Rasismia Brysselissä

En laita Belgian lipun värejä FB-profiiliini. Se olisi naurettavaa. Lapsellista alistumista ja posken kääntelyä. Laupiaan jeesusmainen ele tarkoituksenaan viestiä: Emme ole vihaisia, olemme ainoastaan surullisia. Emme kosta, emme vihaa, emme edes syyllistä ketään. Päinvastoin. Koska olemme lopulta itse syyllisiä tähänkin, niin avaamme sylimme kaikille erehtyneille. Olemme jaloja, sivistyneitä ja niin hyväntahtoisia, että vuodatamme kyyneleitä oman hyvyytemme vuoksi.

Ranskan Trikolorin värit vielä laitoin profiiliini Pariisin iskujen jälkeen. Olin naiivi. Luulin, että Eurooppa tulisi 130:stä ruumiista järkiinsä ja oppisi jotakin. Päinvastoin. Olemme entistä hölmömpiä. Ne, jotka tällaista menoa ovat Eurooppaan ja Suomeen puuhanneet ja toivoneet, ovat vain entistä syvemmällä mielenvikaisessa utopiassaan. Mikään määrä pommeja ei saa heitä havahtumaan. Siksi en enää sorru noloihin lipunväripeleihin ja teennäisiin surunvalitteluihin. Olemme saaneet, mitä tilasimme ja lisää on tulossa.

Tällä kertaa ruumiita tuli Allahin nimiin lähes kotinurkillamme. Ensimmäiset kirjoitukset, jotka pommi-iskun jälkeen netissä levisivät, olivat huolissaan vain rasismista, eivät muusta. Niissä varoitettiin jälleen kerran, ehkä tuhannennen, sekoittamasta islamia millään tavoin tähän raakalaismaiseen tekoon. Näin teki mm. Husu Hussein.

”Äärioikeistolaiset ja anti-islamistit ovat jo omissa riveissään päättäneet, ketkä syyllisiä ovat. Mahdollista onkin, että teko on jonkin uskonnollisen ääriryhmittymän ideologian motivoima, mutta ei sillä islamin kanssa mitään tekemistä ole.”

Kerron tässä Husu Husseinille, että ääri-islamilainen ISIS on ottanut vastuun iskusta. Toistan: ääri-islamilainen ISIS on ottanut vastuun. En tiedä maailmassa toista sen enempää islamilaista järjestöä kuin tuo paskasakki. Juuri he noudattavat tismalleen ja pilkulleen sharia-lakia. Juuri he opettelevat Koraanin ulkoa. Juuri he pyrkivät noudattamaan Muhammadin elämäntapaa tunnollisimmin kaikista. Ja sillä ei ole mitään tekemistä islamin kanssa? Millä sitten on, jos ei sharia-lailla, Koraanilla ja Muhammadilla?

Joskus tekisi mieli kirkua kaksinaamaisuuden edessä ja nyt on se hetki.

Kokoomuksen tiedottaja kirjoitti puolueen FB-sivuilla heti uhriluvun selvittyä:

” Brysselissä tapahtuu nyt kauheita, mutta samalla on muistettava se rasismi, jota tapahtuu Suomessa joka päivä.”

Ihan totta. Rasismia on Suomessa että ryskyy, mutta…

Oliko varmasti paras mahdollinen hetki ja paikka juuri nyt kertoa meille miten rasistisia me olemme? Tuo tiedottajan plöräys on niin raivokasta uhrien vähättelyä oletetun suomalaisen rasismin kustannuksella, että vaikka sillä ei ole merkitystä mihinkään, niin ilmoitan tässä:
En tule äänestämään kokoomusta niin kauan, kun tiedottajana on moinen empatiavajaa turakainen. Olet häpeäksi mille tahansa puolueelle.
Samaa suosittelen muille järkeville ihmisille.

Siinäpä ne tärkeimmät tunnot tämänkertaisesta islamilaisesta massamurhasta tulivatkin…

Sen verran vielä sanon, että profeetoilla on näköjään suuri vaikutus. Meidän profeettamme, Jeesus, käski kääntämään toisenkin posken. Sitä me eurooppalaiset olemme totisesti tehneet. Ja molemmille poskille paukkuu, että läiske käy. Muhammad taas ei puhunut posken kääntelystä mitään, mutta kaulan katkaisemisesta taisi mainita…

Molempien seuraajat noudattavat vain oppejaan. Ja sitä seuratessa järkevä ihminen tuntee itsensä voimattomaksi. Ihan kuin olisi eksynyt hullujenhuoneelle yösijaa etsiessään.

Jussi Juhani

Kommentit

  • Herra Charles

    Haluatteko olla Illuminatin jäsen, etkä tiedä miten? Minä olen Kaapeli Suomesta täältä, miten tulin Illuminatin jäseneksi, ennen kuin pääsin yhteyteen suurmestarin Edmundon kanssa olin köyhä mutta nyt olen hyvin rikas Illuminaatit tekevät sinusta hyvin rikas ja voimakas joten jos haluat olla kuuluisa, voimakas ja rikas täällä on mahdollisuus tehdä unelmasi tulevan läpi Illuminati saa sinut saamaan kaikki halu ja toivomus elämässä, jos olet mikä tahansa elin, joka haluaa jotain elämässä ota yhteyttä suurmestariin, joka aloitti minut illuminaattiin sähköpostilla (grandmasteredmundoilluminati@gmail.com) tai mitä hänellä on +2348159768201 lisätietoja siitä, miten voi olla Illuminati-jäsen.

    Herra Charles

Kommentointi on suljettu.