Sipilän valeuutinen

Joskus poliittinen peli on LIIAN läpinäkyvää. Noloa suorastaan. Sipilä olisi valmis pakolaiskiintiön nostamiseen. Tasan 2000 olisi kuulemma sopiva raja.

Miksi juuri tuo tasaluku? Millä laskutoimituksilla Sipilä päätyi juuri siihen? Miksi ei vaikkapa 2217? Tai 1721? Kai esitetyille luvuille pitäisi olla jokin peruste? Vai onko Sipilän omakotitalon laajennusosa mitoitettu juuri tuolle määrälle? Aika insinöörimäistä.

Jos otetaan tasan 2000, niin miten suhtaudumme häneen, joka olisi sijaluvulla 2001? Eikö ole väärin paiskata ovi kiinni juuri hänen nenänsä edessä? Vain julmuri voi tehdä niin.

Ei ketään saa saattaa sentään NIIN eriarvoiseen asemaan. On kauheaa kuvitella jonottavansa muiden joukossa iloisena paratiisiin pääsyä – ja kun portsari on laskenut kahteentuhanteen: pam. Ovi kiinni ja sade jatkuu. Tässä tapauksessa pommisade.

Sipilälle tämä näköjään käy, koska veti stetsonista rajan juuri tuohon. Sen onnettoman kohdalle. Juuri se kahdestuhannesensimmäinen saattaisi olla eniten turvapaikan tarpeessa. Ja todennäköisesti onkin. Kauheaa diskriminointia.

Se, että valehtelee pokkana antavansa kotinsa pakolaisten käyttöön, on jo suuri synti kenelle tahansa lestadiolaiselle, mutta että rajaa mielivaltaisesti ihmisarvon vain tasan kahdelletuhannelle onnekkaimmalle, on jo maailmanluokan synti. Johtaako meitä insinööri vai antikristus?

No joo.

En ollut ihan vakavissani. Ei Sipiläkään ole.

Tosiasiassa Halla-aho oli oikeassa. Taas kerran. Herra Sipilä esitti pyöreän tasalukunsa vain, että Sampo Terho voisi vastustaa sitä. Öyhöttää hetken. Kyseessä on surkea yritys saada siniset profiloitumaan selkärankaisten joukkoon.

Juuri kukaan suomalainen ei pidä heitä sellaisina. Tai mikäli heillä jonkinlainen ruoto onkin, niin sen taipuisuutta kadehtivat nahkiaisetkin.

Sinisten ministerien mukana olo hallituksessa on nolo juttu Sipilälle. Ja kenelle tahansa. Koko Suomelle. Se on yhteinen häpeämme presidenttiä myöten. Ja kun häpeä kipuaa vallan tikapuilla tarpeeksi ylös, siitä ei enää puhuta.

Tosiasiassa tuo luku 2000 lienee assosiaatio kannattajakorttien määrästä, jonka siniset ovat onnistuneet haalimaan kasaan. Se on surkea saalis.

Muistaakseni Lappeenrannan humppamaratonillakin oli enemmän osanottajia. No, humppaajat olivatkin mukana huomattavasti älykkäämmässä menossa.

Jussi Juhani

Kommentit

 • hyvä hyvä

  Kannattas varmaan tarkistaa faktat ennen ku lyö lessun leimaa kenellekkän

 • Esko

  Siniset ovat Sipilän ja Orpon tahdottomia ottopoikia, joilla ei ole oikeaa sananvaltaa, saati päätösvaltaa.

 • Kumma juttu

  Tämäkö on olevinaan sitä asiallista keskustelua maahanmuutosta, jonka perään blogisti ym. ’tolkun ihmiset’ ovat huutaneet.
  Huutoa riittää, mutta asiallista keskustelua ei synny, vaikka mahdollisuus olisi.
  Taitaa räyhääminen ja öyhöttäminen olla kivempaa kuin asiallinen keskustelu.

 • Mustamies

  Mikäli kommentoija sanailee, suoraan sen mikä on totuus, niin moderaattori heittää sellaisen kommentin välittömästi mäkeen !
  Vaikka sanailis miten hellästi ja lempeesti ”mamuista”, niin hyvin ussein ne luokitellaan vihapuhheeks !

 • jänkä

  heko,heko poliitikot valehtelevat niin että uskovat itsekkin omiin juttuihin,tarviiko todistaa?

 • Suokurppa

  Kyllähän se on silleen ettei kukaan suomalainen ole ikinä äänestänyt mitään sinisiä eduskuntaan. Tälläiset yliloikkarit olisi pitänyt heti vapauttaa.Itse en äänestänyt persuja. Samoin tämä aihe uudisasukkaat. Kuka heidät tänne kutsui ja hilasi. Missä ovat todelliset hädässä olevat pakolaiset. Entäs ne ihmiset jotka eivät lippahivoon lähteneet. Vähänkään jos uskaltaa arvostella mamuja niin on vaarassa joutua kuultavaksi.

 • RiPo

  Hauskoja ja niin osuvia kannanottoja! Hyvä Jussi Juhani!

 • Seuraan omiani

  Ainoatakaan hallapersua en ole ikinä äänestänyt, mutta sinisiä olen, ja näin toimin jatkossakin. Piste.
  Äänestyspäätöksiini on vaikuttanut myös poliitikon asenne maahanmuuttopolitiikkaan, ja se on pysynyt puolueen hajoamisesta huolimatta samana. Silmittömän mamuvihan lietsojat, nämä nykypersut eivät saa koskaan ääntäni.

Kommentointi on suljettu.