Roskaväen puolustuspuhe

Blogissaan Valkoinen roskaväki Jari Tervo kirjoitti: Tämän huonosti koulutetun, epäterveellisesti syövän, homoja ja muukalaisia vihaavan, kulttuuria inhoavan…kansanosan suurin pelko on tämä: mikä tahansa maahan saapuva ihmisryhmä ohittaa heidät hetkessä sosiaalisessa hierarkiassa ja jättää heidät edelleen alimmaiseksi.”

Ruben Stiller pilkkasi samaa porukkaa Pressiklubissaan: ”Antero joi pullon viinaa ja puukotti Taunoa.” Ja koko ohjelma teki selväksi millaisista luusereista ja mielenterveyshoitojen tarpeessa olevasta paskasakista on kyse.

Viime aikoina jokainen älymystön edustaja on keksinyt kilpaa sanoja, joilla voisi tuota viheliäistä kansanosaa pahiten pilkata ja vähätellä.

Juuri niin. Kusipääluusereita ovat. Tervo ja Stiller ovat oikeassa. Liian oikeassa. Varsinkin tuossa Tervon lopputoteamuksessa totuus kiteytyy: Mikä tahansa ihmisryhmä ohittaa heidät sosiaalisessa hierarkiassa ja jättää alimmaiseksi.

Itkin, kun luin tuon. Niin vitun totta se on. Olen kokenut sen.

Mikä tahansa ihmisryhmä kokee olevansa heidän yläpuolellaan – ja onkin. Eivätkä he saatana jätä sitä sanomatta ja näyttämättä, nuo sieluttomat, ylimieliset mulkut; jari tervot, ruben stillerit, krista kososet, umayya abu hannat, roman schaztsit ja heidän ihailijansa.

Kun alle parikymppisenä värjöttelin asunnottomana juoppona Helsingin rautatieasemalla ja pummasin ohikulkijoilta viisikymmenpennistä, tuo tehtiin minulle selväksi riittävän usein. Olin alinta kastia. Halveksittava juoppo, linnanhamppi, kouluttamaton ja pärjäämätön paska, joka pitäisi toimittaa mielisairaalaan pakkohoitoon. Vankila ei ollut kohdallani auttanut. Ei edes se, että olin seitsemäntoistavuotiaana Konnunsuon kellarin karhunkopissa vedellä ja leivällä. Minut vietiin sinne kun en jaksanut tehdä riittävästi töitä. Painoin säälittävät 50 kiloa. Minusta ei ollut miesten töihin.

Tutustuin tuohon Tervon, Stillerin ja kumppanien inhoamaan kansanosaan perin juurin. Olin osa heistä. Huom! Te rakkaat ylimieliset ihmisvihaajat (enkä tarkoita em. kansanosaa): meitä, paskasakkia, oli jo 60-luvulla. Aina on ollut ja aina tulee olemaan. Mitä ajattelitte Ruben ja Jari heille tehdä? Vittuilla ja halveksia kuoliaaksi?

Kun tulin Helsingistä pummilla junassa Kuopioon, yövyin talvipakkasilla rautatieaseman vessassa, rakennustyömailla ja kerrostalojen rappukäytävissä. Kerran kun istuin krapulasta ja nälästä voipuneena pankin ulkorappusilla eräs paskasakkia inhoava rouva potkaisi piikkikorollaan munuaisiini niin kovaa, että kiemurtelin tuskasta jalkakäytävällä ulisten kuin koira. Joka siis olinkin tuollaisten rouvien mielestä. Edelleen, vuosikymmenten jälkeen, löydän selästäni kohdan, johon piikkikorko upposi.

No, miksi elin tuollaista elämää? Höristäkää korvianne te pintasivistyksen pervertikoimat sieluttomat kulttuuripässit: SE OLI PARASTA MITÄ OSASIN. Niin yksinkertaista se on. Ja aivan samasta on kysymys tänäänkin. Mikään ei ole muuttunut. Osa ihmistä tippuu kyydistä jo lapsena. Heistä tulee tuota Tervon Ja Stillerin inhoamaa valkoista roskasakkia – ja niissä maissa, joissa ihonväri on tumma, tummaihoista roskasakkia. Ja he toimivat oman parhaan ymmärryksensä ja osaamisensa mukaisesti. He eivät sillä hetkellä pysty parempaan.

Toistan kysymykseni: mitä aiotte tälle roskasakille tehdä, paitsi sitä mihin koiratkin kykenevät, haukkumaan ja räksyttämään? Vai onko teillä missiona kotouttaa nämä kyydistä tippuneet suomalaiset omaan ihannemaahanne vittuilemalla ja halveksimalla?

En enää pummaa, en yövy rakennustyömailla ja yrittäköön joku, perkele vieköön, potkaista minua. Pärjään. En vihaa maahantulijoita, enkä heidän vastustajiaan tai puolustajiaan. En ketään yksittäistä ihmistä. Mutta välillä inhoan ihmistä lajina kaikkine tervoineen, skineineen, isisläisineen ja maireine leipäpappeineen. Yhteiskunnat koostuvat ihmisistä, edellä mainittujen kaltaisista, toistensa lomaan limittyneistä paskakikkareista. Jotkut kikkareet vain luulevat olevansa jotain muuta kuin kakkaa,

Kun aikoinaan selvisin oman pääni aiheuttamasta alennustilasta, en selvinnyt yhteiskunnan avulla, vaan siitä _huolimatta_. Selvisin rakkauden varassa. Kaltaiseni selkään ja munille potkitun paskasakin rakkauden varassa. Rakkaus on kuin vesisade. Se kastelee tasapuolisesti kaikki, joilla ei ole sateenvarjoa. Ylimielisyyden sateenvarjoa.

