Suomeen palaaville ISIS-taistelijoille erityisetuja: asuntoja, hyysäystä…

Siis tämä ei voi olla totta. Tai se ei SAA olla. Tarkoitan Iltasanomien uutisointia  Suomeen palaavista ISIS-taistelijoista, joille on sisäministeriössä suunniteltu ohituskaistaa sosiaalipalveluissa, mm. asuntojonoissa.

Lähden siitä, että juttu on ankka. Sen on oltava. Muuten tuossa ei ylittyisi ainoastaan hölmöyden kaikki rajat, vaan tekisimme myös matelemisen maailmanennätyksen.

Mutta…
Helkkari vieköön, jos se sittenkin on totta!?  Siis, että joku porukka jossakin virastojen kätköissä vakavissaan suunnittelee Suomeen palaaville ISIS-taistelijoille erityisoikeuksia, jotka eivät koske meitä muita. Ikään kuin palkintona näiden osallisuudesta julmimpiin hirmutöihin, mihin ihmiskunta on koskaan kyennyt.

Iltasanomien mukaan totta on. En normaalisti pöyristy mistään, nyt olen peräti pöllämystynyt. Onko tämä maa toisiaankin jo NIIN sekaisin? Ovatko ne siellä sisäministeriössä impanneet jotain? Kumilimaa tai..?

Vai onko Suomeen syntynyt ihan uusi ihmislaji, jonka aivot ovat niin suvaitsevaisuusjäkissä, ettei edes kymmenien tuhansien viattomien katkaistut kaulat, tuhannet joukkoraiskatut naiset, orjiksi myydyt tytöt, katoilta heitetyt homot ja kuoliaaksi kivitetyt mummot saa heitä havahtumaan unelmistaan?

Jo pelkkä vihjailu noiden raiskaajien, kiduttajien ja murhamiesten joukossa omasta halustaan palvelleiden erityiskohtelusta Suomessa ylittää maalaisjärjen. Hirviöiden fanilaumaa halutaan hyysätä antamalla heille etuoikeuksia tosioikeuden sijaan.

Jos tuollainen oikeasti toteutetaan, niin kerron jo nyt, että muutan vaikka kuuhun, ennen kuin jään todistamaan ihmiskunnan historian suurinta ääliömäisyyttä.

Iltasanomien jutussa sanotaan:

– Taistelualueelta palaavan yhteiskuntaan integroitumisen kannalta on keskeistä saada hänen elämäänsä liittyvät perusasiat, kuten asunto ja toimeentulo, kuntoon, ministeriön ehdotuksessa kerrotaan.

Haistakaa jo…

Siis, etteivät raukat radikalisoituisi. Sehän tuossa on kuulemma tarkoitus. Kysyn vielä kerran: Onko siellä sisäministeriössä impattu jotakin? Aine on niin vahvaa, että aivonne ovat sulaneet.

Minulla on terveempi ehdotus:

Taistelualueelta palanneet täytyy ottaa kiinni. Joka ikinen. Siinä on integraatiota alkajaisiksi aivan kyllin. Ja sitten katsotaan kuulustelujen jälkeen mitä heille tehdään. Palautetaanko takaisin kalifaatin jäännöksiin, vai pistetäänkö voimaan vuosituomiot skaalan ankarimmalta laidalta.

He eivät radikalisoidu, he ovat jo radikalisoituneet!

ISIS joukkoihin ei ole lähtenyt viattomia lampaita, jotka nyt takaisin tultuaan voisivat muuttua susiksi. He ovat jo.

Jokainen heistä on jo lähtiessään tiennyt minkälaisesta murhaajaporukasta on kyse. Silti sinne oli hirveä hinku. Käyttivät kaikkia mahdollisia keinoja päästäkseen mukaan tekemään uusinta versiota maanpäälisestä helvetistä. Ja vielä Jumalan nimeen.

Viimeistään perillä ovat huomanneet, että kyseessä on joukko elukoita, joille ihmishenki ja -arvo ovat mitättömimmät asiat maailmassa. Sinne vierastaistelijoiksi lähteneet silti jäivät. Katkomaan kurkkuja muiden mukana, tai ainakin fanittamaan sitä vierestä.

Nytkö, kun naurettava kalifaatti onkin menossa totaalisesti mönkään, ja nämä pellet luikkivat häntä koipien välissä takaisin Suomeen, heistä tuleekin kärsineitä kunniakansalaisia, joille pitää antaa etuja ja hoivaa?

Ja kaikki vain siksi, etteivät radikalisoituisi!

Jos tämä uskomaton vouhotus yhä jatkuu, niin minä kyllä tiedän mikä taho lopulta radikalisoituu: tavallinen Suomen kansalainen.

Jussi Juhani

Vaadin, että se pelle, joka keksi ajatuksen maahan palaavien ISIS-taistelijoiden erikoishyysäyksestä erotetaan välittömästi työhönsä kykenemättömänä. Tarkennus: Mihinkään työhön kykenemättömänä.

Kommentit

  • Kalle

    Ymmärtäisin jos näitä jihadistien ohituskaista esityksiä ym. kirjoittaisi joku suljetulta osastolta. Mutta kun ne tulevat ministeriöstä, jonka pitäisi vastata suomalaisten turvallisuudesta. No ministeri Risikkohan näkee suurimpana uhkana suomalaisten vihapuheen. Ministerin pitäisi miettiä miksi ihmiset on vihaisia?

  • FuckISIS

    Jos itse tapaan noita ISIS torakoita Suomessa niin ammun niskalaukauksen saman tien! Pääsevät sitten sinne paratiisiin panemaan niitä 72 neitsyttä, siis tein hyvän teon kun päästin sen torakan kärsimyksestä ja vielä suoraa tietä paratiisiin!!

Kommentointi on suljettu.