Roskaväen puolustuspuhe

Blogissaan Valkoinen roskaväki Jari Tervo kirjoitti: Tämän huonosti koulutetun, epäterveellisesti syövän, homoja ja muukalaisia vihaavan, kulttuuria inhoavan…kansanosan suurin pelko on tämä: mikä tahansa maahan saapuva ihmisryhmä ohittaa heidät hetkessä sosiaalisessa hierarkiassa ja jättää heidät edelleen alimmaiseksi.”

Ruben Stiller pilkkasi samaa porukkaa Pressiklubissaan: ”Antero joi pullon viinaa ja puukotti Taunoa.” Ja koko ohjelma teki selväksi millaisista luusereista ja mielenterveyshoitojen tarpeessa olevasta paskasakista on kyse.

Viime aikoina jokainen älymystön edustaja on keksinyt kilpaa sanoja, joilla voisi tuota viheliäistä kansanosaa pahiten pilkata ja vähätellä.

Juuri niin. Kusipääluusereita ovat. Tervo ja Stiller ovat oikeassa. Liian oikeassa. Varsinkin tuossa Tervon lopputoteamuksessa totuus kiteytyy: Mikä tahansa ihmisryhmä ohittaa heidät sosiaalisessa hierarkiassa ja jättää alimmaiseksi.

Itkin, kun luin tuon. Niin vitun totta se on. Olen kokenut sen.

Mikä tahansa ihmisryhmä kokee olevansa heidän yläpuolellaan – ja onkin. Eivätkä he saatana jätä sitä sanomatta ja näyttämättä, nuo sieluttomat, ylimieliset mulkut; jari tervot, ruben stillerit, krista kososet, umayya abu hannat, roman schaztsit ja heidän ihailijansa.

Kun alle parikymppisenä värjöttelin asunnottomana juoppona Helsingin rautatieasemalla ja pummasin ohikulkijoilta viisikymmenpennistä, tuo tehtiin minulle selväksi riittävän usein. Olin alinta kastia. Halveksittava juoppo, linnanhamppi, kouluttamaton ja pärjäämätön paska, joka pitäisi toimittaa mielisairaalaan pakkohoitoon. Vankila ei ollut kohdallani auttanut. Ei edes se, että olin seitsemäntoistavuotiaana Konnunsuon kellarin karhunkopissa vedellä ja leivällä. Minut vietiin sinne kun en jaksanut tehdä riittävästi töitä. Painoin säälittävät 50 kiloa. Minusta ei ollut miesten töihin.

Tutustuin tuohon Tervon, Stillerin ja kumppanien inhoamaan kansanosaan perin juurin. Olin osa heistä. Huom! Te rakkaat ylimieliset ihmisvihaajat (enkä tarkoita em. kansanosaa): meitä, paskasakkia, oli jo 60-luvulla. Aina on ollut ja aina tulee olemaan. Mitä ajattelitte Ruben ja Jari heille tehdä? Vittuilla ja halveksia kuoliaaksi?

Kun tulin Helsingistä pummilla junassa Kuopioon, yövyin talvipakkasilla rautatieaseman vessassa, rakennustyömailla ja kerrostalojen rappukäytävissä. Kerran kun istuin krapulasta ja nälästä voipuneena pankin ulkorappusilla eräs paskasakkia inhoava rouva potkaisi piikkikorollaan munuaisiini niin kovaa, että kiemurtelin tuskasta jalkakäytävällä ulisten kuin koira. Joka siis olinkin tuollaisten rouvien mielestä. Edelleen, vuosikymmenten jälkeen, löydän selästäni kohdan, johon piikkikorko upposi.

