Pirkko Arstila pelasti hallituksen

Pirkko Arstila pelasti Sipilän hallituksen. Hän siirsi keskustelun pyllyvakoihin.

Muuten olisimme olleet kohta liian hyvin informoituja siitä, miten persujen hajoamisesta seurannut ministerisuhmurointi olikin ennakkoon käsikirjoitettu. Jopa niin, että konnan rooliinsa eläytynyt sinisten neuvottelija piileskeli auton peräkontissa.

Oikein hyvä, että keskustelu siirtyi pyllyihin. Siis hyvä kaltaisteni riistäjäkapitalistien näkökulmasta.

Nykyinen hallitus on oikeistolaisin, mikä maassa voi olla. Siitä me kaikki sortajasikaporvarit tietenkin iloitsemme. Niin maailma toimii. Voittajien kultahampaat välkkyvät, olipa kulta ryövätty millä keinoin tahansa.

Me, joilla jo nyt on liikaa, toivomme hallituksen tietenkin jatkavan, että saisimme vielä hieman lisää. Inhimillistä. Toivomme niin, vaikka tiedämme, että nykyinen hallituskokoonpano on ehkä luihuin ikinä. Mukana patsastelee viisi ministeriä, joiden poliittinen kannatus on vähäisempää kuin bandidoksilla.

Tässä tilanteessa on helpotus, kun naiset arvostelevat toistensa pukeutumista ja pyllyjä. Siitä tietää, että maailmassa on kaikki hyvin. Tai ainakin ennallaan. Naaraiden käytöstä tarkkailemalla on helpoin seurata lajin evolutionaarista kehitystä. Suurta harppausta ei ole näköpiirissä.

Tällä kertaa tärkeä yhteiskuntarauhaa ylläpitävä takamuskeskustelu kanavoitui Pirkko Arstilan kautta. Paheksumalla nuoremman lajitoverinaaraan pyllyn muotojen näkymistä kaupan kassajonossa, hän todisti sen, minkä me miehet olemme aina tienneet: nainen on naiselle susi.

Samalla myös jo hämärtymään päässyt miessukupuolen rooli ehkä kirkastuu: Loppupeleissä miehet joutunevat rauhoittelemaan toistensa muodoista kiihtynyttä naisjoukkoa ja estämään huonompipyllyisiä käymästä parempipyllyisten kimppuun.  Ehkä peräti johtava uros, Sauli, pyydetään hätiin.

Niin aina näissä ihmisapinatouhuissa. Harmaaselät menevät lopulta väliin, etteivät naaraat kynsi toisiaan verille. Ja sitten paritellaan.

Ihmislajin kohdalla evoluutio on takamusjutskissa muokannut urokset reagoimaan eri tavoin kuin naaraat. Sivistyneemmin. Siinä olemme ottaneet hienoisen evolutionaarisen loikan. En nimittäin ole juuri koskaan kuullut miesten paheksuvan nuorten – tai minkään ikäisten – naisten pukeutumista tai vartaloa.

Vielä harvemmin arvioivat negatiivisessa sävyssä naisten pyllymuotoja.  Positiivisessa kyllä. ” Hyvä perse ” lienee kansainvälisin miesten keskeinen ilmaisu ja ainoa laatusana, mitä naisen takamuksesta käytetään.  Ja laajassa otannassa se koskee kaikkia naisten pyllyjä. Myös Arstilan.

Sekin on outoa, ettei miehiä häiritse edes toisten miesten ”karvaisen pyllyraon” vilahtaminen kuten Arstilaa.

– Ei musta ole kovin hauska katsella miesten karvaista pyllyrakoa, hän ilmoitti.

Pirkko, ei mustakaan. Mutta etuni lienee siinä, että olen harrastanut tanssia. Niinpä niskanikamani ovat kunnossa. Voin kääntää pääni. Se pelastaa. Kannattaa siis huolehtia nikamistaan. Joogata tai jotain.

Mutta siitä Sipilän hallituksesta…

Ihan pyllystä sekin, mutta olkoon. Parempaakaan ei ole tarjolla. Mutta tuskin nolompaakaan.

Jussi Juhani

 

 

Kommentit

  • Kutvonen

    Jussilla on panokset lopussa,ruuti märkää ja piippu ruosteessa. Epätoivoisessa tilanteessa juttua vääntäessä ei alkaesa tiedäihin juoni kiertyy.

  • Tosikko

    Kansan mielenkiinto on arvaamaton. Arstilan pyllykommentit: wahoo! Stockan Hullut päivät kiellettävä! Ja Isänpäivä. Ynnä Peppi Pitkätossu rasistisena. Pitsaan ananasta vaiko ei? Mielettömästi mielipiteitä. Top ten eniten myydyistä aikuistenkirjoista kahdeksan oli värityskirjoja. Onko kansamme aivan pölöjää, vai olenko minä vain tohelo hömelö, joka ei ymmärrä, mikä on oikeasti tärkeää?

  • AP

    Hyvä kirjoitus!

Kommentointi on suljettu.