Roskaväen puolustuspuhe

Blogissaan Valkoinen roskaväki Jari Tervo kirjoitti: Tämän huonosti koulutetun, epäterveellisesti syövän, homoja ja muukalaisia vihaavan, kulttuuria inhoavan…kansanosan suurin pelko on tämä: mikä tahansa maahan saapuva ihmisryhmä ohittaa heidät hetkessä sosiaalisessa hierarkiassa ja jättää heidät edelleen alimmaiseksi.”

Ruben Stiller pilkkasi samaa porukkaa Pressiklubissaan: ”Antero joi pullon viinaa ja puukotti Taunoa.” Ja koko ohjelma teki selväksi millaisista luusereista ja mielenterveyshoitojen tarpeessa olevasta paskasakista on kyse.

Viime aikoina jokainen älymystön edustaja on keksinyt kilpaa sanoja, joilla voisi tuota viheliäistä kansanosaa pahiten pilkata ja vähätellä.

Juuri niin. Kusipääluusereita ovat. Tervo ja Stiller ovat oikeassa. Liian oikeassa. Varsinkin tuossa Tervon lopputoteamuksessa totuus kiteytyy: Mikä tahansa ihmisryhmä ohittaa heidät sosiaalisessa hierarkiassa ja jättää alimmaiseksi.

Itkin, kun luin tuon. Niin vitun totta se on. Olen kokenut sen.

Mikä tahansa ihmisryhmä kokee olevansa heidän yläpuolellaan – ja onkin. Eivätkä he saatana jätä sitä sanomatta ja näyttämättä, nuo sieluttomat, ylimieliset mulkut; jari tervot, ruben stillerit, krista kososet, umayya abu hannat, roman schaztsit ja heidän ihailijansa.

Kun alle parikymppisenä värjöttelin asunnottomana juoppona Helsingin rautatieasemalla ja pummasin ohikulkijoilta viisikymmenpennistä, tuo tehtiin minulle selväksi riittävän usein. Olin alinta kastia. Halveksittava juoppo, linnanhamppi, kouluttamaton ja pärjäämätön paska, joka pitäisi toimittaa mielisairaalaan pakkohoitoon. Vankila ei ollut kohdallani auttanut. Ei edes se, että olin seitsemäntoistavuotiaana Konnunsuon kellarin karhunkopissa vedellä ja leivällä. Minut vietiin sinne kun en jaksanut tehdä riittävästi töitä. Painoin säälittävät 50 kiloa. Minusta ei ollut miesten töihin.

Tutustuin tuohon Tervon, Stillerin ja kumppanien inhoamaan kansanosaan perin juurin. Olin osa heistä. Huom! Te rakkaat ylimieliset ihmisvihaajat (enkä tarkoita em. kansanosaa): meitä, paskasakkia, oli jo 60-luvulla. Aina on ollut ja aina tulee olemaan. Mitä ajattelitte Ruben ja Jari heille tehdä? Vittuilla ja halveksia kuoliaaksi?

Kun tulin Helsingistä pummilla junassa Kuopioon, yövyin talvipakkasilla rautatieaseman vessassa, rakennustyömailla ja kerrostalojen rappukäytävissä. Kerran kun istuin krapulasta ja nälästä voipuneena pankin ulkorappusilla eräs paskasakkia inhoava rouva potkaisi piikkikorollaan munuaisiini niin kovaa, että kiemurtelin tuskasta jalkakäytävällä ulisten kuin koira. Joka siis olinkin tuollaisten rouvien mielestä. Edelleen, vuosikymmenten jälkeen, löydän selästäni kohdan, johon piikkikorko upposi.

