Roskaväen puolustuspuhe

Blogissaan Valkoinen roskaväki Jari Tervo kirjoitti: Tämän huonosti koulutetun, epäterveellisesti syövän, homoja ja muukalaisia vihaavan, kulttuuria inhoavan…kansanosan suurin pelko on tämä: mikä tahansa maahan saapuva ihmisryhmä ohittaa heidät hetkessä sosiaalisessa hierarkiassa ja jättää heidät edelleen alimmaiseksi.”

Ruben Stiller pilkkasi samaa porukkaa Pressiklubissaan: ”Antero joi pullon viinaa ja puukotti Taunoa.” Ja koko ohjelma teki selväksi millaisista luusereista ja mielenterveyshoitojen tarpeessa olevasta paskasakista on kyse.

Viime aikoina jokainen älymystön edustaja on keksinyt kilpaa sanoja, joilla voisi tuota viheliäistä kansanosaa pahiten pilkata ja vähätellä.

Juuri niin. Kusipääluusereita ovat. Tervo ja Stiller ovat oikeassa. Liian oikeassa. Varsinkin tuossa Tervon lopputoteamuksessa totuus kiteytyy: Mikä tahansa ihmisryhmä ohittaa heidät sosiaalisessa hierarkiassa ja jättää alimmaiseksi.

Itkin, kun luin tuon. Niin vitun totta se on. Olen kokenut sen.

Mikä tahansa ihmisryhmä kokee olevansa heidän yläpuolellaan – ja onkin. Eivätkä he saatana jätä sitä sanomatta ja näyttämättä, nuo sieluttomat, ylimieliset mulkut; jari tervot, ruben stillerit, krista kososet, umayya abu hannat, roman schaztsit ja heidän ihailijansa.

Kun alle parikymppisenä värjöttelin asunnottomana juoppona Helsingin rautatieasemalla ja pummasin ohikulkijoilta viisikymmenpennistä, tuo tehtiin minulle selväksi riittävän usein. Olin alinta kastia. Halveksittava juoppo, linnanhamppi, kouluttamaton ja pärjäämätön paska, joka pitäisi toimittaa mielisairaalaan pakkohoitoon. Vankila ei ollut kohdallani auttanut. Ei edes se, että olin seitsemäntoistavuotiaana Konnunsuon kellarin karhunkopissa vedellä ja leivällä. Minut vietiin sinne kun en jaksanut tehdä riittävästi töitä. Painoin säälittävät 50 kiloa. Minusta ei ollut miesten töihin.

Tutustuin tuohon Tervon, Stillerin ja kumppanien inhoamaan kansanosaan perin juurin. Olin osa heistä. Huom! Te rakkaat ylimieliset ihmisvihaajat (enkä tarkoita em. kansanosaa): meitä, paskasakkia, oli jo 60-luvulla. Aina on ollut ja aina tulee olemaan. Mitä ajattelitte Ruben ja Jari heille tehdä? Vittuilla ja halveksia kuoliaaksi?

Kun tulin Helsingistä pummilla junassa Kuopioon, yövyin talvipakkasilla rautatieaseman vessassa, rakennustyömailla ja kerrostalojen rappukäytävissä. Kerran kun istuin krapulasta ja nälästä voipuneena pankin ulkorappusilla eräs paskasakkia inhoava rouva potkaisi piikkikorollaan munuaisiini niin kovaa, että kiemurtelin tuskasta jalkakäytävällä ulisten kuin koira. Joka siis olinkin tuollaisten rouvien mielestä. Edelleen, vuosikymmenten jälkeen, löydän selästäni kohdan, johon piikkikorko upposi.

No, miksi elin tuollaista elämää? Höristäkää korvianne te pintasivistyksen pervertikoimat sieluttomat kulttuuripässit: SE OLI PARASTA MITÄ OSASIN. Niin yksinkertaista se on. Ja aivan samasta on kysymys tänäänkin. Mikään ei ole muuttunut. Osa ihmistä tippuu kyydistä jo lapsena. Heistä tulee tuota Tervon Ja Stillerin inhoamaa valkoista roskasakkia – ja niissä maissa, joissa ihonväri on tumma, tummaihoista roskasakkia. Ja he toimivat oman parhaan ymmärryksensä ja osaamisensa mukaisesti. He eivät sillä hetkellä pysty parempaan.

