tähän mennessä ostanut ääniä lupaamalla oppositiossa ollessaan asioita, jotka vaativat julkisen sektorin paisuttamista. Siis elättilauman jatkuvaa kasvattamista. Nyt sen määrä on jo lähes 600 000 henkilöä! Eikä tule vähenemään. Jos jonkun älli ei riitä vetämään tuosta johtopäätöksiä taloudelliseen alennustilaamme, niin en suosittele ainakaan Mensan testiin menemistä.

Maailmalla verenhimoiset muslimit lahtaavat toisiaan hirviöjumalansa kunniaksi. Miljoonat ryntäävät pakoon. Osa ajautuu tännekin, lähelle napapiiriä. Sekin on hallituksen syy. Hallituksen pitäisi rikkoa kaikki vuosikymmenten aikana allekirjoitetut kansainväliset sopimukset ja toimittaa porukka niskaperseotteella takaisin – tai ainakin jotenkin kurittaa tulokkaita. Eivät tee niin. Ja taas opposition kannatus nousee, koska hehän muka tekisivät – jotain.

Nyt pidän lyhyen puheen, ikään kuin jos olisin presidentti:

Kansalaiset. Te olette pässejä. Tai ette edes pässejä, lampaita te olette. Säntäilette aitauksessanne laidalta toiselle. Ruoho on muka siellä vihreämpää. Mutta ei se ole. Itse nimittäin paskoitte sen pilalle jo edellisen ryntäilynne aikana. Lisäksi te olette tyhmiä: luulette lammaskoiraa sudeksi ja sähköpaimeneen kusevaa pervoa hyväksi haltijaksi. Ette tule tolkkuihinne, ennen kuin joku todella tulee ja keritsee teidät.

En toivota teille hyvää uutta vuotta, koska sellaista ei käytöksenne perusteella ole näköpiirissä.”

Jussi Juhani

Kommentit

  • LasseL

    HAHA! Diplomitanssinopetta. Kannattaa varmaan pysyä siellä tanssin opettamisen parissa eikä vaivata sitä pikku päätään näinkin vaikeilla asiolla. Sen verran oli sokea kana jyvän löytänyt, että suurin osa äänestäjistä tuntuu todellakin olevan pässejä, muuten kirjoitus oli säälittävää paskaa näköalattomuuksineen, historian unohtamisineen ja yksinkertaistuksineen. Zero boints. Ei jatkoon.

  • Kolla

    Edellinen kommentoija: Zero points (Mensa;) Suoraa ja puhuttelevaa tekstiä, Harvemmin tätä tyylilajia ja tajua kohtaa. Jatka!

  • TAPSA

    MIKÄ TEITÄ KOMMENTOIJIA VAIVAA , KUN VEDÄTTÄ HERNEEN NENÄÄN , KUN KUOSMANEN LAUKOO TOTUUKSIA ! NAURAAHAN NÄILLE JUTUILLE PITÄÄ .

Kommentointi on suljettu.