No, miksi elin tuollaista elämää? Höristäkää korvianne te pintasivistyksen pervertikoimat sieluttomat kulttuuripässit: SE OLI PARASTA MITÄ OSASIN. Niin yksinkertaista se on. Ja aivan samasta on kysymys tänäänkin. Mikään ei ole muuttunut. Osa ihmistä tippuu kyydistä jo lapsena. Heistä tulee tuota Tervon Ja Stillerin inhoamaa valkoista roskasakkia – ja niissä maissa, joissa ihonväri on tumma, tummaihoista roskasakkia. Ja he toimivat oman parhaan ymmärryksensä ja osaamisensa mukaisesti. He eivät sillä hetkellä pysty parempaan.

Toistan kysymykseni: mitä aiotte tälle roskasakille tehdä, paitsi sitä mihin koiratkin kykenevät, haukkumaan ja räksyttämään? Vai onko teillä missiona kotouttaa nämä kyydistä tippuneet suomalaiset omaan ihannemaahanne vittuilemalla ja halveksimalla?

En enää pummaa, en yövy rakennustyömailla ja yrittäköön joku, perkele vieköön, potkaista minua. Pärjään. En vihaa maahantulijoita, enkä heidän vastustajiaan tai puolustajiaan. En ketään yksittäistä ihmistä. Mutta välillä inhoan ihmistä lajina kaikkine tervoineen, skineineen, isisläisineen ja maireine leipäpappeineen. Yhteiskunnat koostuvat ihmisistä, edellä mainittujen kaltaisista, toistensa lomaan limittyneistä paskakikkareista. Jotkut kikkareet vain luulevat olevansa jotain muuta kuin kakkaa,

Kun aikoinaan selvisin oman pääni aiheuttamasta alennustilasta, en selvinnyt yhteiskunnan avulla, vaan siitä _huolimatta_. Selvisin rakkauden varassa. Kaltaiseni selkään ja munille potkitun paskasakin rakkauden varassa. Rakkaus on kuin vesisade. Se kastelee tasapuolisesti kaikki, joilla ei ole sateenvarjoa. Ylimielisyyden sateenvarjoa.

Jussi Juhani

 

 

Kommentit

 • pappa123

  Tervo& co eivät ole enää pitkään aikaan eläneet samassa maailmassa meidän takarivin taavien kanssa. Eilen docventur (TV-2) aika hyvin valaisi asiaa ikään kuin näin olisi vasta tulevaisuudessa, mutta kyllä se on jo tätä päivää. Ja oli jo eilen!

 • Vasama

  Kaltaistemme mielenterveys- ja päihdeongelmaisten, kouluttamattomien työttömien joukossa kuitenkin elää meitäkin, jotka emme pahimmassakaan rahapulassa ja sosiaalipoliittisessa vitutuksessa esimerkiksi pukeutuisi Ku Klux Klan -asuun tai kivittäisi turvapaikanhakijoita. Mielestäni Tervo & co. viittasi tekstissään selkeästi siihen kaikkein surkeimpaan kansanosaan, rasistireppanoihin, joihin esimerkiksi minä en aiemmin mainitsemistani heikkouksista huolimatta kuulu. Miksi kenenkään muunkaan pitää?

  • JassoP

   ”Mielestäni Tervo & co. viittasi tekstissään selkeästi siihen kaikkein surkeimpaan kansanosaan, rasistireppanoihin, joihin esimerkiksi minä en aiemmin mainitsemistani heikkouksista huolimatta kuulu. Miksi kenenkään muunkaan pitää?”

   Millä perustelet, että juuri ne rasistireppanat ovat surkeinta kansanosaa? Mikä tekee näistä korkeapalkkaisista sovinistisista, lihaa syövistä, juopoista, kiintiötaiteilijoista/pseudoälymystön edustajista heitä paremman ihmisen?

   Kyllä se Tervokin on ravintoloista ulos talutettu huonon käytöksen ja kovan tenuttamisen vuoksi. ~300 000€ tuloilla hän ei mielestään taida itse edustaa sitä roskasakkia. Muita saa ja pitää halveksia, kunhan ei ole rasisti?