Toistan kysymykseni: mitä aiotte tälle roskasakille tehdä, paitsi sitä mihin koiratkin kykenevät, haukkumaan ja räksyttämään? Vai onko teillä missiona kotouttaa nämä kyydistä tippuneet suomalaiset omaan ihannemaahanne vittuilemalla ja halveksimalla?

En enää pummaa, en yövy rakennustyömailla ja yrittäköön joku, perkele vieköön, potkaista minua. Pärjään. En vihaa maahantulijoita, enkä heidän vastustajiaan tai puolustajiaan. En ketään yksittäistä ihmistä. Mutta välillä inhoan ihmistä lajina kaikkine tervoineen, skineineen, isisläisineen ja maireine leipäpappeineen. Yhteiskunnat koostuvat ihmisistä, edellä mainittujen kaltaisista, toistensa lomaan limittyneistä paskakikkareista. Jotkut kikkareet vain luulevat olevansa jotain muuta kuin kakkaa,

Kun aikoinaan selvisin oman pääni aiheuttamasta alennustilasta, en selvinnyt yhteiskunnan avulla, vaan siitä _huolimatta_. Selvisin rakkauden varassa. Kaltaiseni selkään ja munille potkitun paskasakin rakkauden varassa. Rakkaus on kuin vesisade. Se kastelee tasapuolisesti kaikki, joilla ei ole sateenvarjoa. Ylimielisyyden sateenvarjoa.

Jussi Juhani

 

 

Kommentit

 • Puavo

  Miksi leimataan rasistiksi jos on eri mieltä. Ei ole pakko tykätä jos ei taho.

 • LF

  Köyhät (ja vajavaiset) ovat aina olleet keskuudessamme. Heitä tukekaamme ja ymmärtäkäämme niin kauan kun he eivät ala potkia itseään kurjemmiksi kokemiaan.

 • Mari

  Tervon kolumnia lukiessa teki ensin mieli nyökytellä. Sitten mietin maalaiskuntaa, josta olen kotoisin. Sen syrjäytyneitä. Nuorena kuollutta luokkakaveria sekä hänen edesmennyttä alkoholisti-isäänsä, juoppohulluuskohtauksia alle 20-vuotiaana saanutta poikaystäväänsä ja moneen kertaan pahoinpideltyä äitiä. Kaikilla oppimisvaikeuksia ja älykkyysosamäärä alle keskitasoa. Varmasti olisivat rasisteja tänään. Ei heillä olisi ollut antaa myötätuntoa vieraasta kulttuurista tuleville. Eivät he silti roskaväkeä olleet, ei kukaan ole. Maailma oli vain heille liian vaikea ja monimutkainen.

 • minä vain

  Halveksunta tuli minullekin ensimmäiseksi mieleen Tervon jutusta.

  Mitä Tervo sanoo semi juopolle Helsinkiläiselle raksa miehelle, joka on vuosi sinnitellyt työnsyrjässä kiinni… Mutta Virolaiset raksamiehet jotka asuvat kimppakämpässä, tuovat elintarvikkeensa Virosta käydessään kotona? Nämä kaverit tekevät duuninsa sellaisella hinnalla, että Suomalaisen on mahdoton kilpailla.

  Tai kaverille joka monta vuotta keväästä syksyyn pääsi elämän syrjään kiinni työskennellessään kaupungin puisto-osatolla, ei nimittäin työskentele enään, kun pakolaiset pääsevät ohi positiivisen syrjinnän kautta.

