Tosi hyviä uutisia Suomesta!

Uutisia, joita haluaisin kuulla, mutta en koskaan tule kuulemaan:

Kreikka maksoi velkansa
Kreikkalaiset ryhdistäytyivät ja maksoivat velkansa. Se onnistui ikivanhoilla kapitalismin keinoilla: Kansalaiset lopettivat ainaisen narinansa ja lakkoilunsa sekä ryhtyivät töihin. Myös joka toinen kreikkalainen maksaa jo veroja! Kreikka on nyt ensimmäistä kertaa historiansa aikana velaton ja suhteellisen rehellinen maa.

Uusnatsit ja äärivasemmistolaiset lähetetty Marsiin
Suomessa on vihdoinkin rikkumaton yhteiskuntarauha. Uusnatsit, rasistit sekä anarkistit ja vihervasurisuvakit saatiin houkuteltua matkalle Marsiin lupaamalla, että voivat perustaa sinne ihannevaltionsa. Olli Immonen johdatti oikeistojoukot alukseen ja lähti myös itse matkaan. Vihervasemmisto nousi koneeseen Dan Koivulaakson johtamina. Teuvo Hakkarainen jäi kentälle vilkuttamaan. Hän kieltäytyi viime hetkellä saatuaan tietää, ettei Marsissa ole riittävästi viinaa.

Ensimmäinen kotouttamisprojekti saatu päätökseen
Kotouttaminen onnistuu sittenkin. Projekti tuotti tuloksia, vaikka se kestikin suunniteltua kauemmin, eli 500 vuotta. Suomen romanit ovat kotoutuneet. Tämä antaa toivoa. Kotouttamisruljanssi muiden tulokkaiden osalta on ohitse viimeistään v. 2516.

Seppo Rädystä ulkoministeri
Viimeinkin suomalaisista syntyy maailmalla todenmukainen kuva. Ulkoministeri Räty teki viime viikolla ensimmäisen tervehdyskäyntinsä Ruotsiin. Puhuessaan Ruotsin parlamentissa Räty sanoi kantanaan: ”Ruotsi on vielä paskempi maa kuin Saksa.”

Paaviksi valittiin ateisti – Soini protestoi
Katolisen kirkon kardinaalit tekivät rohkean valinnan: paaviksi valittiin ateistihomo. Uusi paavi aikoo mahdollisimman pikaisesti lähettää Afrikkaan kuusi laivalastillista kondomeja sekä julistaa abortit ja homoliitot sallituiksi. Myös ehtoollisviinin alkoholipitoisuutta korotetaan, koska tuoreen paavin sanoin: ” Kännissä uskovaiset ovat ihan siedettäviä.” Kihniön kunnan varavaltuutettu Timo Soini (ent. ulkoministeri) vastustaa valintaa ja aikoo valittaa siitä.

Suurmoskeija rakennetaan viimeinkin
Vuosien kiista suurmoskeijan sijainnista on vihdoin saatu ratkaistua. Moskeija rakennetaan Turussa. Telakalla. Kyseessä on maailman ainoa lauttamoskeija. Valmistumisen jälkeen se hinataan kyytiläisineen kellumaan Persianlahdelle ja ankkuroidaan sinne.

Päivi Räsänen tuli uskoon
Päivi Räsänen koki hengellisen herätyksen. Hän kertoi aiemmin olleensa ahdasmielinen kristitty, mutta nyt hänestä tuli buddhalainen. Se on ilouutinen maailman kristityille, mutta vähemmän iloinen buddhalaisille. Buddhalaisista luostareista onkin jo poistunut tuhansia munkkeja uutisen vuoksi, eivätkä aio palata. Luostaripako johtuu Räsäsen lausunnosta ”homot eivät voi valaistua.”

Helsingin Sanomilla jo kolmas tilaaja
Edesmenneen Sanoma-konsernin rauniosta on saatu tikistettyä yrityksen aiemman lippulaivan, Helsingin Sanomien, uusittu versio. Päätoimittajan mukaan lehdellä on jo kolme tilaajaa.  Tilausryntäys johtunee siitä, että pääkirjoituksessa luvataan: ”Hesari ryhtyy puhumaan uutisissaan totta, lakkaa aliarvioimasta lukijakuntansa älykkyyttä, eikä enää esittele taideteoksina lapsellisia sätöksiä ja outoja ajatuspökäleitä tai nimitä sellaisten väsääjiä taiteilijoiksi.”

Facebook on lakkautettu
Facebookin lakkauttamisen jälkeen ihmisistä tuli jälleen onnellisia. Taas saa vapaasti kirota ja haukkua ystäviään mulkuiksi, käyttää päivänsä niin kuin haluaa ja ilmaista tykkäämisensä halaamalla ja suukottelemalla. Peukaloa voi käyttää siihen, mihin se on tarkoitettu: työntää housun kaulukseen. Neuroleptien myynti on romahtanut, koska kukaan ei enää kärsi kissankuvaraivosta.

Suomessa vallalla yhtenäiskulttuuri
Harha monikulttuurisuuden ihanuudesta on vihdoin saatu juurittua maastamme. Suomessa vallitsee leppeä yhtenäiskulttuuri. On tapahtunut sataprosenttinen kotoutuminen. Kaikki kansalaiset ihonväristä, alkuperästä ja kielestä riippumatta, kunnioittavat samoja humaaneja länsimaisia arvoja: ihmisarvon loukkaamattomuutta, omaisuuden suojaa, sukupuolten välistä tasa-arvoa, sanan – ja yksilön vapautta.

Ideologinen ja uskonnollinen vapauskin on, mutta tarpeettomina, koska kukaan ei enää usko järjen ja tieteen vastaisiin hömpötyksiin eikä uskonnollisiin menninkäisiin. Zumban, mindfulnessin ja joogan on korvannut tango, maalaisjärki ja samoilu suomalaisessa luonnossa. Kebab-paikoissa ja pitserioissa saa myös voissa paistettuja muikkuja.

Jussi Juhani

 

Kommentit

  • Jari Holopainen

    Ollaan muinaisen kreikkalaisen filosofian ytimessä. Uskon, että Kreikka maksaa joku päivä velkansa. Se ei välttämättä tarkoita sitä, että Kreikka sen maksaisi, vaan joku muu maksaa sen heidän puolestaan.
    Sanomatalon läpinäkyvyys on hyvä periaate, mutta tästä kansa ei halua maksaa. Salailu ja salaisuuksista lukeminen on jännittävämpää.
    Päivi Räsäselle toivon Joulun alla sielun rauhaa.

  • Matti Muukkonen

    Jämäkkää tekstiä, kuten aina. Yhdyn edelliseen puhujaan, lausui eräs kansanedustajakin ainoassa puheessaan eduskunnassa, kun sattui saamaan puheenvuoron naiskansanedustajan jälkeen.

Kommentointi on suljettu.