  • no aatteleppaite

   19-vee, työtön poijankloppi askartelee KKK-asun ja katuu kovasti! Jos ois työtä, niin ei joutas hölmöilemään. siinä iässä ei muutenkaan seurausia monest aatella. Mitenkäpä ite? No, entäs sitten tännään ku rasismin vastustajat on hyökänny polliisin kimppuun…

 • nikke

  Eihän tuossa halveksunnassa ole mitään muua kuin se, että kohde vaihtelee.

  Roskasakilla se on maahanmuuttaja – kerrankin yrittävät kokea paremmuutta, toisilla se on roskasakki.

  Saisipa se suomalainen roskasakki samanlaista varauksentota rakkautta osakseen kuin nämä pääosin rintamakarkurit elintasonmetsästäjät.

  Saisivatpa ne leireille jääneet ja sodassa vammoja saaneet ja invalidisoituneet osan näiden pakolaisten rakkaudesta. Kaipa nykyäänkin sodissa vammaudutaan?

 • nNick

  Hetkinen, minä olen korkeasti koulutettu, en vihaa homoja tai ketään muita – paitsi näitä räyhäävisä sekopäitä kuten Tervo.

  Ja meitsi ei aloittanut tätä nimittelyrumbaa. Mikä Tervoa ja vastaavia vaivaa?

  Sitten vielä tähän päälle kaikenmaailman räyhäävät riisistä valittavat muslimiukot niin alkaa oleen täynnä vastavihaa.

  Aivan kuin minua lietsottaisiin vihaan tietyistä media porukoista. Mitä nämä kuvittelevat voittavansa sillä että kaikki tappelevat keskenään?

  • suomalainen

   Minäkin olen korkeasti koulutettu, suvussa on samaa sukupuolta avioliitossa olevia, on sukulaisia, joiden puoliso on maastamuuttaja, on anoppi, joka on kokenut Karjalasta pakenemisen, on äiti, joka oli sotalapsena Ruotsissa jne. Minua surettaa, että meille avosylin otetaan vastaan kaiken maailman tervojen ihannoimia ja jalustalle nostamia nuoria virillejä mihiä, jotka ylenkatsovat heille jaettavaa ruokaa jne. Samaan aikaan suomalaiset ilmeisesti tervojen inhoamat köyhät, jonottavat ruokaa , mukisematta ja kiitolisena pienistäkin arjen avusta. Herätkää. Todellisia pakolaisia tulee ehdottomasti auttaa ja ketään lasta ei missään nimessä saa kaltoin kohdella.

 • Halli

  Voisimmeko oppia olemaan armeliaampia ja ystävällisempiä toisia ihmisiä kohtaan, olivat he sitten juoppoja luusereita, vankilakundeja, asunnottomia, turvapaikan hakijoita kohtaan.

 • Jari Eerola

  Maailman halveksutuin yksilö on suomalainen mies, jolla ei ole rahaa. Ohjeina muille vastaaville: Kannattaa ensin vaihtaa Suomen passi pois, hankkia minkä tahansa muun maan passi, ja tulla sitten uudestaan Suomeen. Ensin lyödään käteen tukku rahaa ja sitten haetaan työpaikka. Ei kannata edes osata suomen kieltä. Sekin opetetaan ilmaisilla kursseilla.

 • Trampas

  Mikä tahansa ihmisryhmä paitsi naiset. He kun ovat koiraakin alempana kuten olemme viime aikoina saaneet kuulla.

 • joensuulainen viiskymppinen

  No mutta pitäähän sitä varsin tollo tyyppi olla jos menee kaapuilemaan pakolaisvirtaan ja suuri typerys jos peukuttaa sitä. Suomessa vaan on mentävä länsimaisen kansainvälisen junan mukana. Suomesta tulee monikulttuurinen maa. Kuten muistakin euroopan maista. Se on varma asia. Sattuu toki perusjuntille kovasti, mutta so what. Kaapuiluko auttaa?

 • Mikko Paunio

  Vetää sanattomaksi. Oli sen verran vahvaa tekstiä nykyajan leipäpapeista. Hyvä.

Kommentointi on suljettu.