Roskaväen puolustuspuhe

Blogissaan Valkoinen roskaväki Jari Tervo kirjoitti: Tämän huonosti koulutetun, epäterveellisesti syövän, homoja ja muukalaisia vihaavan, kulttuuria inhoavan…kansanosan suurin pelko on tämä: mikä tahansa maahan saapuva ihmisryhmä ohittaa heidät hetkessä sosiaalisessa hierarkiassa ja jättää heidät edelleen alimmaiseksi.”

Ruben Stiller pilkkasi samaa porukkaa Pressiklubissaan: ”Antero joi pullon viinaa ja puukotti Taunoa.” Ja koko ohjelma teki selväksi millaisista luusereista ja mielenterveyshoitojen tarpeessa olevasta paskasakista on kyse.

Viime aikoina jokainen älymystön edustaja on keksinyt kilpaa sanoja, joilla voisi tuota viheliäistä kansanosaa pahiten pilkata ja vähätellä.

Juuri niin. Kusipääluusereita ovat. Tervo ja Stiller ovat oikeassa. Liian oikeassa. Varsinkin tuossa Tervon lopputoteamuksessa totuus kiteytyy: Mikä tahansa ihmisryhmä ohittaa heidät sosiaalisessa hierarkiassa ja jättää alimmaiseksi.

Itkin, kun luin tuon. Niin vitun totta se on. Olen kokenut sen.

Mikä tahansa ihmisryhmä kokee olevansa heidän yläpuolellaan – ja onkin. Eivätkä he saatana jätä sitä sanomatta ja näyttämättä, nuo sieluttomat, ylimieliset mulkut; jari tervot, ruben stillerit, krista kososet, umayya abu hannat, roman schaztsit ja heidän ihailijansa.

Kun alle parikymppisenä värjöttelin asunnottomana juoppona Helsingin rautatieasemalla ja pummasin ohikulkijoilta viisikymmenpennistä, tuo tehtiin minulle selväksi riittävän usein. Olin alinta kastia. Halveksittava juoppo, linnanhamppi, kouluttamaton ja pärjäämätön paska, joka pitäisi toimittaa mielisairaalaan pakkohoitoon. Vankila ei ollut kohdallani auttanut. Ei edes se, että olin seitsemäntoistavuotiaana Konnunsuon kellarin karhunkopissa vedellä ja leivällä. Minut vietiin sinne kun en jaksanut tehdä riittävästi töitä. Painoin säälittävät 50 kiloa. Minusta ei ollut miesten töihin.

Tutustuin tuohon Tervon, Stillerin ja kumppanien inhoamaan kansanosaan perin juurin. Olin osa heistä. Huom! Te rakkaat ylimieliset ihmisvihaajat (enkä tarkoita em. kansanosaa): meitä, paskasakkia, oli jo 60-luvulla. Aina on ollut ja aina tulee olemaan. Mitä ajattelitte Ruben ja Jari heille tehdä? Vittuilla ja halveksia kuoliaaksi?

Kun tulin Helsingistä pummilla junassa Kuopioon, yövyin talvipakkasilla rautatieaseman vessassa, rakennustyömailla ja kerrostalojen rappukäytävissä. Kerran kun istuin krapulasta ja nälästä voipuneena pankin ulkorappusilla eräs paskasakkia inhoava rouva potkaisi piikkikorollaan munuaisiini niin kovaa, että kiemurtelin tuskasta jalkakäytävällä ulisten kuin koira. Joka siis olinkin tuollaisten rouvien mielestä. Edelleen, vuosikymmenten jälkeen, löydän selästäni kohdan, johon piikkikorko upposi.

No, miksi elin tuollaista elämää? Höristäkää korvianne te pintasivistyksen pervertikoimat sieluttomat kulttuuripässit: SE OLI PARASTA MITÄ OSASIN. Niin yksinkertaista se on. Ja aivan samasta on kysymys tänäänkin. Mikään ei ole muuttunut. Osa ihmistä tippuu kyydistä jo lapsena. Heistä tulee tuota Tervon Ja Stillerin inhoamaa valkoista roskasakkia – ja niissä maissa, joissa ihonväri on tumma, tummaihoista roskasakkia. Ja he toimivat oman parhaan ymmärryksensä ja osaamisensa mukaisesti. He eivät sillä hetkellä pysty parempaan.