  Tai neljän lapsen yh äidille, joka työskentelee Citymarketin kassalla, 5 tuntia 15 minuuttia päivässä, siksi että työnantajan on edullisempi teettää lyhyttä päivää useammalla, kun tehdä täyspäiväisiä. Tälläisen rouvan tulot ovat kaikkien sosiaalisten normien alapuolella. Sunnuntai lisät saavat tilille napsahtavan summan näyttämään etäisesti normi palkalta.

 • jackass

  Roskasakki voi ottaa vastuun itsestään eikä osoitella neekereitä.

 • tavallinen suomalainen

  Suomi on tänä päivänä täynnä näitä hyviä ihmisiä, jotka arvostelevat tavallisia suomalaisia, jotka rakastavat maataan ja kulttuuriaan ja ovat jopa siitä ylpeitä. Näiden yli-ihmisten mielestä nämä sadat tuhannet toisin ajattelijat ovat ahdasmielisiä rasisteja, vanhollisia idiootteja. Minäkin lukeudun heihin. Uskon perheeseen, tavalliseen rahalliseen elämään, jossa yritetään selvitä päivästä toiseen. Minä pelkään näitä yli-ihmisiä, jotka ovat asettautuneet kansakunnan omaksitunnoksi, jotka paskovat koko ajan omaan pesäänsä, levittämällä kaikkea negatiivista hallitsemiensa median kautta ympäri maailmaa. En pelkää pakolaisia, maahanmuuttajia, suomalaista mainetta, mutta pelkään näitä niinistöjä, tervoja, kososia ym. jotka määrittävät mitä ja miten minun pitää ajatella ja miten ja mitä saan tuntea. Kukahan heistä on tehnyt niin ylivertaisia ja missä on päätetty, että heidän tapansa ajatella on se ainoa oikea. Eläköön demokratia ja sananvapaus. Toivottavasti lapsenlapsemme eivät mieti, miksi mummot ja papat katsoivat vierestä kuin suvakit antoivat eurooppalaisen kulttuurin ja elämän tuhoutua. Eikö historia ollut opettanut heille mitään

 • dm

  Eihän Tervo kutsu roskasakiksi asunnottomia, juoppoja, mielenterveysongelmaisia ym. Hän sanoo, että roskasakkia ovat rasistiset ihmiset, jotka ovat kivittämässä ja heittelemässä polttopulloja, vainoamassa sotaa pakenevia ihmisiä. Ja tästä olen hänen kanssaan aivan samaa mieltä.

  • Katkerat juopot

   Melko varmasti nämä polttopullojen heittelijät ja muut ”rasistit” ovat nimenomaan asunnottomia, juoppoja ja mielenterveysongelmaisia, joilla on kilahtanut pahemman kerran. Ahdistaa, kun kukaan ei auta eikä valtiolta heru sääliä. Ja sitten tulee näitä muiden maiden kansalaisia, joita autetaan kyllä heti, niin kiukustutaan. Ollaan katkeria ja kateellisia ja koska ollaan tosiaan sitä ”roskasakkia”, joka ei osaa käsitellä tunteita muuten kuin lyömällä niin lähdetään heittelemään polttopulloja.

 • taavi

  hyvä teksti

 • Pekka V

  Asian ytimessä. Vastapuolien ja varsinkin nykykeskustelussa ”suvakki-osastoon” kuuluvien ylimielinen tapa ilmaista itseään alkaa vituttaa.

  Kenen viestiä edes kunnellaan jos se tarjoillaan vittuillen ja ylimielisesti?

 • Jussi Väre

  Ihminen on aina ennenkaikkea ihminen, mutta homma meneekin pieleen siinä vaiheessa, kun itse huonovointisena tai elämäänsä tyytymättömänä alkaa julkisesti negata muita, tässä tapauksessa turvapaikanhakijoita ja muita maahantulijoita. Tauno ja Martti vai ketä he nyt oli, on ehkä yhden askeleen alempana kuin minä, siis vain sen yhden, mutta kun heiltä alkaa tulla ”painukaa vittuun neekerit” juttua, he putoavat syvälle, kauas minusta.

Kommentointi on suljettu.