Maahantunkeutujat

Pääkaupungin kulttuurikuplalaiset ne jaksavat muistuttaa maahanmuuttokeskustelun yhteydessä meitä kantasuomalaisia surkeista taustoistamme. Viimeksi Aarno Laitinen Iltalehdessä. Tuli taas selväksi, että olemme geneettisesti ihan kelvotonta pottunokkaporukkaa ja sietämättömiä ääliöitä. Onneksi muualta tulleet ovat pelastaneet meidät itseltämme.

Enpä ole vielä montaa tekstiä noilta tahoilta lukenut, missä ei mainittaisi kuinka juuri maahanmuuttajat kuten Finlayson, Huber, Siemens ja Fazer (ja tietenkin jokainen ruotsalainen ja venäläinen) ovat tosiasiassa luoneet kulttuurimme ja rikkautemme. Siinä ei Korkalaisilla, Kuosmasilla ja Tahvanaisilla ole ollut muuta kuin vastaan hangoittelevan moukan rooli.

Tottahan se on. Moukkia ollaan. Oikeastaan se on helpottavaa. Siitä seuraa, että voin ilman korrektia lässytystä sanoa suoraan mitä ajattelen. Niinhän me moukat teemme. Joten: Haista Laitinen pas…

Juuri me örvelösuomalaiset (eivät herrat Huber ja Fazer) olemme kuulemma aikoinaan ajaneet lappalaiset edestämme kylmään peräpohjolaan. Saamelaiset olivat täällä ensin, mutta me annoimme heille tylysti kyytiä. Eli Koistiset, Virtaset ja Juntuset eivät edes ole alkuperäisiä Suomen kansalaisia, vaikka niin vaahtoavat. Ja koska näin on, on tietenkin väärin, että me mölkeröt pidämme omanamme tätä maata, jonka olemme tosiasiallisesti ryöstäneet Oulalta.

Tästä taas seuraa, että se vasta tosi väärin onkin, ettemme toivota ilolla tervetulleiksi jokaista siirtolaisryhmää, joka tänne keksii tulla – hehän haluavat tehdä meille vain saman, minkä me teimme Oulalle. Vain moukka ei ymmärrä noin selkeää loogista oikeudenmukaisuutta, vaikka jo Hammurabi määritteli sen peräti laiksi: Potut pottuina.

Mutta niin kuin Sanassa sanotaan: Kosto elää. Eikä vain kolmanteen ja neljänteen sukupolveen, vaan peräti sadanteen. Sen aika on nyt. Oulan oikeutta ajaa (ja siinä sivussa kaikkien muidenkin paitsi Korhosten ja Pöntisten) helsinkiläisten kulttuuripersoonien lisäksi myös taivaalliset voimat. En ole ihan varma onko asialla Jahve vai Allah, vai kimpassako toimivat? Olen moukka, joten: Haistakaa kaiken varalta molemmat. Ja sanonpahan vain, että Väinämöinen on teidän rinnalla äijä.

Tällaista tämä on, metsäläisyys. Sitä vain haistattelee, vaikka pitäisi pyytää anteeksi Lallin, Hakkapeliittojen ja Lapuan liikkeen hirmuteot. Mutta eivät moukat ymmärrä edes hävetä. Pyyhkivät takamuksensakin vain kerran kuukaudessa – ja silloinkin Hesarin kulttuurisivuilla. Ketä sen käsittelyn jälkeen muka enää lehden kuvista tunnistaa? Kaikki näyttävät Fazerilta. Hukkaan menee kalliit kulttuuriposeeraukset Kiasman aulassa.

Joo. Onhan meistä riesaa. Suomalaisista Suomelle. Onneksi tilanne on nyt nopeasti korjaantumassa ja Hakkaraisen tilalle tulee Hassan ja Makkosen tilalle Mugabe. Tiedä, vaikka Oulakin laskeutuisi takaisin isiensä perintömaille… tai, niin… sittenhän ne ovat kyllä Hassanin ja Mugaben omistuksessa… Joten taitaa olla Oulalla tiedossa turha reissu.

Entä Korkalaiset, Kuosmaset ja Tahvanaiset? Minne he?

Oletteko kuulleet maista nimeltä Espanja ja Portugali? Sinne. Se on paikallisella Josella edessä hidas vetäytyminen kohti vuoristoseutuja. Moukat täyttävät aina alavimmat maat. Joten: Hasta la vista Jose.

Jussi Juhani