Toistan kysymykseni: mitä aiotte tälle roskasakille tehdä, paitsi sitä mihin koiratkin kykenevät, haukkumaan ja räksyttämään? Vai onko teillä missiona kotouttaa nämä kyydistä tippuneet suomalaiset omaan ihannemaahanne vittuilemalla ja halveksimalla?

En enää pummaa, en yövy rakennustyömailla ja yrittäköön joku, perkele vieköön, potkaista minua. Pärjään. En vihaa maahantulijoita, enkä heidän vastustajiaan tai puolustajiaan. En ketään yksittäistä ihmistä. Mutta välillä inhoan ihmistä lajina kaikkine tervoineen, skineineen, isisläisineen ja maireine leipäpappeineen. Yhteiskunnat koostuvat ihmisistä, edellä mainittujen kaltaisista, toistensa lomaan limittyneistä paskakikkareista. Jotkut kikkareet vain luulevat olevansa jotain muuta kuin kakkaa,

Kun aikoinaan selvisin oman pääni aiheuttamasta alennustilasta, en selvinnyt yhteiskunnan avulla, vaan siitä _huolimatta_. Selvisin rakkauden varassa. Kaltaiseni selkään ja munille potkitun paskasakin rakkauden varassa. Rakkaus on kuin vesisade. Se kastelee tasapuolisesti kaikki, joilla ei ole sateenvarjoa. Ylimielisyyden sateenvarjoa.

Jussi Juhani

 

 

Kommentit

 • suomalaisten puolella

  Maahanmuuttajien ja turvapaikanhakijoiden epätoivoisten tekojen ajatellaan johtuvan kaikenlaisesta kurjuudesta, jota he ovat kokeneet. Väärennetyt henkilöllisyydet,jopa raiskaukset ja muut rikokset pyyhitään täällä Suomessa historiaan, kun tyypit ovat kärsineet niin kovasti.

  Mutta kun päähän potkitut, kurjistuneet ja epätoivoiset suomalaiset sattuvat noiden toisten kurjien lähettyvillä poksauttamaan ilotulitteita ja leikkimään pukuleikkejä, se on anteeksiantamatonta. Vaikkei oikeasti tapahtunut edes mitään!

 • Roska Reiska

  Kiitos blogista! Päätä pystyyn! Mopo on karannut joidenkin ”älykkojen” käsistä, kun pitää tavallisia ihmisiä roskaväeksi haukkua.

  • Xpat

   Tavallisia ihmisiä? Sellaisia ihan tavallisia polttopullonheittelijöitä ja huppupäitä vai?

   On tämä maailma erikoiseksi tosiaan mennyt… Eipä enää juuri ihmetytä miten esim Natsi-Saksa pääsi aikanaan syntymään.

 • Erik Rissanen

  Kirjoituksesi kosketti kovasti. Hienoa, että olet selvinnyt, Jussi.

 • Veikko Tarvainen

  Hyvä, mutta hyvin vaikeaa on usein ymmärtää, että olemme ihmisiä. Ja usein sangen samanalaisia, kun syvemmälle katsotaan. Syvälle, varsinkin syvälle itseen on vaikea katsoa, koska kaikista meistä löytyy myös paljon pimeää ja rumaa. Toki löytyy valoa myös.

  Hyvä kirjoitus. Toki sanoma mennisi kaiketi paremmin perille parempiin piireiin ei-katukielen avulla, sanon vanhana Rööperin varjoisten katijen kundina,

 • Juha Jumpponen

  Muuten oikein,mutta varsinkin nykyään maanviljelijät ovat vielä alempana

 • Juhani

  Hyvä kirjoitus ja kaikkea hyvää elämääsi.