No, miksi elin tuollaista elämää? Höristäkää korvianne te pintasivistyksen pervertikoimat sieluttomat kulttuuripässit: SE OLI PARASTA MITÄ OSASIN. Niin yksinkertaista se on. Ja aivan samasta on kysymys tänäänkin. Mikään ei ole muuttunut. Osa ihmistä tippuu kyydistä jo lapsena. Heistä tulee tuota Tervon Ja Stillerin inhoamaa valkoista roskasakkia – ja niissä maissa, joissa ihonväri on tumma, tummaihoista roskasakkia. Ja he toimivat oman parhaan ymmärryksensä ja osaamisensa mukaisesti. He eivät sillä hetkellä pysty parempaan.

Toistan kysymykseni: mitä aiotte tälle roskasakille tehdä, paitsi sitä mihin koiratkin kykenevät, haukkumaan ja räksyttämään? Vai onko teillä missiona kotouttaa nämä kyydistä tippuneet suomalaiset omaan ihannemaahanne vittuilemalla ja halveksimalla?

En enää pummaa, en yövy rakennustyömailla ja yrittäköön joku, perkele vieköön, potkaista minua. Pärjään. En vihaa maahantulijoita, enkä heidän vastustajiaan tai puolustajiaan. En ketään yksittäistä ihmistä. Mutta välillä inhoan ihmistä lajina kaikkine tervoineen, skineineen, isisläisineen ja maireine leipäpappeineen. Yhteiskunnat koostuvat ihmisistä, edellä mainittujen kaltaisista, toistensa lomaan limittyneistä paskakikkareista. Jotkut kikkareet vain luulevat olevansa jotain muuta kuin kakkaa,

Kun aikoinaan selvisin oman pääni aiheuttamasta alennustilasta, en selvinnyt yhteiskunnan avulla, vaan siitä _huolimatta_. Selvisin rakkauden varassa. Kaltaiseni selkään ja munille potkitun paskasakin rakkauden varassa. Rakkaus on kuin vesisade. Se kastelee tasapuolisesti kaikki, joilla ei ole sateenvarjoa. Ylimielisyyden sateenvarjoa.

Jussi Juhani

 

 

Kommentit

 • :p

  Kova tarina ja vilpittömät onnittelut jaloille pääsemisestä. Jäi silti vähän auki, että milläs tavalla sä liityt spr:n vapareita kivittävään ihmismuotoiseen natsiulosteeseen? Eihän tuolla muunsorttista porukkaa ole alemmiksi ihmisiksi kutsuttu.

  • Jussi Kuosmanen

   Se liittyy sillä tavoin, että sieltä Ku Klux Klan-kaavun altakin kuoritaan esiin vielä ihminen. Tulet huomaamaan. Joku oman lajimme edustaja.

 • Matti Muukkonen

  Olen just` samaa mieltä Jussi K:n kanssa. Hän vaan osaa pukea sen paremmin sanoiksi. Tervo on oikea moukkien moukka.

 • Matti Muukkonen

  Jäi kirjottamatta. Jos Tervon isä olisi ollut lasimestari, niin näkyisi miten keltainen neste lilluisi hänen hiusrajaansa asti.

 • Markku Niemi

  Niinkuin tiedetään kaikilla Tervoilla ei suksia luistateta ja se paskasakki joka esittää tämän valtakunnan kermaa ei tajua tai ei tunnusta että ne ihmiset joita ne polkee ovat nostaneet tämän maan jaloilleen sodan jälkeen pienipalkkaisina ahkerina TYÖNTEKIJÖINÄ ja nyt se paskasakki on viemässä loputkin OIKEUDEN RIPPEET tältä kunniantuntoiselta ja hyväntahtoiselta kansanosalta HÄVETKÖÖN PERKELEEN SIKIÖT

 • Tina-Maria

  Roskaväki on totaalisesti Ihmisarvoa alentava ilmaus.
  Todella hyvä kirjoitus, samasta asiasta pillastuin eilen. Ja tänään. Itse asiassa koko tähänastisen elämäni.
  Onneksi muistan Erään Vaikutusvaltaisen Kuninkaanpojan UT:sta, joka viihtyi paremmin ’roskasakin’ kuin kirjanoppineiden kesteissä.

