Miehet synnyttävät toistaiseksi liian harvoin

Liki yhdeksän kymmenestä nuoresta miehestä jää ilman lasta, huutaa media. Outoa. Siis että miehet eivät viitsi hommata jälkeläisiä, vaikka saman median mukaan he voivat jo synnyttääkin.

Miten tämä nyt näin päin kääntyi? Naisliike on median avustuksella satsannut miesten uudelleenkoulutukseen kaiken tarmonsa ja juuri kun ne on saatu leipomisen lisäksi synnyttämään, tekevät stopin. Miten kiittämätöntä!

Mutta hei. Ei kannata luovuttaa. Kyseessä on vain kasvatuksellinen välivaihe. Minä uskon, että saatte miehestä mieleisenne, kun vain jaksatte häntä edelleen sinnikkäästi opastaa kohti ainoaa-oikeaa-elämisen-mallia. Kukapa lopulta kieltäytyisi astumasta paratiisiin, joka on rakennettu kauniimman sukupuolen ehdoilla?

Turha siis huolestua otsikoista. Menneillään oleva lapsenteosta pidättäytyminen ja siinä syrjäytymiseen vetoaminen, on vain nuorten miesten ohimenevää kiukuttelua. Tiedättehän: Pojat ovat poikia. Anteeksi… eihän niin voi sanoa. Tarkoitin tietenkin, että patriarkaatin jäännökset ovat patriarkaatin jäännöksiä.

Joten pyydän, antakaa heille anteeksi. Jonakin päivänä he vielä kasvavat kelpo oletetuiksi, ja alkavat lisääntyä juuri niin kuin Te haluatte. Sitä odotellessa suosittelen notkahtaneen lapsilykyn parantamiseksi vain rohkeasti jatkamaan entisiä hyväksi havaittuja keinoja:

Ei sinisiä potkuhousuja äitiyspakkaukseen, ei autoja tai pyssyjä leluosastoille, lisää naisopettajia tarhoihin ja kouluihin, opetussuunnitelmista pois kaikki p-alkuiset sanat, vessojen ovilta hittoon muinaiset mieskyltit…

Ja on niitä järeämpiäkin keinoja, jos ei äijät usko. Otetaan ne käyttöön koko ankaruudellaan. Esimerkiksi liian korkeita testosteronipitoisuuksia voi valvoa jo kotitestein. Jos meinaa kivuta vonkaamistasolle, niin ei kun vastalääkettä puuroon. Synnytykseen johtavien touhujen säätely kun on viisainta pitää samoissa käsissä kuin varhaiskasvatuskin.

Asiasta ihan toiseen…

Siihen aikaan kun minä olin nuori mies, me paneskeltiin paljon. Me nuoret siis.  Se oli kaikin tavoin pervoa ja yliseksuaalista aikaa, rietasta ja syntistä.  Se riettaus oli enimmäkseen meidän miesten vika.

Johtui siitä, että isien perintönä meillä oli aivan väärät ajatukset sukupuolten välisistä vetovoimatekijöistä. Miehet tunsivat vetoa naisiin ja naiset miehiin. Niinpä pojat olivat enimmäkseen tyttöjen kimpussa ja tytöt poikien. En muista kenen kimpussa muunsukupuoliset olivat, mutta sutinaa varmaan riitti heilläkin. Kolmestaan.

(Anteeksi nuoret, että joudun puhumaan teille näin riettaita juttuja, mutta kyse on historiallisista faktoista. Teidän on hyvä tietää esi-isienne porno menneisyys, ettette vain itse sorru samaan. Olkoon opetuksenani: Ei koskaan enää!)

No niin… Ennen vanhaan siis seurusteltiin ja kuksittiin aivan surutta. Ja tiedättekö mitä? Pojat olivat aloitteellisia kuin kanit! (Joo, kyllä tytötkin olivat, mutta eivät ihan kaneina.) Se totisesti oli outoa aikaa – niin kuin jo taisin sanoakin.

Voitteko kuvitella! Kerron hitaasti:  P o j i l l a  o l i  l u p a  t e h d ä  a l o i t e.  Eikä kukaan joutunut linnaan takamuksen katselemisesta. En ainakaan muista. Sitä sanottiin silmäpanoksi. Siis ei -paoksi, vaan -panoksi. Silmäpako taas oli naisten nailonsukkaan ilmestynyt seksikäs lankarikko.

Mikä turmelus, kiihko ja vimma sellaisesta olikaan seurauksena! Koko valtakunta vietti orgioita. Heinäladoissa kuhisi, ja paljaat takamukset pomppivat ylös alas kuin paholaisen ongenkohot. Pojat saivat houkutelluksi tyttöjä latoihin ja pusikoihin pelkällä testosteronihuurullaan ja työkuntoaan kehumalla. Hävettää vieläkin, että niin heppoisilla kepulikonsteilla.

Mutta oli sillä puolensakin. Kun aikaa kului, näistä ongenkohopareista tuli pariskuntia. Eivätkä ne sitten enää malttaneet lopettaa touhujaan makuuhuoneessakaan, joten siitä syntyi tietenkin lapsia.