  Itse ymmärsin Jari Tervon kirjoituksen erilailla. Jarihan kirjoitti (keskellä, ei lopussa) hierarkiasta seuraavasti: ”Tämän … kansanosan suurin pelko on tämä: mikä tahansa maahan saapuva ihmisryhmä ohittaa heidät hetkessä sosiaalisessa hierarkiassa ja jättää heidät edelleen alimmaiseksi”. Jari siis puhui heidän pelostaan eikä todennut sitä. Sen lisäksi Jari päätti kirjoituksensa seuraavasti: ”Eivät nämä rasistit mitään syrjäytyneitä ole. Suomen kielessä on täsmällinen nimitys ihmisille, jotka tahtovat polttaa ja kivittää toisia ihmisiä. He ovat roskaväkeä. ”. Ymmärsin siis että Jari ei tarkoittanut roskaväellä sinua Jussi. Mutta kannattaa ehkä kysyä asiaa suoraan Jarilta itseltään. Luulen kuitenkin ettei hänen tarkoituksensa ollut loukata syrjäytyneitä.

  Muiden mainitsemiesi kirjoittajien tekstejä en ole tarkoittanut. Muistelen kuitenkin että esim Krista Kososen lausunto väärintulkittiin ja hän sen myöhemmin oikaisi.

  Vihapuhetta ja rasismia Suomessa todistetusti on. Sen sijaan todisteet ylimielisestä ”älymystöstä” ja ”punaviherkuplasta” ovat hatarammat.

 • Alex

  Hei,

  Kirjoituksesi on saanut huomiota melkoisesti. Olen myös törmännyt hyvin voimakkaisiin mielipiteisiin, joissa väitetään sinun tälllä kirjoituksella puolustavan polttopullojen heittelyä ja muukalaisvihaa – ”koska se on parasta mitä se porukkaa osaa.” Voitko kertoa mitä olet tästä ajatuksenjuoksusta mieltä?

 • Jonna

  Hienoa, että olet selvinnyt ja onnea elämääsi.

  Paskasakilla Jari ei kirjoituksessaan viitannut kertaakaan syrjääntyneisiin, vaan rasisteihin. Se ei katso yhteiskunnallista asemaa, vaan ajattelun kylmyyttä ja myötätunnottomuutta. Juuri sitä, mitä tuossa itsekin viittaat kokeneesi. Empatiaa ansaitsee meistä jokainen ja se tuntuu suomalaisessa yhteiskunnassa olevan tällä hetkellä aika vähissä, kun kivitetään pakolaisten busseja – tai potkitaan sinua piikkikoroilla.

  • Ville

   Suurella osalla näistä rasisteista on mielessään tälläisessä talousahdingossa ja mielettömän työttömyyden värjäämässä kurimuksessa, että miksei hoideta ensin omia asioitamme kuntoon. Työttömät töihin ja syrjäytyneet töihin ja maa pelastuu, eikö?
   Vai muutetaanko sittenkin vanhainkoteja, kouluja ja hotelleja vastaanottokeskuksiksi, otetaan vastaan ennätysmäärä pakolaisia joiden työllistyminen ei ole muutamaan vuoteen mahdollista ihan jo pelkästään kielellisen kysymyksen takia.
   Ajetaan siis Suomi entistä alemmas. Itse olen tätä mieltä vaikka olen elämäntavoiltani terve, korkeakoulutettu ja hyvin työllistynyt nuorukainen, MV-lehdelle viittaan kintaalla. Jos se on rasismia että asettaa oman valtion hyvinvoinnin etusijalle, voisi puolestani koko tasavalta alkaa rasistisiksi. Opikkaa nyt jumalauta sanomaan välillä ei..

 • Sananen

  Hieno kirjoitus. Meitä on niin monta väliinputoajaa ja todella se ei aina riipu ihmisestä itsestä, vaan näitä ylimielisiä on niin paljon, jotka halveksivat ja potkivat päähän. Leipäjonossa, ilmaisruokapaikassa tapaa monia ihmiskohtaloita, stillerit, tervot, kososet aja abuhannat tulkaapa joskus katsomaan ja keskustelemaan, jos arvollenne sopii….

 • Puavo

  Samaa paskaa ollaan, eri pussissa vaan, sanottiin ennen jos joku rupesi intoilemaan paremmuudellaan.

Kommentointi on suljettu.