 • Esko Jaakkola

  En puolusta eliitin ylimielisyyttä, sillä nyt puhutaan kahdesta eri asiasta.

  Itse en esim. mitenkään syrji vähäosaisia ja kelkasta pudonneita. Mutta halveksin niitä, jotka kompensoivat omaa vähäosaisuuttaan etsimällä jonkun vielä itseäänkin heikomman kohteen syrjittäväkseen ja pahimmassa tapauksessa alkavat potkia häntä.

  Tällä tavoin osallistuu samanlaiseen, ehkä vieläkin viheliäisempään koulukiusaamista muistuttavaan öykkäröintiin.

  Toisin sanoen olette kumpikin harhateillä, te Tervot eliittikumppaneineen sekä rasistit ja pakolaisten syrjijät. Olette samaa sakkia työpaikka- ja koulukiusaajien kanssa.

 • Antero Helasvuo

  Hienosti kirjoitettu, Jussi. Tunnet elämän yhteiskunnan nurjalla puolella, eikä siihen ole vastaan sanomista. Erehdyt kuitenkin, kun luulet mainitsemiesi henkilöiden tarkoittavan sellaisia yhteiskunnan pudokkaita, jollainen kerran olit: pennittömiä ja asunnottomia, ”kunnon ihmisten” hylkimiä kärsiviä raukkoja. Kyllä he tarkoittavat sitä ihmistyyppiä, joka on valmis kansankiihottajien mukana vaatimaan karkotettavaksi tai hirteen työtä vieroksuvia, asunnottomia, pakolaisia, homoja, neekereitä, juutalaisia, muslimeja, puliukkoja, narkkareita – lista on loputon. Tietysti nimitystä ”roskaväki” on kautta aikojen käyttäneet sellaisetkin ”suuruudet” kuin Hitler ja Lenin oman poilitiikkansa vastustajista, jotka he ovat leimanneet joutilaiksi yhteiskunnan eläteiksi. Minä ainakin lukisin roskaväkeen senkin naisen, joka sinua potkaisi. Roskaväkeä eivät ole todelliset olosuhteiden uhrit vaan ne typerät ja kateelliset ihmiset, jotka syyttävät muita, yleensä jotain valittua ihmisryhmää, itse aiheuttamistaan vastoinkäymisistä. He eivät ole uhreja vaan oma-aloitteisesti uhriutuvia.

 • JK

  Mun mielestä sä Jussi et ihan hahmottanut, ketä Tervo ja Stiller halveksivat. Eivät he halveksi niitä päähänpotkittuja syrjäytyneitä, jotka yöpyvät ulkosalla ja kerjäävät rahaa niinkuin sinä aikoinasi teit. Ne halveksivat niitä, jotka kivittävät avustustyöntekijöitä ja yrittävät polttaa vääränväriset, sotaa ja kauheuksia henkensä kaupalla paenneita hengiltä. Mikään ihmisryhmä ei ole halveksittava; em. toiminta on äärimmäisen halveksittavaa. Sellaista väkivaltaa ei tarvitse ymmärtää. Jos sellaiseen väkivaltaan syyllistyy, on roskasakkia, koska VALITSEE tehdä niin. Kuka vain voi valita toisinkin. Voi valita olla heittelemättä niitä polttopulloja. Ja kun valitsee olla niin perseilemättä, ei ole roskasakkikastiin kuuluva.

 • JoriCee

  Juuri niinkuin JK kirjoitti.Ei siinä halveksita ihmisiä,vaan heidän tekojaan.Suomi on hyvä maa.

 • Sheriffi

  Tervo tuomitsee teot. Ei ihmisyyttä. Elämä on täynnä valintoja. Yksilö vastaa valinnoistaan. Lakanan alla ei välttämättä ollut syrjäytynyttä ihmistä. Kuten ei ole pakolainenkaan köyhä ja puheliton. Sitäpaitsi JK voi rakastaa myös Tervoa.

Kommentointi on suljettu.