HOROSKOOPPI KESÄLLE 2018

Niin kuin ehkä tiedätte, olen auktorisoitu henkimaailman välittäjä. Ehkä ihmiskunnan ainoa savolainen meedio. Astrologiset viestit kanavoituvat kauttani automaattikirjoituksella. Niiden pohjalta laadin teille henkilökohtaiset horoskoopit ennakoimaan tulevaa kesäänne. Olkaa hyvä.

  OINAS
Olet huoleton kesäihminen. Kirmaat alastomana pitkin ahon laitaa. Allergisen kaupunkilaisen ei ehkä pitäisi. Kesäheinät saavat takamuksen kukkimaan ja sinne voi kohota mulkunpään kokoisia pahkuroita. Mutta kesä tuottaa sinulle myös iloisia yllätyksiä. Kaikki pikavippihakemuksesi hyväksytään.  Varaudu siis mahtavaan grillikauteen. Loppukesällä on luvassa mielenkiintoisia kohtaamisia. Kohtaat ulosottomiehen.

  HÄRKÄ
Kuulaat kesäaamut ovat parhainta aikaasi. Kuuntelet kuikan huutoa ja huolehdit hyvinvoinnistasi nauttimalla terveysruokia ja pirtelöitä. Bisseen keitetty nokkospuuro on terveellistä. Samoin sienipirtelö. Se tekee aamuista vieläkin kuulaampia ja voit nähdä kuikan huudon väreinä. Elokuussa sinua luullaan Jari Sillanpääksi. Ei siksi, että laulaisit hyvin, vaan koska olet yhtä sekaisin.

   KAKSONEN
Kesän valo ja lämpö saavat pessimismisi vihdoinkin hellittämään. Näet valonpilkahduksia sielläkin, missä ennen oli vain mustaa. Tosin ne ovat vain kiiltomatoja öisen puuseen ympärillä, eikä niistä kannattaisi hirveästi riemastua. Houkuttelevat tontille variksia. Aamulla puutarhasi on kaluttu tyhjäksi, autosi vinyylikatto nokittu puhki ja olkihattusi yltä päältä linnunpaskassa.

   RAPU
Tänä kesänä panostat henkisyyteen ja joogaat rantaheinikossa. Hyvät energiat ympäröivät sinua. Samoin ne ihanat ötökät. Saat lohdutusta aivan uusilta värähtelytasoilta ja aurasi puhdistuu kirkkaaksi kuin lähteensilmä. (Jos takamuksen kohdalta jää muurahaisten vuoksi hieman sameaksi, raapinen auttaa.) Koet, että karmaasi lisätään keveitä rakkauden untuvia. Tunnet olevasi yhtä kaikkeuden kanssa. Mikä on yksi tapa seota.

   LEIJONA
Kesäviini virkistää ja saa sinut tunteikkaaksi. Huomaat, että sinulla on painavaa sanottavaa. Muista kuitenkin, että höveli olo ei aina takaa soveliasta puhetta. Ole siis varovainen, ettei käy kuten viime kesänä. Anopin suonikohjut kannattaa tällä kertaa sivuuttaa vain lyhyellä maininnalla. Varttitunnin kauhistelu on liioittelua. Appiukkoa ei kannattane kutsua harvahampaiseksi homoksi eikä hänen koiraansa piereskeleväksi sekundahyeenaksi.

   NEITSYT
Teet riemastuttavan matkan jännittävään paikkaan jännittävässä seurassa. Heräät Pieksämäellä. Et ole enää neitsyt. Etkä tunne vuodekumppaneitasi. Et ehkä haluaisikaan.  Ei, eivät ole seitsemän kääpiötä, vaikka lukumäärä täsmää ja kaikilla on parta. Loppulomasi on täynnä löytöjä ja olet kiireinen. Löydät partakarvoja kaikkialta ja ravaat alituiseen sukupuolitautien klinikalla.

