Kokoomuslaiset kondomit

Kuopion kokoomus ehdottaa ilmaista ehkäisyä kaikille alle 25-vuotiaille. Syrjivää. Todella syrjivää. Uhriuduin välittömästi.

Tiedän, että kokoomuspiireissä sukupuolinen kanssakäyminen yleensä loppuu jo kaksivitosena, mutta me muut jatkamme sitä hautaan saakka. Missä siis viipyvät ilmaiset kondomit meikän ikäluokalle?

Jos kerran jotakin seksiin liittyvää aiotaan jakaa valtion varoista ilmaiseksi, haluan olla jonossa mukana. Saamapuolella.

Rosa Meriläinen on jo ajat sitten ehdottanut suurin piirtein samaa. Tosin Rosa halusi ilmaisia kondomeja ennen kaikkea tytöille, koska: – Tytötkin panevat siksi, että panettaa.

Oikein.

Täydentäisin suuresti ihailemani Rosan kesken jäänyttä seksuaalifilosofista pohdiskelua omalla, empiiriseen tutkimukseen perustuvalla näkemykselläni:

Ukotkin panevat siksi, että panettaa. Ja nykymummot ne vasta petoja ovatkin. Niitä panettaa aina.

Siksi vaadin ilmaisia kondomeja kaikille suomalaisille esiteinistä hautaan ILMAN Kokoomuksen harjoittamaa syrjivää ja räikeää ikärasismia.

Joo joo, tiedän: Eläkeikäiset eivät voi tulla raskaaksi. No, ehkä eivät aivan kaikki, mutta maailmalta on kantautunut tietoja, että yksi yli kuusikymppinen tuli.

Mitä, jos sattuu omalle kohdalle? Tai oman tyttären kohdalle, sitten kun se täyttää kuusikymmentä?

Pitäisikö tässä muka ryhtyä ukiksi ysikymppisenä vain siksi, ettei valtio enää pitänyt huolta tyttäreni ehkäisystä hänen jäätyään eläkkeelle?

Sellaista syrjivää järjestelyä kohtiko meitä ajetaan? Ja vielä savolaisten poliitikkojen tuella?

Että ensin olisi kokoomuslaista, riskitöntä paneskelua kaksivitosiksi, sitten demarien isänmaalliset synnytystalkoot ja lopuksi seksuaalinen heitteillejättö vaihdevuosien jälkeen? Pöyristyttävää.

Entäpä ne hirveät seksitaudit? Ovatko suuret ikäluokat muka niiltä suojassa vain siksi, että ovat vanhoja? Ne tarttuvat kaikenikäisiin. Vanhempiin ehkä jopa hanakammin, kun on enemmän tarttumapinta-alaa.

Esimerkiksi sankkeri (vai-mikä-se-nyt-oli) on kuulemma niin paha tauti, että jos rykäisee, niin pallit voivat pudota. Aika kauheeta. Ne kun ovat meillä vanhemmilla miehillä jo muutenkin alempana, joten kukaan järkevä ei halua ottaa lisäriskiä.

Kondomi suojaa. Ja ilmainen kondomi suojaa kondomeista parhaiten. Ja mikäli sen saisi sinivalkoisena, niin vielä parempi.

Hallitus on kokoomusministeri Petteri Orpon johdolla useaan kertaan vakuuttanut, että kaikkia kansalaisia kohdellaan samalla tavoin ja jokaisella on yhtäläiset oikeudet. Kokoomuslaiset arvot nääs. Myös mahdollisuuksien tasa-arvosta hän on toitottanut.

Nytkö unohtui, kun puhe siirtyi tärkeimpään, eli petipuuhiin?

Vaadin, että myös ikäluokkani miehet ja naiset saavat välittömästi riittävän kokoisen paketin ilmaisia kondomeja. Ja mieluummin pari pakettia Viagraa päälle.

Sillä taataan, että sodan kokeneiden isiemme tapaan jaksamme seista kunniavartiossa aina kun isänmaan etu vaatii. Ja se vaatii usein.

Enkä panisi pahitteeksi eläkeläistanssien ilmaislippujakaan, että myös tuo mahdollisuuksien tasa-arvo toteutuisi.

Jussi Juhani

Kommentit

 • Veikko Kastinen

  Kondomien jakoon vois laittaa kansalaisille pikakurssin.
  Opi rakastamaan ja rakastelemaan eri aatesuuntien mukaan.
  Jos ne yhteisistä budjetti rahoista maksettaisiin.
  Tietenkin papat ja mummot mukaan.

 • steriloimislaki

  Yli 25-vuotiaille olisi saatava oikeus sterilointiin.
  Sukupuolitautien ehkäisemiseksi olisi silti kondomit tarpeen. Esim. USA:ssa sukupuolitaudit ovat yleistyneet eläkeläisillä, koska he eivät tarvitse kondomeja ehkäisyn vuoksi.

  Nyt on käynnissä kansalaisaloite ”Steriloimislain ikäraja pohjoismaiseksi eli 25 vuotta ja lapsiluvuksi kaksi lasta.”
  https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2401
  Tavoitteena on steriloimisen perusteiksi 25 vuoden ikä tai kaksi lasta terveyssyiden lisäksi.
  Nyt Suomen steriloimislaissa on 30 vuotta tai kolme lasta.
  Kannattakaa ja jakakaa, koska on enää kolme viikkoa aikaa jäljellä.

 • kikkare

  Kokoomuslaisilla pitäisi olla kondominkäyttöpakko.
  Aina.

 • Mustamies

  Käyttääköhän Kokoomuslaiset vain mustaa kondomia ?

Kommentointi on suljettu.