Järjestikö Putin Trumpille terveen paperit?

Olipa pettymys. Donald Trump todettiin terveeksi myös kognitiivisilta kyvyiltään. Dementiaa – puhumattakaan skitsofreniasta – ei herra presidentiltä löytynyt. Harmi.

Ja niin kuin me olemme toisillemme monen hesarin voimin vakuutelleet, ettei moinen tyyppi VOI olla täysissä sielun ja ruumiin voimissa.

Herää tietenkin kysymys, että olimmeko ME sitten muka väärässä julistaessamme lukemattomissa kirjoituksissamme ja some-postauksissamme, että sairas mikä sairas.

Ei, ei ja ei! ME emme ikinä koskaan ole väärässä arvioidessamme USA:n presidentin terveydentilaa ja kykyä hoitaa virkaansa. Olemme ainoa kansakunta maailmassa, jolla on osaamista tehdä etädiagnooseja jenkkien presidenteistä aina silloin kun ovat republikaaneja.

Demoraateistahan sellaisia ei edes tarvitse tehdä, koska ovat aina terveitä. Myös heidän hävinneet ehdokkaansa ovat.

Mutta oikeasti tuo, että Trump on muka terve, ei voi olla totta, eihän?

Asialla oli lahjottu lääkäri ilman muuta.  Ei muuten toteaisi pokkana selvää mielenvikaista normaaliksi. Eikö huomannut edes sitä vaahtonoroa suupielessä, jonka me suomalaisissa toimituksissa huomasimme jo vaalikampanjan aikana.

Niin tyypillistä nykyaikaiselle hybridisodankäynnille tuollainen valelääkäröinti. Edes tohtorisetiin ei voi enää luottaa, koskapa hyvinkin saattavat saada ohjeensa Putinilta.

Ja saavatkin. Putinilla on lonkeronsa joka asiassa. Hän järjesti Trumpin pressaksi suitsait – ja nyt siis myös terveeksi – samalla kun toisella kädellään manipuloi myös Suomen presidentin vaaleja.

Se on hirmuista. Siis siinä mielessä, ettei kansan tahto tule meilläkään vaaleissa toteutumaan, vaan Putinin.

Putin nimittäin tekee parasta aikaa kaikkensa, ettei hänen hyvä ystävänsä Sauli vain häviäisi suursuosikki Vanhaselle.  Tiukille menee. Jännä nähdä kuinka käy. Pystyykö Putinin trolliarmeija leipomaan Niinistöstä presidentin ohi koko kansan rakastaman ennakkosuosikki Vanhasen.

Veikkaan, että pystyy, koska Ylen paljastama lautakasa. Putinin trollit järjestivät sen Vanhasen työmaalle jo hyvissä ajoin.

Mutta totuus ei pala tulessakaan! Se on juuri niin kuin jo yli vuosi sitten sanoimme: Kahjo mikä kahjo. Trump siis.

Putinia emme sano kahjoksi, koska asuu liian lähellä. Ei hullulle naapurille passaa mennä postiluukusta huutelemaan, että oot sekopää.  Leipoo pian poskille.

Olemme rohkea kansakunta, mutta emme sentään hullunrohkea. Teemme mielenterveysdiagnooseja vain niistä presidenteistä, jotka asuvat turvallisen kaukana.

Jussi Juhani

 

Kommentit

 • One two three

  On jotenkin söpön herttaista kun Kuosmanen jaksaa uutterasti puolustaa Trumppia, vaikka tämä mitä möläyttelisi. Tuntee ilmeisesti hengenheimolaisuutta Trumppiin.

  • Jussi Kuosmanen

   Voisitko tarkentaa missä kohtaa tekstiäni minä puolustin Trumpia?

 • Paavo

  Minustakin on ollut mielenkiintoista seurata suomalaisen median Trup-ristiretkeä. Kukaan toimittaja ei varmaan viitsinyt syventyä silloin pari vuotta sitten Trumpin suosion syihin. Toimittajat olivat mielestään sitä parempia ihmisiä mitä enemmän mollattavaa miehestä keksivät. Niinpä esimerkiksi tällaiset uutiset vuoden 2016 alussa jäivät huomioimatta:
  https://www.verkkouutiset.fi/usa-ei-ole-25-vuoteen-kyennyt-muuhun-kuin-sotimaan-alkukantaisia-maita-vastaan-47652/

  Kiitos taas Jussille valtavirrasta poikkeavalle kirjoitukselle. Oliko se Koivisto joka vertasi toimittajia sopulilaumaan? Vertaus on nykyään osuvampi kuin koskaan.

 • Sirkka

  Kiitos ajanhermon tuntumaan ainutlatuiselle mutta selvänäköiselle ylivaltameriselle tirlittanhavainnoitsijalle!
  Taas kerran!

 • just niin

  Eilinen Hesarin pilapiirtäjä oli huomannut osuvan asian. Siis, että nyt on selvästi suomalainen vakuutuslääkäri tainnut saada hyvän ylennyksen. Niinhän vakuutuslääkärien päätökset ovat aina terveen papereita.

Kommentointi on suljettu.