   VAAKA
Kesä on kuntoilun aikaa. Uit alkukesästä paljon, loppukesästä ehkä et. Vainajana on vaikea kroolata. Muista, että alastomuudessa ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta kaloja kannattaa varoa. Jos polskii genitaalit paljaina, hauen hyökkäys voi olla kohtalokas. Veren haju leviää vedessä tehokkaasti ja se houkuttelee paikalle lisää haukia. Jos joukkoon liittyy vielä rapuja ja iilimatoja, niin naku-uimarista ei jää jäljelle kuin selkäruoto. Ole siis varovainen. Mahdollista oikeuslääketieteellistä tunnistamista varten kannattaa käydä etukäteen röntgenkuvassa.

   SKORPIONI
Tänä kesänä olet tarmokkaampi kuin koskaan. Sinulta riittää neuvoja ja opastusta jokaiselle. Olet täynnä energiaa. Energisoit myös perheesi, kesävieraasi ja naapurit tekemään parhaansa. Suuri sydämesi saa sinut huolehtimaan jokaisesta vuorollaan. Terveelliset rakot kämmenissään ja moninaisista järjestämistäsi puuhista onnellisina he osoittavat lopulta kiitollisuutensa. Kompostoivat sinut.

   JOUSIMIES
Kohtaat mielenkiintoisia ja jännittäviä ihmisiä ja koet romanssin. Ole alkoholin suhteen treffeille lähtiessä kuitenkin viime kesää varovaisempi. Muista, ettei kaikkea kannata uskoa eivätkä asiat aina ole miltä näyttävät. Se tumma ja jännittävä italialainen saattaa hyvinkin asua Malmilla ja kiihkeästi huokaileva ruotsalainen blondi voi aamun valjetessa paljastua ilmasta tyhjeneväksi barbaraksi.

   KAURIS
Samoilemista, luontoretkiä, leirinuotioita ja patikoimista… niistä on sinun kesäsi tehty. Ja rakoista, nivelrikosta, murtuneista luista sekä avunhuudoista. Mikään ei voita suomalaista luontoa. Joten ei ehkä kannattaisi edes kokeilla. Ikikorpien mustissa suohaudoissa makaa koko joukko tuntemattomia samoilijoita. Syksyllä sinäkin.

   VESIMIES
Opettavainen ja seksintäyteinen kesä luvassa. Pimeälle stadionille ei kannata mennä. Ei ainakaan keskikentälle. Jos menee, ei ehkä kannata harrastaa sooloseksiä. Jos harrastaa, pitäisi lopettaa ennen kuin valonheittimet syttyvät. Hetkesi julkisuudessa ei ala parhaalla mahdollisella tavalla.

   KALAT
Elementtisi on vesi. Saat voimaa sen raikkaudesta ja solinasta. Toki saat muutakin. Vettä nimittäin piisaa. Sitä tulee putkirikoista ja olohuoneen katosta. Lopulta talosi on niin homeessa, että sen voisi jauhaa ja puristaa penisilliiniksi. Ei tosin auta sekään. Keuhkosi ovat paskana ja nenäsi tuhisee kuin Jopon pumppu.  Rintaelinkirurgisella löydät viimein sisäisen sinnikkyytesi: Kahdesta et luovu, jäljelle jääneestä keuhkostasi ja hometalostasi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit

 • RexDurio

  Suosittelisin tämän horoskoopin laatijalle, pikaista mutta pitempiaikaista matkaa Kellokosken täysihoitolaan.

 • janze

  Tästähän ei enää realistisemmaksi horoskooppi voi tulla. Suurkiitos laatijalle, en muista koska horoskooppi olisi saanut ulvomaan naurusta :)
  Muutenkin blogisi ovat huippuja!

 • Jouko A

  Eihän tämän takia kannata kettää lähettää ”hourulaan”.
  Kesä on vielä kaakana, niin kuin Leppävirtalaiste linnut !

 • Se Ite

  DuxRerio-vai mikälie…Kellokoski on liian kaakana Savosta, mutta kääppä ite kahtelemassa, suattaa se pyöree huone löytyä sullekkii . Voe tokkiisa Jussi, piti tuas sinun se pajatso tyhjentöö… Eepä oo mittää lisättävvöö horoskooppeihin – aenakii omalta osalta osu ja uppos, ja aeka syvälle.

Kommentointi on suljettu.