Noloa sanoa rakkaat nuoret, mutta silla tavoin teidän sukupolvenne sai alkunsa: Poikien kanimaisen kiihkon ja pidäkkeettömän testosteroniuhon seurauksena. Aika eläimellistä, eikö vain. Ja vanhanaikaista. Ihan kuin jossakin pervo-Nooan arkissa. Ja kun vielä sen ajan äidit, nuo alistetut naisparat, pukivat tietämättömyydessään poikalapsilleen siniset potkuhousut, niin patriarkaalinen meno vaan jatkui…

Josta nyt ollaan onneksi pääsemässä. Kiitos siitä teille, jotka tiedätte mihin suuntaan maailmaa kannattaa viedä. Me emme tienneet.

Mutta tästä alhaisen syntyvyyden ongelmasta… Pistän kaiken toivoni siihen, että nyt kun ensimmäinen miespuolinen synnyttäjä on jo löytynyt, heitä saadaan pikaisesti koulittua lisää.

Jussi Juhani

PS. Tässä oiva linkki haastatteluun, joka kertoo jostakin, joka ehkä on vialla…

 

 

Kommentit

 • Pate

  No joo, olipa skriivaus.

 • Keorke

  ”Tiedättehän: Pojat ovat poikia. Anteeksi… eihän niin voi sanoa. Tarkoitin tietenkin, että patriarkaatin jäännökset ovat patriarkaatin jäännöksiä.”

  Jeesus mitä mukamas-Rehellisyyttä!!!!!!!!!!!

  Oikeasti Tiedostavat Ihmiset kaikki ymmärtävät että oikea, aito sanoma virkkeessä oli:

  ”Tarkoitin tietenkin, että patriarkaatin jätökset ovat patriarkaatin jätöksiä.”

  Herran jumala mikä töppäys toimittajalta. !!!!

 • kallevaan

  Oli se niin väärin, mutta oli se niin hauskaa!

 • lehtola

  Minun tuttavapiireissä naisten etu- ja takapuskureiden katselua kutsuttiin optiseksi onaniaksi. Toki sieltä tarjonnasta löytyi sitten yksilöitä ihan oikeaan fyysiseen toimintaankin.

 • P-ls

  Jossainpäin myös kutsutaan silmillä nainniksi,mutta anyway. Ei varmaankaan mene pitkään kun siitäkin toiminnasta aletaan rangaista sakko ja linnatuomioilla.
  Viimeistään kun johonkin aamuteeveeseen on älytty kutsua joku itsetietoinen/riittoinen”täti”narisevalla äänellä narisemaan erittäin paksusankaisten ilman vahvuuksilla olevien leikkilasien takaa ko, aiheesta.
  (Ps. Poncho tyyppinen viltti on lisäksi yleensä tämäntyyppisellä haastateltavalla harteilla, sekä katkera miehen kaipuu)

 • Paavo

  Hauska kirjoitus!
  Itse olen ihmetellyt tässä nyky menossa lähinnä sitä, kuinka ensin pojat kasvatetaan munattomiksi miehiksi ja silti femakot on huutamassa valkoisten kantasuomalaisten heteromiesten kauheudesta.
  Mutta maahanmuuttajien kohdalla tilanne on toisin! Etenkin jos sattuu kuulumaan kulttuuriin jossa naisen arvo on vain puolet miehen arvosta ja joiden tv-kanavilla imaami neuvoo kuinka pieksät vaimoasi oiken. Niin mitä ihmettä? Ei femakoilta poikkipuolista sanaa!
  Tässä olisikin jollekin tutkijalle työsarkaa. Uskon nimittäin vakaasti, että sisimmässään suomalainen miehensä munattomaksi nujertanut nainen kaipaa oikeaa äijää jota ei enää pohjoismaista tahdo löytää. Ali tai Yssuff kun sanoo akalleen että nyt turpa kiinni niin se on siinä. Sitä se feministi hakee, muuttei kehtaa sanoa. Ruikuttaa ja haukkuu suomalaista miestä ja salaa toivoo, että hermostu ny pullamössökasa jostain ja ole mies mutta ei.
  Peli on pelattu eikä se vetele. Turha on lapsia toivoa.
  Niin että nyt tutkijat liikkeelle ja haastattelemaan feministejä että mitä ne niinku oikeesti haluaa? Minkälainen se on se miesoletettu joka oikeesti kelpaa.
  Hyvää viikonloppua, myös feministeille, jos se kiukultanne onistuu.

 • P-ls

  Naisten, varsinkin vemakkojen maailma on epäloogisuuksia täynnä. Mutta kyllä se niin on kun edellinen tuossa sanoo, että nainen kyllä tarvitsee tietyn kurin, jos sitä ei tee suomalainen mies niin sen tulee tekemään kyllä joku mobutu seseseko ennemmin tai myöhemmin.

 • aavee

  Linkki johtaa ilmeisesti niin epätoivotun henkilön sivustolle tai epätoivottuun sisältöön , että tämän henkilön nimen mainitseminen johtaa kommentin moderointiin ja itsesensuuriin. Älkää ihmiset missään nimessä ajatelko itse, vaan luottakaa siihen mitä teille annetaan.

 • aavee

  hei, se meni läpi….

Kommentointi on suljettu.