Tarvitsemme lisää maahanmuuttajia. Venäjältä.

Kun marokkolainen terroristia leikkivä ihmistäi puukotti hengiltä kaksi viatonta suomalaisnaista ja tökki aseellaan jokaista muuta suomalaisnaista joihin ylettyi, maa joutui psykoosiin. Sen medialle kävi niin ja varsinkin sen edistyneistölle kävi niin.

Surullisessa tapahtumassa jaettiin nopeasti roolit. Kantasuomalaisille jäi lähinnä uhrin ja kännykkäänsä räpläävien pelkureiden rooli. Rasistin roolihan heillä on jo ennestään. Muut, mediaseksikkäämmät, pääosat menivät muille.

Netin hyvien ihmisten keskustelupiirit sekosivat täysin. En ole koskaan nähnyt olkiukkojen rakentuvan yhtä nopeasti kuin nyt. Ja lähes jokaisen mallina oli degeneroitunut Väinämöinen.

Paula Risikosta tehtiin rasisti ennen kuin sai lauseensa loppuun.  Rasmuksessa, tuossa rasismia palavasti vastustavassa ryhmässä, oli median innoittamana mm. tälläisia kommentteja (toki niitä oli runsaasti muuallakin):

” Oli melkoisen hämmästyttävää lukea, että suomalaiset keskittyivät kuvaamaan tapahtumia kännyillään, mamujen pyrkiessä auttamaan uhreja. Surullista ajatella minkälaisiksi olemme muuttuneet ”.

Jos tuo olkiukko kuvaa todellista suomalaisuutta, niin sitten on käynyt juuri niin kuin tämän maahanmuuttokeskustelun alkuvuosina uumoilinkin: Meistä on koulutettu vätyksiä omaan maahamme. Ei ihme, että pysymme elossakin ainoastaan velaksi.

Mutta leikitään, että hyvien ihmisten näkemys meistä huonoista on totta. Että vain muun taustaiset kykenevät pelastamaan henkiä ja uhrautumaan kansakunnan hyväksi. Olkoon tuo sitten hypoteettinen totuus.

Ehdotan sen pohjalta toimenpiteitä. Heti alkuun yhdyn Jan Vapaavuoren ja Mikael Jugnerin vaatimuksiin pikaisesta ja runsaasta maahanmuuton lisäämisestä. Mutta herroista poiketen, minulla on siihen täsmällinen suunnitelma: Venäläiset.

Olen aina salaisesti kunnioittanut venäläistä mentaliteettia hoitaa asiat. Esimerkiksi Turun tapauksen kaltaisissa tilanteissa he eivät syyttele toisiaan, vaan tekevät mitä venäläisen kuuluu tehdä.

Tarvitsemme pikaisesti maahan täydennykseksi ihmisiä, joiden tapa toimia on vanhanaikaisen suoraviivainen. Muukalaiselle he sanovat: Tervetuloa, mutta käyttäydy täällä niin kuin Venäjällä käyttäydytään, muuten näytämme sinulle millainen on venäläinen niskaperseote.

He eivät halveksi Äiti Venäjää ja sen kanta-asujia, vaan ovat ylpeitä venäläisyydestään. Itsetunto-ongelmia heillä ei ole ollut koskaan. Koin sen jo kilpatanssiaikanani. Jokainen venäläinen pari kuvitteli olevansa paras.

Kun suomalaiset valmistautuivat jo etukäteen selittämään tappiotaan, venäläiset suunnittelivat pukukopissa voittopuhettaan. Jos hävisivät, väittivät silti voittaneensa.

Sellaista suomalaisuutta me nyt kaipaisimme. Emme Ruotsista valunutta lässyttävän taikinaleipurin sammallusta, jossa kaikki on muka hyvin vaikka mikään ei olisi.

Ja ihan vähiten me kaipaamme sitä, että syytämme toisiamme ulkomaalaisten täällä tekemistä hirmutöistä. Ruotsalaiset tekevät jo niin.

Jussi Juhani

Kommentit

 • Avot Sie!

