Tarvitsemme lisää maahanmuuttajia. Venäjältä.

Kun marokkolainen terroristia leikkivä ihmistäi puukotti hengiltä kaksi viatonta suomalaisnaista ja tökki aseellaan jokaista muuta suomalaisnaista joihin ylettyi, maa joutui psykoosiin. Sen medialle kävi niin ja varsinkin sen edistyneistölle kävi niin.

Surullisessa tapahtumassa jaettiin nopeasti roolit. Kantasuomalaisille jäi lähinnä uhrin ja kännykkäänsä räpläävien pelkureiden rooli. Rasistin roolihan heillä on jo ennestään. Muut, mediaseksikkäämmät, pääosat menivät muille.

Netin hyvien ihmisten keskustelupiirit sekosivat täysin. En ole koskaan nähnyt olkiukkojen rakentuvan yhtä nopeasti kuin nyt. Ja lähes jokaisen mallina oli degeneroitunut Väinämöinen.

Paula Risikosta tehtiin rasisti ennen kuin sai lauseensa loppuun.  Rasmuksessa, tuossa rasismia palavasti vastustavassa ryhmässä, oli median innoittamana mm. tälläisia kommentteja (toki niitä oli runsaasti muuallakin):

” Oli melkoisen hämmästyttävää lukea, että suomalaiset keskittyivät kuvaamaan tapahtumia kännyillään, mamujen pyrkiessä auttamaan uhreja. Surullista ajatella minkälaisiksi olemme muuttuneet ”.

Jos tuo olkiukko kuvaa todellista suomalaisuutta, niin sitten on käynyt juuri niin kuin tämän maahanmuuttokeskustelun alkuvuosina uumoilinkin: Meistä on koulutettu vätyksiä omaan maahamme. Ei ihme, että pysymme elossakin ainoastaan velaksi.

Mutta leikitään, että hyvien ihmisten näkemys meistä huonoista on totta. Että vain muun taustaiset kykenevät pelastamaan henkiä ja uhrautumaan kansakunnan hyväksi. Olkoon tuo sitten hypoteettinen totuus.

Ehdotan sen pohjalta toimenpiteitä. Heti alkuun yhdyn Jan Vapaavuoren ja Mikael Jugnerin vaatimuksiin pikaisesta ja runsaasta maahanmuuton lisäämisestä. Mutta herroista poiketen, minulla on siihen täsmällinen suunnitelma: Venäläiset.

Olen aina salaisesti kunnioittanut venäläistä mentaliteettia hoitaa asiat. Esimerkiksi Turun tapauksen kaltaisissa tilanteissa he eivät syyttele toisiaan, vaan tekevät mitä venäläisen kuuluu tehdä.

Tarvitsemme pikaisesti maahan täydennykseksi ihmisiä, joiden tapa toimia on vanhanaikaisen suoraviivainen. Muukalaiselle he sanovat: Tervetuloa, mutta käyttäydy täällä niin kuin Venäjällä käyttäydytään, muuten näytämme sinulle millainen on venäläinen niskaperseote.

He eivät halveksi Äiti Venäjää ja sen kanta-asujia, vaan ovat ylpeitä venäläisyydestään. Itsetunto-ongelmia heillä ei ole ollut koskaan. Koin sen jo kilpatanssiaikanani. Jokainen venäläinen pari kuvitteli olevansa paras.

Kun suomalaiset valmistautuivat jo etukäteen selittämään tappiotaan, venäläiset suunnittelivat pukukopissa voittopuhettaan. Jos hävisivät, väittivät silti voittaneensa.

Sellaista suomalaisuutta me nyt kaipaisimme. Emme Ruotsista valunutta lässyttävän taikinaleipurin sammallusta, jossa kaikki on muka hyvin vaikka mikään ei olisi.

Ja ihan vähiten me kaipaamme sitä, että syytämme toisiamme ulkomaalaisten täällä tekemistä hirmutöistä. Ruotsalaiset tekevät jo niin.

Jussi Juhani

Kommentit

 • globaali internationalisti

  Jussi Juhani on täysin oikeassa. Olen jo pitkään ihmetellyt, missä venäläiset viipyvät. Enemmistö suomen kansasta (vas,vihreät,sdp,kok ja myös kepun johto) haluaa monikulttuurisen Suomen. Nopeimmin se saadaan poistamalla venäläisiltä viisumi. Ja pian heitä on sama määrä kuin ruotsinkielisiä, jolloin venäjä tulee myös viralliseksi kieleksi ruotsin tapaan. Ja lopun te varmaan arvaattekin. Miksi viivyttelisimme? Kansan
  enemmistön viitoittamaa tietä eteenpäin.

 • Savonmuan ukko

  Tosin siellä oli äärioikeisto auttamassa uhreja ja mamu katseli vierestä.

  • RanePT

   Ei vain valitettavasti oo tullu monen tiedoksi

 • Hannes

  Jos kerran suomen kapitalistit haluavat tänne työläisiä ,joille ei tarvitse maksaa työstä palkkaa,hyväksyn ennemmin rys eikun venäläiset :)

  • RanePT

   Millä ne raja yli vyöryvät itänaapurit sitten ostaa juustonsa jos ei palkallaan

 • YxXy

  Emme tarvitse kuin täysipäiset ja oman kansan etua ajavat päättäjät. Liekö sellaisia ollut yhtään sitten Kekkosen?

 • Oikeus elää

  YLEn ja eräiden iltapäivä ja päiväaviisien uskottavuus rapisee juttu jutulta. Pian suomalaisten pitää peräänkuuluttaa oikeuttaan elämään Suomessa ja totuudenmukaiseen uutisointiin.

 • Warren Beauty

  Onpa poikkeuksellisen typerä juttu.

  • Shirley MacLaine

   No niin. Lukihäiriöinen pikkuveikka on taas lähtenyt blogiristiretkelle. Sorry, folks.

 • Tiitus

  Veli Venäläisten tuloa kautta historian on yritetty estää yli 20 kertaa , nyt pitäisi niinku avata rajat ??
  Raja railona aukee , siteeraten runoilijaa ja sen vartiona seisoo onneksi EU…toivoa soppii että pian Nato samassa seurassa.. Venäläiset tulkoot viisumein ja passein, niin on parasta vähintään niin kauan kunnes Oikeasti Lukevat Historiansa..

 • Mr. Läppä

  Jussi on kyllä hauska mies ja Kremlin opitkin näyttävät jo olevan hienosti hanskassa. Omaa olkiukkoa rakentaessa on syytä turvata heti selusta syyttämällä muita olkiukkojen rakentamisesta. Vähän niin kuin Venäjän hallinto syyttää fasismia harjoittaessaan samaan aikaan kaikkia muita fasismista. Mies elää kuten opettaa niin kuin Linkola konsanaan, sitä täytyy arvostaa. Satiirina teksti on täysi kymppi, mutta ihan hauska läppä myös näin tosissaankin kirjoitettuna. Peukku.

 • Parempiolisi

  Kaikenlaiseen tyydytykseen, niin miesten kuin naisten, perustuvaa halua on saada tänne nuoria miehiä etelän maista “koska meillä on niiden kanssa niin paljon mukavampaa”. Silloin ei suomipojan oloinen venäläinen tule valitettavasti kyseeseen….

 • Kaaleppi

  Näin on. Itse ottaisin mieluusti tänne ennemmin vaikka 10.000 venäläistä kuin ainuttakaan luku/kirjoitustaidotonta, kouluttamatonta kehitysmaamuslimia joita pitää elättää mitä todennäköisimmän verorahoilla koko elinkaarensa loppuun.

Kommentointi on suljettu.