Punkkeja, karhuja ja poliitikkoja

Kesä koettelee meitä suomalaisia. Vesissä polskii genitaaleihin kiinnikäyviä haukia ja karhut jahtaavat ihmisten lisäksi myös heinäpaaleja. Punkit ryömivät selkänahkaa pitkin ja alituiseen meitä varoitellaan heti huomenna alkavista hirmuhelteistä. Jestas. Sitä pelkään eniten. Tappajahellettä.

Tällaisessa kyydissä mieli herkistyy havaitsemaan myös poliittisia nyansseja. Noita vaatimattomia perhosensiiveniskuja, joista voi eskaloitua hirmumyrsky. Tai ainakin vieno tuulahdus sofistikoitunutta tuohtumusta.

Perussuomalaisista tyhjän päälle syrjäytynyt Timo Soini sanoi Aamulehden haastattelussa, että Jussi Halla-ahon johtamana puolue on ihmisvastainen:
– Vielä tullaan näkemään, että perussuomalaiset alkavat kannattaa eutanasiaa.

Hui. Jo pelkkä ajatuskin kylmää. Onhan se nyt vähintään ihmisvastaista, ellei peräti ihan keskitysleirimeininkiä, jos joku hyväksyy eutanasian, abortin ja tasa-arvoisen avioliiton – joista Soini itse ei hyväksy mitään.

Lisäksi Soini profetoi Plokissaan raamatullisia näkymiä säärintamalle:

–  Minun aikanani puolue kasvoi nollasta kolmenkymmenenseitsemän kansanedustajan hallituspuolueeksi. Sen jälkeen tuli vedenpaisumus, nyt kaikki kelluu, Soini kirjoittaa.

Nooaa siis tarvitaan jälleen. Miestä, joka kokoaa punkit, karhut ja  käärmeet samaan arkkiin oikeiden uskovien kanssa.

Soini toivonee, että hänet valitaan Nooaksi. Vielä kerran. Sillä sellainen hän kokee olevansa. Raamatullinen suurmies, joka johdatti kansan pimeydestä valoon. Sitä valkeutta vain on odotettu turhaan. Vain Audin sumuvalot ovat loistaneet…

Jos jotakin kelluu, niin Soinin teot häen tyhjien puheittensa päällä. Rantautunut ei ole vielä yksikään. Kreikka sai rahansa, Suomi maahanmuuttajansa, köyhät raippaa selkänahkaansa… Vaikka mitään näistä ei pitänyt toteutua.

Oli siinä plokipäivityksessä kysymysmerkkikin. Otsikkona. Tai sitten koukero esitti käärmettä ja piste alapuolella oli sen kakka. Kuvannee Soinin mielestä Halla-ahoa. Niin syvä on katkeruus.

Hyvin ei mene demareillakaan. Heidän ikoninsa, heinäpaalikarhua muistuttava Paavo Lipponen, joutui ikävään välikäteen kun häntä on siunattu demariaatteen liian tosissaan ottavalla vaimolla.

Demarithan katsovat oikeudekseen elellä verorahoilla kuin punkit yhteiskunnan selkänahassa. Päivi Lipponen vei aatteen tappiin: Turha rasittaa omaa kukkaroa, kun ihan itse säätämiensä lakien mukaan voi elellä veronmaksajien siivellä, vaikka tekee duunia toimitusjohtajana.

Sitä sanotaan sopeutumiseläkkeeksi. Mikä ettei. Siinä yhteiskunnan kukkaroa sopeutetaan hieman kevyemmäksi motiivina silkka ahneus. Ja tsädääm! Puuterit voi kätevästi ostaa toisten tienaamilla veroeuroilla.

Varottaisin silti. Kunhan itse Suur-Lipponen kömpii esiin luolastaan, niin iltapäivälehtien toimittajien on viisainta näytellä kuollutta mikäli haluavat selvitä ehjin nahoin Paavon kynsistä noiden vaimoa koskevien juttujen jälkeen.

Antti Rinne, tuo maailman rehellisin kesämies, kiirehti heti vakuuttamaan, ettei hän ainakaan… Että ei kunnon demarit… Että lopetetaan sellaiset … ja kaikki muutkin, paitsi demarien puoluetuki ja AY-liikkeen miljoonaveroedut.

Lisäksi Rinne pelkäsi leimautuvansa populistiksi:

– Minua pidetään nyt populistina, mutta en olisi missään nimessä hyväksynyt tällaista järjestelyä… (Iltalehti)

Haahhahahahahaahaah..

Anteeksi.

Ettäkö joku pitäisi Antti Rinnettä populistina? Hee… Kyllä siinä kapuaa muutama hauki puuhun laulamaan, ennen  kuin moista  tapahtuu.

Jussi Juhani

 

 

Kommentit

  • Aallonpohja

    Ihmettelen miksi YLE ja lähes kaikki ns. valtamediat ovat hiljaa Touko Aallon naisseikkailusta. Onko jotenkin fiininpää kun muna vie vihreää kuin persua tai kepulaista. Missä lööpit ja kohut?

Kommentointi on suljettu.