  Voi, voi tietämätöntä…
  Onhan Itä-rajan tuntumassa ollut venäläisiä jo töissä maatiloilla, marjatiloilla jo vuosikymmenten ajan.
  HUOM! Olleet, ei kuitenkaan enää, heidät on syrjäyttäneet Ukranialaiset.
  Ja miksikö?
  Siksi, kun venäläiset ovat ”suomettuneet”, he ovat oppineet käyttämään suomen sosiaaliturvaa hyväkseen.
  Rajan yli Itä-Suomeen on tullut kokoperhe, suku ja mitä tekemään, ei mitään…

  Venäläiset ovat väärä valinta maahanmuuttajiksi!

  Työteliäät maahanmuuttajat löytyvät kaakkois-aasian maista, jos Migri helpottaisi sieltä tulevien tuloa työmarkkinoille, vaikka antamalla koeaikaisen työluvan halukkaalle tulijalle, niin olisi ahkeria työntekijöitä meillä!
  Koeajan jälkeen työnantaja voisi palkata pysyvästi työntekijän, jonka jälkeen alkaisi pysyvän työluvan saamiseksi vaadittavat toimenpiteet.

  Nykyisin halukas työntekijä ei voi tulla töihin, muuhun kuin marjanpoimintaan, ilman työlupaa ei voi tehdä muuta työtä ja työluvan saamiseksi pitäisi olla suomalaisen miehen kanssa naimisissa tai tehty työsopimus työnantajan kanssa ja kuka työnantaja nykyisin palkkaa uutta työntekijää ilman koeaikaa???

 • Rukkasen venyttäjä

  Luojanlykky kun sain marjat piomittua!
  Nyt ainakaan en kaipaa kuin eukkosen
  seuraa kivisessä pusikossa, tuntuu ainoalta
  varmalta turvatankkaukselta.
  Olisin enemmän jäähdyttelyn kannalla, on
  hyvä että pahin pauhu rauhottuu.
  Lähiympäristössä ei huomaa että oltaisiin
  huolestuneita näistä asioista joita tässä
  ilmeisesti jaaritellaan, vähättelemättä asiaa.

 • Näin on!

  Nyt Jussi meni kyllä metsään, vaikka kieli poskella tämän kai kirjoititkin. Vaikka oletkin hauska mies ja olen monessa asiassa aivan samaa mieltä kanssasi, niin tässä asiassa olet kyllä vaarallisesti pihalla. Venäläisten maahanmuutto nimenomaan ei ole toivomasi ratkaisu.

  Olet kai tietoinen Putinin hallinnon virallisesta politiikasta, jossa kaikkien venäläisten ”auttaminen” – myös muissa asuvien – on Venäjän oikeus ja velvollisuus? Tämän ”avun” antamiseen ei lupia kysellä – ei niiden muiden maiden hallituksilta eikä edes niiltä itse ”avustettaviltakaan”.

  Tällä hetkellä tuota Venäjän ”maanmiehilleen” tarjoamaa apua ”nautitaan” ainakin Itä-Ukrainassa ja Krimillä, Georgian Etelä-Ossetiassa ja Abhasiassa sekä Moldovan Transnistriassa. Baltian maat ovat jatkuvan ”avustus”uhan alla omien neuvostomiehitysten jälkeisten vähemmistöjensä kanssa. Myös meillä Suomessa on omia kokemuksia Terijoen hallituksesta ja Suomen ”kansanarmeijasta”.

  On vain aste-ero siinä, teemmekö kansallista itsemurhaa läntiseen malliin laittoman ei-toivotun siirtolaisuuden kautta vaiko Jussin ehdottamalla tavalla luomalla ehdoin tahdoin sellainen vähemmistötilanne, jota ”joku” aggressiivinen ja imperialistinen diktatuuri voisi (jälleen) käyttää hyväkseen.

  On asioita, joita ei kannata ehdotella edes vitsillä. Tämä ehdotuksesi kuuluu niihin!

Kommentointi on suljettu.