Jussi Juhani

 

 

Kommentit

 • niemenperän ukko

  Tuppaa vaan käytännön elämässä monesti olemaan niin, että nämä tavalliset ”roskaväki”suomalaiset tulevat paremmin vieraiden kanssa toimeen kuin nämä sivistelijät konsanaan.

 • Risto

  Aivan loistava kommentti. Suvaitsevaisto potkii yhtenä miehenä syrjäytyneitä.

 • Anneli666

  Tämä on hyvä kirjoitus, mutta menee ehkä vähän ohi maalin. On toki totta, että stillereiden ja muiden päsmärien tapa haukkua maahanmuuttokriitikkoja huonommaksi väeksi ei muuta mitään paremmaksi, mutta kirjoittajalta on mennyt ehkä ohi yksi tärkeä pointti tässä keskustelussa. Stillerit ynnä muut abuhannahit ovat ehkä pyrkineet osoittamaan, miten mieletöntä on, että elämässään epäonnistuneet suuntaavat vihansa niitä kohtaan, joilla ei ole mitään tekemistä kyseisen henkilön alkoholismin, työttömyyden, masennuksen tai avioeron taustalla. Ihmissaastaksi ei tee ihmistä se, että menisi huonosti. Se tekee, että kohdistaa katkeruutensa homoihin, maahanmuuttajiin, vihreisiin tai joihinkin muihin kuviteltuihin paholaisiin. Vaikka olisi elämässään menestynyt, mutta käy silti ampumassa raketteja turvapaikanhakijoita kuljettavaa bussia kohti, on aivan täysin yhtä halveksittava tapaus kuin se työtön masentunut alkoholisti, joka käy ampumassa raketteja turvapaikanhakijoita kuljettavaa bussia kohti.

 • Elina

  Tervon kolumni todellakin leimasi ja vähätteli suomalaisia pienituloisia. Piikki kohdistui aika julmalla tavalla oman kansan huonompiosaisiin. Tervo varmaan tuumaa, että mitäs pienistä. Kunhan tajuavat olevansa alempiarvoisia kuin kuka tahansa rajojen yli kävelijä.

  Jotkut ne halveksivat omaa kansaa, koska eivät osaa ajatella nenäänsä pidemmälle. Mitä massamaahanmuutto tekee suomalaiselle yhteiskunnalle ja kulttuurille pitkällä tähtäimellä? Kenen työpaikkoihin tänne tulijat pääsevät ensiksi käsiksi? Oikeistohan on kaivannut tänne halpatyövoimaa, joten ehkä Irakin nuoret miehet on vastaus heidän rukouksiinsa. Me naiset saadaan varmasti vastaisuudessa myös lisää neuvoja peittävästä pukeutumisesta. Massamaahanmuutto ei ole suomalaisille hyväksi. Kolmannen maailman kansalaisille tietysti, mutta ei meille.

 • Timo Koskiluoma

  Kerrassaan upeaa tekstiä!
  Kiitos Jussi

 • Kookos

  Minusta blogisti on nyt väärinymmärtänyt Tervoa. Minä tulkitsin valkoisen roskaväen viittaavan lähinnä sivistymättömyyteen ja kapeakatseisuuteen, ja se taas ei ihan suoraan korreloi sosioekonomisen statuksen kanssa. Pidän valkoisen roskaväen iljettävimpänä esiintymänä alemman keskiluokan edustajia, jotka tietävät kaiken paremmin kuin muut, halveksivat korkeaa koulutusta, lukevat Seitsemän päivää -lehteä, käyvät asuntovaunuilemassa lomalla, äänestävät perussuomalaisia ja uskovat mitä MV-lehdessä kirjoitetaan ja kuvittelevat että Hesarin toimitus on jonkunlainen tietoa pimittävä salaliitto.

  Syrjäytyminen ja sosiaaliset ongelmatapaukset on sitten ihan toinen ilmiö.

 • kommentoin

  Kyllä, blogisti on ymmärtänyt Tervon pointin totaalisesti väärin. Hän ei halveksu köyhiä ja kouluttamattomia, hän pilkkaa täysin oikeutetusti sellaisten ihmisten asenteita jotka arvottavat kanssaihmisiään heidän ihonvärinsä, uskontonsa tms. takia eivätkä halua kohdata heitä ihmisinä. Ts. sosiaalisesti ”pahnanpohjimmaisena” oleminen ei ole huono asia – se, että vihaa muita ihmisiä esim. heidän rotunsa tähden on.

 • Roskia olen

  On masentavaa lukea Tervojen vihapuheita tavallisista suomalaisista.Saavat sanoa mitä sylki suuhun tuo,kaikkien verorahoilla,myös sen valkoisen roskasakin,ylläpitämä YLE on järjestänyt ohjelman näille solvaajille.
  Normaalisti tuollaisista puheista ja kirjotteluista saisi rikosyytteen.
  Tämä roskaväen puolustuspuhe oli ihmisen,joka oli kokenut näitten Tervojen koko julmuuden henkilökohtaisesti.
  Vaatii vahvan ihmisen tuollaisesta selvitäkseen.
  Mitä me tehdään noitten Tervojen kanssa,mistä kivenkoloista heitä sikiää.

 • pete

  Hieno kirjoitus, oli tulla tippa linssiin. Voi kunpa tuo besserwisseri, iltapaskan entinen toimittelija, kuuden ällän ihme, Rovaniemen lahja Suomelle, sanalla sanoen alinta kastia oleva läskipää ja kirjaltaja Tervo lukisi kirjoituksesi. Eikä sille viiden ällän traumasta kärsivälle, Nummipusulan ainoalle hebrealaiselle Stillerillekään juttusi lukeminen pahaa tekisi.

 • Petäjä

  Hieno kirjoitus, kiitos siitä!

Kommentointi on suljettu.